tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Geçmiş olsun.

Çocuk bu böyle büyüyorlar napçan bulmuştur o mikrop kapacak bir yer.

Valla çok stres yapma genelde geçiriyorlar ama bu dedeğim 8 yıl önceydi şimdi nasıl bilemem.

Geçmiş olsun.

Çocuk bu böyle büyüyorlar napçan bulmuştur o mikrop kapacak bir yer.

Valla çok stres yapma genelde geçiriyorlar ama bu dedeğim 8 yıl önceydi şimdi nasıl bilemem.
arada stop ettiriyorum biraz da gözümü korkuttular , komisyon yanıltmak için durulmayacak yerlerde dur geçilmeyecek yerlerde geç filan diyormuş. dur bakalım hayrılısı . hocam iyisin diyor ama ben kendimi yeterli görmedim.

Aaa blmiyorumm öyle şeylerden haberim yok takma bence bende stop ettirmiştim geçtim işte mesele ondan sonra zati ehlyetin yerini bile bilmiyorum

iyyim annemmmmm kuzuşum uyumadı daha çizigifilm izliyor, bende topiği bi kolaçan edeyim dedim; belkim kokolatam gelmiştir bga demeden 2 lafın belini kırarız diye şeyettim.
senden naber yattı mı sultanın

iyi yapmışın bugün görüşemedik
ooo sultanım yattı okul var yarın
kocacıgımda içerde oturma odasında uyuya kalmış
bende kulagımda kulaklık şarkı dinliyodum arada saate bakıyodum tuzum gelirmi diye sen geldin kuzucan

ben öyle gelirim işte
geçen minibüste sizin yazdıklarınızı okuyordum bga yazmış ya tuz tuz tuz hadi tut elimi kokoş diye o ara da ben opera miniden topiği açtım ayy bi güldüm sorma.

aşkitom houma gitti belki yaparsın diye paylaşmak istedim

Eklentiler

• $9685_10151290976634255_30957178_n.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 34
Fotoğrafı çektirdikten sonra "Kötü çıkmışım bir daha çek diyen insan" keşke bunu doğduğunda ebene deseydin...

Ortalıkta erkeklerin kadınlardan daha güçlü olduğuyla ilgili bir dedikodu var. Hadi ama.. Erkekler, siz aynı anda yemek pişirip, temizlik yapıp telefonda konuşabilir misiniz? 10 santimlik topukların üzerinde yürüyebilir misiniz? 4,5 kiloluk bir bebeği 9 ay boyunca karnınızda taşıyıp bu esnada işe gelip gitmeye, 36 saat boyunca doğum sancısı çekmeye dayanabilir misiniz? ''Bütün gece ağlayıp ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi davranabilir misiniz?'' Unutmayın; Kadınlar sadece ojeleri kuruyana kadar yardıma muhtaçtır. Sonrasında sizi mahvedebilirler.....!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…