tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

................................iyi ki bi laf yazdık hemen üşüşün

Son düzenleme:
öksürügünemi iyi gelir canım ya
sürdüm bakalım
faranjitten dolayı ağrıyınca bende sürüyorum. inşallah ona da iyi gelir. ayaklarının altına sürünce de öksürüğe iyi geliyor tabi öksürük içtense... boğazdaki enfeksiyondan dolayı olan öksürük için ayaklarının altına sürmek fayda etmez. benimki de şimdi uyandı çiş için.

iyi bakalım inş faydası olur:18: saolasın
bugün kızların uyanası var

kuzum yeni topik açalım diyodun buldunmu başlık?
açsak iyi olur,artık:26:

iyi bakalım inş faydası olur:18: saolasın
bugün kızların uyanası var
aman aman allah sağlık sıhhat versin mışıl mışıl uyusunlar sabaha kadar. beni gece uyanıp ağlayan çocuk kadar hiçbişey germiyor artık. bakalım yeğen doğunca ne yapacaz.
haaa dün ne yazdılar replik topiğine söyleyeyim de gül azcık. biri yazmış ki : oda arkadaşım sürekli gaz çıkarıyor ne yapmalıyım? akıl verin
after before: faturayı ödemeyin, zaten keserler onu.
bi güldüm bi güldüm gözlerimden yaşlar aktı saat gecenin ikibuçuğu sesime annem uyandı

hahaha süper olmuş
dün gece süperdi ya çok güldüm anlatamam
benimki karşımda oturdu dün aklımda burda kaldı
yanındada yazamadım şidi tıkır tıkır napıyon der
bugünde kızım uyumuyo hayır inş.
bende varya şu gece uyumaması beni mahvetti ya
sürekli benimle sürekli beraber yatsak
bebek dogunca nasıl olacak ne yapacam ben bilmem:18:

Son düzenleme:
dün akşamdan bi anektod daha yazayım.....
biri yazmış işte zamanında : sevgilimle üzerimizde kıyafetlerimiz varken seviştik.... ıvır zıvır oldu acaba hamile miyim? aciiiiiil!
o değil de sevişirken kazaklarınız topaklandı mı? yazdılar bide buna çok güldüm...

aa onu bende okudum orda koptum zaten şarteller attı
kendimi sıka sıka gülmekten karnım şişti sorma

valla oğluşu emzrirken uyuturken filan hep kızını da yanına çağıracaksın; o gelmese bile çağıracaksın ki kıskançlık duygusu içerisine girmesin. zaten bi süre sonra bırakacak seni kendi haline....
bi de dikkatini başka yöne çekecekmişsin kızının. bebeğe değil de başka bişeylere odaklanmasına destek olacaksın.

.................................................................

Son düzenleme:
inş canım ya bende öle düşünüyorumda
beni düşündüren geceleri uykusu
şimdi bebek benimle yatacak
bende seninle yatıcam diye tutturursa napacam bilmiyorum eşimde bitaraftan amannn üff:18:
ben kızımla beraber yatmıyordum bence sen de oğlunla yatmayıver, beşiği aynı odada olsa da olur. hem tehlikeli biliyorsun. olmadı kızınla yat bebeğin portatif bi beşiği varsa onu yatağın yanına al , kocişin de biraz rahat uyusun başka odaya gider zaten uyuyamaz bebek sesinden. nacizane fikirlerim bu içişlerine karışmış gibi olamayayım ...

kızım bikaç aylık olana kadar pek yanıma almadım, sonradan artık gidip odasından almaya üşendiğimden yanıma almak zorunda kaldım, koca yatağın ortasında bi tane pıtırcık yatardı öyle. biz de eşimle bi yan üstüne yatağın iki ayrı tarafında birer çubuk .....

[.........................................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…