iyyim çiçeem yorgunum sadece ,eve yeni geldim de...Tuzum canım ciğerim naber?
iyyim çiçeem yorgunum sadece ,eve yeni geldim de...
senin ehl. var mı ?
iyi değil yaa evde üşütür mü insan ? sokağa çıktığı yok ama sıcacık evde üşütmüş minnoşumİyiyim kuzum kınalı kuzum sen nasılsın?
Minik kızın nasıl?
direksiyon sınavından nasıl geçmiştin? koly olmuş muydu yani? yoksa yoksa bakkaldan mı aldın?İvetttt ivetttt var bende sor yerini bile suleyemem
iyi değil yaa evde üşütür mü insan ? sokağa çıktığı yok ama sıcacık evde üşütmüş minnoşum
direksiyon sınavından nasıl geçmiştin? koly olmuş muydu yani? yoksa yoksa bakkaldan mı aldın?
arada stop ettiriyorum biraz da gözümü korkuttular , komisyon yanıltmak için durulmayacak yerlerde dur geçilmeyecek yerlerde geç filan diyormuş. dur bakalım hayrılısı . hocam iyisin diyor ama ben kendimi yeterli görmedim.Geçmiş olsun.
Çocuk bu böyle büyüyorlar napçan bulmuştur o mikrop kapacak bir yer.
Valla çok stres yapma genelde geçiriyorlar ama bu dedeğim 8 yıl önceydi şimdi nasıl bilemem.
arada stop ettiriyorum biraz da gözümü korkuttular , komisyon yanıltmak için durulmayacak yerlerde dur geçilmeyecek yerlerde geç filan diyormuş. dur bakalım hayrılısı . hocam iyisin diyor ama ben kendimi yeterli görmedim.
hu huuuuu ben geldim minnoşummmhuhuhuhu gece kuşum
hoşgeldin kuşum nasılsınhu huuuuu ben geldim minnoşummm
iyyim annemmmmm kuzuşum uyumadı daha çizigifilm izliyor, bende topiği bi kolaçan edeyim dedim; belkim kokolatam gelmiştir bga demeden 2 lafın belini kırarız diye şeyettim.hoşgeldin kuşum nasılsın
iyyim annemmmmm kuzuşum uyumadı daha çizigifilm izliyor, bende topiği bi kolaçan edeyim dedim; belkim kokolatam gelmiştir bga demeden 2 lafın belini kırarız diye şeyettim.
senden naber yattı mı sultanın
ben öyle gelirim işteiyi yapmışın bugün görüşemedik
ooo sultanım yattı okul var yarın
kocacıgımda içerde oturma odasında uyuya kalmış
bende kulagımda kulaklık şarkı dinliyodum arada saate bakıyodum tuzum gelirmi diye sen geldin kuzucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?