canımın içi şimdi nasılsın? allah yardım etsin sana da tüm yardıma ihtiyacı olanlara da inş.gel tuzum gelll
ben çok fenayım iki gecedir sancım oluyo bugünde mide bulantım artıı ayyy ölüyorum resmen
selam nevreste hoşgeldin nabersin?Selam kızlar
yarın randevum var gidicem de iki gündür geceleri saat 10 ila 2:30 arası sancılarım oluyo.şimdide okadar şiddetliki mide bulantım çok fenayım çokkkkkcanımın içi şimdi nasılsın? allah yardım etsin sana da tüm yardıma ihtiyacı olanlara da inş.
ya ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri sancı mancı yaşamadım ki senin gibi.... doktoruna sordun mu?
yarın randevum var gidicem de iki gündür geceleri saat 10 ila 2:30 arası sancılarım oluyo.şimdide okadar şiddetliki mide bulantım çok fenayım çokkkkk
ay bende yaşamadım kızımda bu bana çok degişik geliyo şimdi offf bölemi oluyo diyorum herkeze
ok canım benimkide geldi dışarı çıktıbabamız gelmedi daha gelince hemen çıkarsam kusura bakma tamam mı kuzucanım.
hoşgeldin nevresteSelam kızlar
kızında yaşamadığını biliyorum canım ondan dedim senin gibi...yarın randevum var gidicem de iki gündür geceleri saat 10 ila 2:30 arası sancılarım oluyo.şimdide okadar şiddetliki mide bulantım çok fenayım çokkkkk
ay bende yaşamadım kızımda bu bana çok degişik geliyo şimdi offf bölemi oluyo diyorum herkeze
ok canım benimkide geldi dışarı çıktı
hoşgeldin nevreste
zaten şuan sabah olsun diye dua ediyorum dr hemen gitcem sabah erkendenkızında yaşamadığını biliyorum canım ondan dedim senin gibi...
sanırım böyle oluyor, aman artarsa mutlaka hastaneye git, evde doğurursun yoksa.
off iyi olucam inş nevreste benim dogum yaklaştıya artıkNehaber canım:))
zaten şuan sabah olsun diye dua ediyorum dr hemen gitcem sabah erkenden
off iyi olucam inş nevreste benim dogum yaklaştıya artık
bi dogursaydım iyi idi
off bilmiyorum ki tuzum inan şuan ne olacak hiççç bilemiyorummmmmbence seni yarın doğuma alırlar kokoşum. hangi hstanede doğum yapacağını özelden yaz da gelmezsen bakarım. yenidoğan kısmından.
slm canlarım agrım sancım ve üstüne mide bulantımdan sonra dr gittim bugünKokooooos nerdesiiiin varmı kokostan haber alan kızlar ¿
Ay canım yaaa nasıl heyecanlı olduğun anlaşılıyo zaten tanım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı haberlerinizi alırız resimlerle birlikte olursa seviniriztabislm canlarım agrım sancım ve üstüne mide bulantımdan sonra dr gittim bugündr hemen ult.aldı,ve dogum başlamış dediacil sezeryana alıcam dedikorkudan kalbim nasıl atıyo,nts alalım hemen dedinys girince ,hiç sancım çıkmadı,ama bebegin kalp atışları çok hızlı atıyodudr bugün duralım,gece sancın olur,kanama olursa yarın acil gel alalımdedi yoksa pazartesi sabah saat 10 da alalım dediyani pazartesi ikinci kez anne olucambugün daha tamamlamadıgımız eksiklerimiz vardı onları hallettik akşama kadareşimle ,ev temizligi ,yerleştirme,topla ,bebek eksikleri,benim eksiklerderken şükür geceyi buldukheyecan var çokkkkyine gelmeye çalışırım öpüyorum hepiminizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?