tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

yag mantısı yok sana cezalısın
ama yaglama var bilirsinmiki

yok anam hiç dirmiyim dimem gel sen bana
hiç bişey kalmazsa koltukları dolapları kemiririk
dur bakayım netten yağlama ne ki? bi 5 ay da onu sayıklarım sanki elimden gelmiyor yapmak.
eski yatakodasını kimseye vermediysen bize ver biz çok seviyoruz, peposkiye desem ki ''akşam menüde yatakodası var '' havalara uçar

bak bakda gör neimiş agzının suyu aksın

baktınmı tuzcum yagmantısına
sen benim yanımda olsan 100 kiloyu bulursun

bak bakda gör neimiş agzının suyu aksın
gördüm cınım pek cezbetmedi şuan için.tokum ya ondan heralde. sizin tariflerin geneli hamurişi olduğu için yaparım ben onu...
sen hamiş olduğuna dua et ben sana bizim oranın bi yemek resimlerini bi paylaşırdım kiiiiiiiiiiiiiiiii ne yapabilirdin ne yiyebilirdin anca el... a gitmrn lazım yada bize gelmen lazım yemek için.

bende gelirim ne varmışkim

o değil de benim oğlum olsa kokoşun hanımannesi gib bi kaynanatör olurum haaa yakışır demi?
senin hanımanne gibi olmada bacımmmmmmmmmmmmmm
gelin kayınvalide topragından alırmış haberin olsun

Son düzenleme:
buarada benim karnım açıktı şimdi koltukları kemirmeden gidemede benim mutfa kocama incir agacını dikem
tıkınayım azcık

Son düzenleme:
senin hanımanne gibi olmada bacımmmmmmmmmmmmmm
gelin kayınvalide topragından alırmış haberin olsun
ben dün buna cevap verememiştim yazmasam bişeyler eksik kalır. benim kv. gelinler içinden en çok beni kendine benzetiyormuş bacım, akrabaları söyledi yani doğru bi tespitte bulundun , yarın bi gün gelinim olunca allah yardım etsin.

aşkolsun aralık dün bi göründün kaçtın sarı pişom neredesin yaaa!

abbowwwwwwwwwwwww
yandı gelin valla korktum şimdik bacım :18::18::18::18:

selam aralıgım nasılsın dün göründün ve kaçtın tatil nezaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…