tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

.................................................................

Son düzenleme:
al birini vur ötekine
çalışırken evişlerine inanılmaz yardım ederdi , hatta ben otururdum o yapardı herşeyi ama şimdi öyle değil
yani pek destekçi değil,, kızıma tek başıma baktım diyebilirim. belki çok sahiplendiğimdendir :44:
ammaaaan neyse. canları isterse

..................................................

Son düzenleme:
benimde baş ucu beşiği var onu artık ogluşun odasında durur
bir kızın odasına bir oglanın odasına mekik dokurum artık
birde eşim var oh mis bu seneyi delirmeden atlatırsam benden alası yok
sen böyle stress yapıyorsun ya inan olan bana oluyor
tam rahata ermişken gözüm yemiyor
acaba 1. çocuktaki gbii kopar mıyız birbirimizden?
acaba yine çok yıpranır mıyım? diye düşünmeden edemiyorum.

bende tek başıma büyüttüm
çenesi dursun ben başka bişey istemem
:))))
benimkinin çenesi de yok bacım. hiç yorum kapmaz kenara çekilir, acaba bu adama haksızlık mı ediyorum diye kndimi yer dururum, neyin var diye peşine düştüğümde de bişey yok diye kesip atar üzüldüğümle kalırım.

......................................................................

Son düzenleme:

aboww haline şükret bacım sakın öle deme
bir çene var aklın hayalin durur
eger benim ki susun ben neler vermezdim yapmazdımki

yok canım şaka yapıyorum abartıyorum. önümüzdeki yaza düşünüyorum bende artık. kısmet yine de. senin oğluş o zaman 8-9 aylık olur.

yok canım şaka yapıyorum abartıyorum. önümüzdeki yaza düşünüyorum bende artık. kısmet yine de. senin oğluş o zaman 8-9 aylık olur.
inş canım hayırlısı olsun .
yok daha 5-6 aylık ancak olur ay inş.

Son düzenleme:
aboww haline şükret bacım sakın öle deme
bir çene var aklın hayalin durur
eger benim ki susun ben neler vermezdim yapmazdımki
ben çenebazla baş edecek kapasitede biriyim biliyorsun, keşke konuşsaydı ben onu her şekilde sustururdum. biliyorsun yani..

Son düzenleme:
ben çenebazla baş edecek kapasitede biriyim biliyorsun, keşke konuşsaydı ben onu her şekilde sustururdum. biliyorsun yani..
canım ya sen gelsene 40 çıkana kadar
gerçi benimkini kimse yenemez bi damarı var allahım

tombilim ben uyuyayım artıkın. çok uykum var.hadi sende uyu ama kazakların topaklanmasın dikkat et

tombilim ben uyuyayım artıkın. çok uykum var.hadi sende uyu ama kazakların topaklanmasın dikkat et
biz kazaklar toplansa daha sevinecezde nerdeeeee bacım elalemin kazagı toplanır bizimkine toz konmaz
hadi iyi geceler öptm

Ya kızlar

Siz koca yaz günlerinde daha çok giriyordunuz topiğe şimdi nerelerdesiniz?

Beni tek başıma bırakıyorsunuz sizi bekliyorum böyle saatlerce

Ya kızlar

Siz koca yaz günlerinde daha çok giriyordunuz topiğe şimdi nerelerdesiniz?

Beni tek başıma bırakıyorsunuz sizi bekliyorum böyle saatlerce
oy oy cancanım inan bugün aklımdan geçtin kaç gündür giremiyorum , bazı özel nedenlerden dolayı...
kokoşum rahatsızmış onu çok merak ettim . ocak annelerine yazmış bebeğin hareketlerini hissetmiyormuş, çok merak ediyorum onu.

gel kokoşum geeeel... sensiz buraların hiç tadı yok meraktayım be yavrum. inşallah iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…