- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
al birini vur ötekineyok canım ya nedemek ,estagfirullah birbirmizden fikir alış verişi yapmayacaksak olurmu hiç
sende bana fikrini sölüceksinki birbirimize destek olalım dimi
öle yapacaz artık
allahım gücümü kuvvetimi artırsın sabır bol versin
eşimede sakinlik versin allah
eşimde destekçibiri hiç deyil aman ne yapacam ben ya
inş.oglum uslu olur
sen böyle stress yapıyorsun ya inan olan bana oluyorbenimde baş ucu beşiği var onu artık ogluşun odasında durur
bir kızın odasına bir oglanın odasına mekik dokurum artık
birde eşim var oh mis bu seneyi delirmeden atlatırsam benden alası yok
:))))bende tek başıma büyüttüm
çenesi dursun ben başka bişey istemem
:))))
benimkinin çenesi de yok bacım. hiç yorum kapmaz kenara çekilir, acaba bu adama haksızlık mı ediyorum diye kndimi yer dururum, neyin var diye peşine düştüğümde de bişey yok diye kesip atar üzüldüğümle kalırım.
yok canım şaka yapıyorum abartıyorum. önümüzdeki yaza düşünüyorum bende artık. kısmet yine de. senin oğluş o zaman 8-9 aylık olur.kusura bakma canımya
seninde başını agrıtıyosam eger dogum yaklaştıkça daha beter oluyorum
geçmiş günler zaten aklımdan çıkmıyo bide şu eşim varya ömrümü yemese
daha rahat olurumda sen bakma işte
inş canım hayırlısı olsun .yok canım şaka yapıyorum abartıyorum. önümüzdeki yaza düşünüyorum bende artık. kısmet yine de. senin oğluş o zaman 8-9 aylık olur.
ben çenebazla baş edecek kapasitede biriyim biliyorsun, keşke konuşsaydı ben onu her şekilde sustururdum. biliyorsun yani..aboww haline şükret bacım sakın öle deme
bir çene var aklın hayalin durur
eger benim ki susun ben neler vermezdim yapmazdımki
canım ya sen gelsene 40 çıkana kadarben çenebazla baş edecek kapasitede biriyim biliyorsun, keşke konuşsaydı ben onu her şekilde sustururdum. biliyorsun yani..
ne diyo çok merak ettim, seni bu kadar canından bezdirecek ne konuşuyo bi de kaç yaşında?canım ya sen gelsene 40 çıkana kadar
gerçi benimkini kimse yenemez bi damarı var allahım
biz kazaklar toplansa daha sevinecezde nerdeeeee bacım elalemin kazagı toplanır bizimkine toz konmaztombilim ben uyuyayım artıkın. çok uykum var.hadi sende uyu ama kazakların topaklanmasın dikkat et
33 yaşında bende 60 a merdiven dayadım resmenne diyo çok merak ettim, seni bu kadar canından bezdirecek ne konuşuyo bi de kaç yaşında?
oy oy cancanım inan bugün aklımdan geçtin kaç gündür giremiyorum , bazı özel nedenlerden dolayı...Ya kızlar
Siz koca yaz günlerinde daha çok giriyordunuz topiğe şimdi nerelerdesiniz?
Beni tek başıma bırakıyorsunuz sizi bekliyorum böyle saatlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?