sakarlık sınırına göre değişir amamax 2 ayda kenarı köşesi gider; parça olarak da 5. ayda ilk 1. parça ....Yok daha gelmedi.
HAdı açık arttırma yapalım kaç ay / gun tam takım kullanıcam.
Bende herşey aynı nolsun TUz değişen bir şey yok
yaaaaaaaaaaa. durum o kadar vahim yanii. sen kullanma bana gönder diyecem hiç tarzınm değil. zaten aklıma soktun o kataloğu paylaştın. az kalsın banyoyu yeniliyordum komple.Yiter anacığım yiter
Gayet iyi. Ama bnce fazla tolerasnlı davranmışsın
yaaaaaaaaaaa. durum o kadar vahim yanii. sen kullanma bana gönder diyecem hiç tarzınm değil. zaten aklıma soktun o kataloğu paylaştın. az kalsın banyoyu yeniliyordum komple.vallaha bak!
sağolasın canım benimmmmmm.Yaparsın sen tahmin edebiliyorum gaza geliveriyorsun. Ama sana nacizane önerim iştahını kendi evine sakla. Uymuyor çünkü yenidn almak zorunda felan kalırsın.
Ama ayıpsın be tuzum sana da alayım bir tane
iyyim canım kuzuşla kahvaltı yapıyoruz. senden naber?hoşbuldum tuzum nasılsın
keyfin yok gibi?:26:ne olsun işte aynı bende annemi bekliyorum gelsin beraber kahvaltı yapcaz kuzumun okul saati geliyo sonra onu götürcem işte böle
bgamın pastasını ben yerim. gelmeyecek gibi. bu yapraklar da onun yerine olsun :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?