selam aralık nasılsınKokoş gelsene nasıl oldun iyi misin?
hhahaaah niye kuzum küsüyonİyiyim nolsun Kokoşum ya
Sen iyisen oğluşunda iyise sana küsmeye devam edebilirim
telde konuşuyom canım ordada takılıp kalıyo sende yoktun ben de seni bekliyom canım yaBak bunun için küsüyorum ben seni bekliyorum sn başka topiklerdesin
telde konuşuyom canım ordada takılıp kalıyo sende yoktun ben de seni bekliyom canım ya
aralık ya bizim oglanın odası
beşik vardı pempetülden tahtı (kızımın)biz onu şimdi mavi tül diktiriyoz
dolap ve şifonyer alıcaz arabalı olan varya
eşim çok seviyo bende mavili al diyorum çünkü beşige uyum saglasındiye oda tutdurmuş yok kırmızı şimşek makkuyundiye alacak ya uyumlu olmaz dimi ya
ben bu adamı nasıl ikna edicem ya
ya beşikte yatak gibi ama 4 yaşına kadar yatar hatta daha fazla da yatarBoşver sıkma canını. Onu istiyorsa onu alsın. Kırma hevesini beşiği kaç ay kullanacaksın. Bende kırmızısını beğeniyorum ne yalan söyleyeyim.
Kokoş ben hiç bebk adetlerini felan bilmiyorum biraz anlatsana. Gerçi sizin oraların adetler daha ağırdır ama olsun bileyim biraz da olsun
yaaaaaa ben geldimmm. ikinizde çıkmışsınız ....foto beklioyruz kokoşum bgam özledim kız kokoştan ümidim yoktu senin için girdim şimdi ama çıkmışsın. öptüm 2nizide
aşkolsun yaa niden ki? inan çok yoğunum bu ara ehl. başladı, günler de zaten kısa .... akşama kadar koşturuyorumSana da küstümü söylemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?