tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

sağolun canlar sınava sokmuşsunuz beni ama benim sınavım şubatta ...
direksiyon derslerini örnek öğrenci olarak bitirdim çok şükür topiğimize layık olmaya çalışıyorum
bayanların içinde en iyi kullanan benmişim hocalarım öyle dedi. bende anlamadım nasıl olduğuna kursa başlarken araba kullanmayı hiç bilmiyordum...kurs tamamen bitti sınava çalışıyorum şimdi şubatta sınav martta da direksiyon var inşallah başarılı olurum.

aralığım izin bitti döndün sanırım seni çok çok özledim yarın buluşup yazışırız inşallah girmeye çalışacağım peposkiye gidecem yarın ordan girerim inş. bi baharatlık gördüm onu almaya gitmezsem pepeyle kesin girerim topiğe... resmini sonda paylaşacam...

kokoşummmm annemmmm çok özledim yaaa şuan senle konuşma ümidiyle girdim buraya inşallah gelirsin...
işte beğendiğim bahartlıkların fotosuuuu

koko bu gece çook bekledim seni canım çok sıkıldı haberin olsun. yarın eğlence torbanı almadan gelme :)))))))))))))))

Son düzenleme:
akşam hanım annecigim bizdelerdi onun içün gelemedim onu şoku siniri stresi sabrı derken bayılmış gimişim:82::125:

koko bu gece çook bekledim seni canım çok sıkıldı haberin olsun. yarın eğlence torbanı almadan gelme :)))))))))))))))
aneeeeeeeeee da şubatta girecemiş abbam ozaman niye gelmiyon topige hııııı :84::84::84::84::84::84::84::84:zaten kaldı kaldı şurda 2 haftam zati

baharatlıkda çok güzelmiş bu arada güle güle kullan

küstüm sen bana kızdın

kokoşuummm bugün çok bekledim kaç gündür de bekliyorum sizi ama yoksunuz...??

Son düzenleme:
gece gel bekliyorum kıs kaç gündür. bi muhabbet edemedik çok çok özledim seni de bga yı da. bga izinde mi?
bugün temizlik yaptım bi hevesle acele acele işlerimi bitirip pc başına bi oturdum bekle bekle yoktunuz.. neyse bu gece görüşürüz inşallah.

annaaaaaaaaaaaaaaaaa gelmişsin ama kapatmak zorundayım kociş evde mısır patlatıyo bana şimdi gelir. gece gel bekliyorum taksimde.

annaaaaaaaaaaaaaaaaa gelmişsin ama kapatmak zorundayım kociş evde mısır patlatıyo bana şimdi gelir. gece gel bekliyorum taksimde.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hadi kocacıgını uyut bebişini uyut bekliyom seni
bu arada taksime bugün yalnız gitmeyi sıkar biraz
bugün başka yirde buluşak

hoşgeldin tuzum burdayım

gece çok bekledim seni sapıkların içinde:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…