- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
izne ayrılmıyonmu aralıgım
inş sınavı iyi geçmiştir:18:
akşam hanım annecigim bizdelerdi onun içün gelemedim onu şoku siniri stresi sabrı derken bayılmış gimişim:82::125:sağolun canlar sınava sokmuşsunuz beni amabenim sınavım şubatta ...
direksiyon derslerini örnek öğrenci olarak bitirdim çok şükür topiğimize layık olmaya çalışıyorum
bayanların içinde en iyi kullanan benmişim hocalarım öyle dedi. bende anlamadım nasıl olduğuna kursa başlarken araba kullanmayı hiç bilmiyordum...kurs tamamen bitti sınava çalışıyorum şimdi şubatta sınav martta da direksiyon var inşallah başarılı olurum.
aralığım izin bitti döndün sanırım seni çok çok özledim yarın buluşup yazışırız inşallah girmeye çalışacağım peposkiye gidecem yarın ordan girerim inş. bi baharatlık gördüm onu almaya gitmezsem pepeyle kesin girerim topiğe... resmini sonda paylaşacam...
kokoşummmm annemmmm çok özledim yaaa şuan senle konuşma ümidiyle girdim buraya inşallah gelirsin...
işte beğendiğim bahartlıkların fotosuuuuEki Görüntüle 590960
aneeeeeeeeee da şubatta girecemiş abbam ozaman niye gelmiyon topige hııııı :84::84::84::84::84::84::84::84:zaten kaldı kaldı şurda 2 haftam zatikoko bu gece çook bekledim seni canım çok sıkıldı haberin olsun. yarın eğlence torbanı almadan gelme :)))))))))))))))
küstüm sen bana kızdınakşam hanım annecigim bizdelerdi onun içün gelemedim onu şoku siniri stresi sabrı derken bayılmış gimişim:82::125:
aneeeeeeeeee da şubatta girecemiş abbam ozaman niye gelmiyon topige hııııı :84::84::84::84::84::84::84::84:zaten kaldı kaldı şurda 2 haftam zati
baharatlıkda çok güzelmiş bu arada güle güle kullan
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannaaaaaaaaaaaaaaaaa gelmişsin ama kapatmak zorundayım kociş evde mısır patlatıyo bana şimdi gelir. gece gel bekliyorum taksimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?