tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

aşkitom çok bekledin mi gece? inan çok üzüldüm adamın biri yapışıp kaldı pc ye. bende cepten bikaç defa (en son saat 2 de) kontrol ettim orda mısın diye. baktım yoksun. içim de rahat etmedi sanki söz vermiş de ekmişim gibi çok üzgünüm ama elimden bişey gelmedi....

Son düzenleme:
kaportan sağlamsa benim için problem yok, ama kestaneyi çizdirdiysen buna üzülürüm sevgilimm..
irkegim var yanımda koskocam oglum var benim kaporta saglam
saat 1 oldu dedim tuz gelemedi anladım zaten uyutamadı tuz didim artık en sonunda bende devrildim
benimkilerde sanki onlar hamileymiş gibi 9:30 yattılar
yılbaşına bende oglumla girdim
naptın kuzum özledim kaç gündür görüşemedik

iyyim be kuzum ne yapayım bi gün temizlik bi gün dışarı işleri eve geri döndüm işte, bitti o tony schumaer ,alonsoe havalarım.... pistler öksüz kaldı
evdekiler dışarı çıktı bende hemen girdim sana bi not yazayım dedim.
birazdan gelirler online olmazsam anla(ya sanki gizli bi iş, yapılmamamsı gereken bişey yapıyorum yaa töbeee!)
senden naber? hastanızın durumunu soracam ne zamandır ,kuzucukların nasılllar? doğum tarihin kesin belli oldu mu?

[video=youtube;ehJOsEF1LA4]http://www.youtube.com/watch?v=ehJOsEF1LA4[/video]

bugün tatil tabi eşinde evdedir
benim eşim yok işe gitti
dersler nasıl çalışıyomusun:26:
allah kolaylık versin
bende napım son hızla hazırlıklara devam işte
belli dogum bitanem 17 gün kaldı şükür
18 ocakta alacaklar inş.ama öncede olabilir
.senin kızın normal dogummuydu,sana bişey sorucaktım:26:
hastamız çok şükür iyi şükür dahada iyi olacak inş

evt onu dicektim güzel olmuş yakışmış sana avatar feda olsun ne yakışmazki sana bidenem
vayy ciğerim yirim yirim seniii bidenem.
sor tabi
benim kuzum normal d. olmadı beceremedim malesef, sıkılınca dr. a al ben artık dayanamıyorum demiştim onun da canına minnet alıvermişti hemen(yarım saat sonra:)

daha şubata çok var vakit daralınca çalışacam biraz durayım, sınava 1 hafta kala zaten sen de yoksun bga da pek girmiyo. inş. en iyi şekilde geçerim.
az kalmış yaaw 17 gün. allah sağlık sıhhat versin inş.

vayy ciğerim yirim yirim seniii bidenem.
sor tabi
benim kuzum normal d. olmadı beceremedim malesef, sıkılınca dr. a al ben artık dayanamıyorum demiştim onun da canına minnet alıvermişti hemen(yarım saat sonra:)
bende sıkıldım sorma ama dr almıyo dursun 2 hafta daha diyo
benim kızımda sezeryanla aldıda
benim sancılarım oluyo,adet sancısı gibi olucakmışım gibi bölemi olur diye soracaktım:18:
ondan korkuyorum her an sancı gelebilir yani:18:

Son düzenleme:
çok şükür azalttık çok sıkıldım artı bunaldım ki sorma
tabi rabbim hayırlısı ile dogsun da

valla ben hiç sancı filan yaşamadığım için bilmiyorum canım ama bildiğim şu ki senin dediğin duruma gün sancısı diyorlar. yani doğum yaklaştıkça olabilir böyle şeyler.
sancı olma süresi saatten dakikaya düşerken nişan geliyormuş eğer hafif bi kanaman olursa hastaneye gitmelisin doğum başlamış demektir yani bu durumda ayın 17. sini sakın bekleme.. yoksa evde doğurursun.

hayırlısı olsun artık bende kızımda yaşamadım ondan bilmiyorum

hayırlısı olsun artık bende kızımda yaşamadım ondan bilmiyorum
stress yapma bacım, dr un telefonu vardır acil bişey olursa açar danışırsın. bu kadar takılma sonuçta herşey rabbimizin takdiri altında. yani o ne diyorsa o ...
yaaa vazgeçtim sen doğurma allah aşkına ben doğururum senin yerine....

haha öle bi imkan olsa eşimde aynısını diyo kuzucan
dr no olmazmı
aman kim kalmış orda
benim stresi dogum deyil dogum sonrası olacaklar:18:

haha öle bi imkan olsa eşimde aynısını diyo kuzucan
dr no olmazmı
aman kim kalmış orda
benim stresi dogum deyil dogum sonrası olacaklar:18:
tamam o zaman ben plağı başa saryım : artık acemi değilsin, sen üstesinden gelirsin, eşin arkanda ailen yakınında .. kızını şimdiden alıştır annenannende kalacaksın oyuncak alacaklar sana bende hastaneye gidip kardeşini getirecem filan de.. biliyorum kolay değil hem hasta olup hemde onunla cebelleşmek ama 2 lafın başında yani bi laf söyler oturtursun canını sıktığına değmez canım . sakın onu kırmayacam aman boşver filan deme ...lafını da sakınma.

biliyom bacım hepsini biliyomda
allah yanına bırakmasın ben rabbime havale ettim zaten
cuvaldızla giriryoda iğne ile çıkmıyo
aldırmıcam herşeyi yapıcam ama aklıma gelince bogmak istiyorum
lohusalık psikolojisigirdi iyice ofofofofoffffffff

anlıyorum seni sadece şunu sende biliyorsun düşünmekle elden bişey gelmiyor. belki de ayağını denk alacak bu sefer, belki senin bişey demene gerek kallmayacak eşin haldecek... günlerini güzel geçirmeye bak günü gelince herşey yerini bulacak ... tek bişey var: o da senin eskisi gibi güçsüz olmadığın.

inş tuzum inş bol bol dua et benim için çok ihiyacım var inş kolaylıkla atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…