dur bakayım netten yağlama ne ki? bi 5 ay da onu sayıklarım sanki elimden gelmiyor yapmak.yag mantısı yok sana cezalısın
ama yaglama var bilirsinmiki
yok anam hiç dirmiyim dimem gel sen bana
hiç bişey kalmazsa koltukları dolapları kemiririk
sen daha hafifsin çigerim beni yerimden kaldırmaları vede oraya getirmeleri içün DOZER İLAZIMDIRBi dk ya ben niye geliyom sen gel bizim koltuklar daha şekerli
bak bakda gör neimiş agzının suyu aksındur bakayım netten yağlama ne ki? Bi 5 ay da onu sayıklarım sanki elimden gelmiyor yapmak.
Eski yatakodasını kimseye vermediysen bize ver biz çok seviyoruz, peposkiye desem ki ''akşam menüde yatakodası var '' havalara uçar
bence ogluna hazırlık yapıyo onuda bizim üstümüzden tez hazırlıgı yapıyo:18::18::18:
ancak hazırlar yavrucum ancaönce doğsun sonra yapsın tezini anacim
suçumuz neeeee
gördüm cınım pek cezbetmedi şuan için.tokum ya ondan heralde. sizin tariflerin geneli hamurişi olduğu için yaparım ben onu...bak bakda gör neimiş agzının suyu aksın
ancak hazırlar yavrucum anca
o değil de benim oğlum olsa kokoşun hanımannesi gib bi kaynanatör olurum haaa yakışır demi?Önce doğsun sonra yapsın tezini anacim
suçumuz neeeee
bende gelirim ne varmışkimgördüm cınım pek cezbetmedi şuan için.tokum ya ondan heralde. sizin tariflerin geneli hamurişi olduğu için yaparım ben onu...
sen hamiş olduğuna dua et ben sana bizim oranın bi yemek resimlerini bi paylaşırdım kiiiiiiiiiiiiiiiiine yapabilirdin ne yiyebilirdin anca el... a gitmrn lazım yada bize gelmen lazım yemek için.
baktım yavrum baktım çok güzel görünüyor. dikkat et sen beni delirtecen diye kendin delirmebaktınmı tuzcum yagmantısına
sen benim yanımda olsan 100 kiloyu bulursun
gel geeel ne var ki beni yimekle mi korkutuyon? itin olsun senin...i.....ler k.....lar b.....lerbende gelirim ne varmışkim
senin hanımanne gibi olmada bacımmmmmmmmmmmmmmo değil de benim oğlum olsa kokoşun hanımannesi gib bi kaynanatör olurum haaa yakışır demi?
ben dün buna cevap verememiştim yazmasam bişeyler eksik kalır. benim kv. gelinler içinden en çok beni kendine benzetiyormuş bacım, akrabaları söyledisenin hanımanne gibi olmada bacımmmmmmmmmmmmmm
gelin kayınvalide topragından alırmış haberin olsun
abbowwwwwwwwwwwwwben dün buna cevap verememiştim yazmasam bişeyler eksik kalır. benim kv. gelinler içinden en çok beni kendine benzetiyormuş bacım, akrabaları söylediyani doğru bi tespitte bulundun , yarın bi gün gelinim olunca allah yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?