tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

bakın kaç defadır geliyorum yoksunuz, sonra vay ben duymadım vay ben ,işitmedim, yuz gelmiyo demeyin. bga hanım pstalar da yapılmış fotoğraflar da çekilmiş gördümmm. bize hiç foto paylaşma sen küttüm.

gel tuzum gelll
ben çok fenayım iki gecedir sancım oluyo bugünde mide bulantım artıı ayyy ölüyorum resmen

gel tuzum gelll
ben çok fenayım iki gecedir sancım oluyo bugünde mide bulantım artıı ayyy ölüyorum resmen
canımın içi şimdi nasılsın? allah yardım etsin sana da tüm yardıma ihtiyacı olanlara da inş.
ya ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri sancı mancı yaşamadım ki senin gibi.... doktoruna sordun mu?

babamız gelmedi daha gelince hemen çıkarsam kusura bakma tamam mı kuzucanım.

canımın içi şimdi nasılsın? allah yardım etsin sana da tüm yardıma ihtiyacı olanlara da inş.
ya ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri sancı mancı yaşamadım ki senin gibi.... doktoruna sordun mu?
yarın randevum var gidicem de iki gündür geceleri saat 10 ila 2:30 arası sancılarım oluyo.şimdide okadar şiddetliki mide bulantım çok fenayım çokkkkk
ay bende yaşamadım kızımda bu bana çok degişik geliyo şimdi offf bölemi oluyo diyorum herkeze

Geçmiş olsun canım

kızında yaşamadığını biliyorum canım ondan dedim senin gibi...
sanırım böyle oluyor, aman artarsa mutlaka hastaneye git, evde doğurursun yoksa.

kızında yaşamadığını biliyorum canım ondan dedim senin gibi...
sanırım böyle oluyor, aman artarsa mutlaka hastaneye git, evde doğurursun yoksa.
zaten şuan sabah olsun diye dua ediyorum dr hemen gitcem sabah erkenden
Nehaber canım:))
off iyi olucam inş nevreste benim dogum yaklaştıya artık

bi dogursaydım iyi idi

bence seni yarın doğuma alırlar kokoşum. hangi hstanede doğum yapacağını özelden yaz da gelmezsen bakarım. yenidoğan kısmından.

bence seni yarın doğuma alırlar kokoşum. hangi hstanede doğum yapacağını özelden yaz da gelmezsen bakarım. yenidoğan kısmından.
off bilmiyorum ki tuzum inan şuan ne olacak hiççç bilemiyorummmmm

Kokooooos nerdesiiiin varmı kokostan haber alan kızlar ¿
slm canlarım agrım sancım ve üstüne mide bulantımdan sonra dr gittim bugün
dr hemen ult.aldı,ve dogum başlamış dedi
acil sezeryana alıcam dedi
korkudan kalbim nasıl atıyo,nts alalım hemen dedi
nys girince ,hiç sancım çıkmadı,ama bebegin kalp atışları çok hızlı atıyodu
dr bugün duralım,gece sancın olur,kanama olursa yarın acil gel alalımdedi yoksa pazartesi sabah saat 10 da alalım dedi
yani pazartesi ikinci kez anne olucam
bugün daha tamamlamadıgımız eksiklerimiz vardı onları hallettik akşama kadar
eşimle ,ev temizligi ,yerleştirme,topla ,bebek eksikleri,benim eksikler
derken şükür geceyi bulduk
heyecan var çokkkk
yine gelmeye çalışırım öpüyorum hepiminizi

Ay canım yaaa nasıl heyecanlı olduğun anlaşılıyo zaten tanım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı haberlerinizi alırız resimlerle birlikte olursa seviniriztabi allaha emanet ol güzel haberlerle gel inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…