- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
yarın geliyorum hazırlıgını yapsen alışverii taksimde yapabiliceğimizi mi sanıyordun canım? ordan olsa olsa jartiyer filan alırız biz yada convers ...
o da sana bana lazım olmaz şimdi?
sen yarın gel ben seni havuzlu han'a götüreyim sadece bebek eşyası olan bi yer. alışveriş senin itin olsun be güzelim.
aferin o da adını söylesin ,sen söyle o bilsin sen bilme olmaz di mi? nasıl ismi var ama süper di mi?şaka şaka
özelden yaz bana adını yazayım sana adımı
3 te yattım kız daha otursam sabaha kadar otururdum annem ''kalk yat kız'' dedi tırıs tırıs odama gittim bende...tuz hanım geceyi gırgırda gçirdi şimdi uyuyo tabi
enterasan bi ismi varaferin o da adını söylesin ,sen söyle o bilsin sen bilme olmaz di mi? nasıl ismi var ama süper di mi?
3 te yattım kız daha otursam sabaha kadar otururdum annem ''kalk yat kız'' dedi tırıs tırıs odama gittim bende...
aferin o da adını söylesin ,sen söyle o bilsin sen bilme olmaz di mi? nasıl ismi var ama süper di mi?
3 te yattım kız daha otursam sabaha kadar otururdum annem ''kalk yat kız'' dedi tırıs tırıs odama gittim bende...
hele sen gittikten sonra 2 tane yazı yazdılar online olunca yazarım beraber güleriz. kırıldım gülmekten ,gözümden yaşlar aktı.enterasan bi ismi var
halen şokunu atamadım üzerimden
aferim sana koptun zaten gece
sabah girdim topige yerlere yattım gülmekten ne gırgırdı ama
aralık sende girsen geceleri olan gırgır gibi yok valla
allah top etmeye seniiii pireler uçuşiy haaLink atın bakayım
Anam ben gece o saatte pireler uçuşiy bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?