slm canlarım agrım sancım ve üstüne mide bulantımdan sonra dr gittim bugün
dr hemen ult.aldı,ve dogum başlamış dedi
acil sezeryana alıcam dedi
korkudan kalbim nasıl atıyo,nts alalım hemen dedi
nys girince ,hiç sancım çıkmadı,ama bebegin kalp atışları çok hızlı atıyodu
dr bugün duralım,gece sancın olur,kanama olursa yarın acil gel alalımdedi yoksa pazartesi sabah saat 10 da alalım dedi
yani pazartesi ikinci kez anne olucam
bugün daha tamamlamadıgımız eksiklerimiz vardı onları hallettik akşama kadar
eşimle ,ev temizligi ,yerleştirme,topla ,bebek eksikleri,benim eksikler
derken şükür geceyi bulduk
heyecan var çokkkk
yine gelmeye çalışırım öpüyorum hepiminizi
Ay canım yaaa nasıl heyecanlı olduğun anlaşılıyo zaten tanım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı haberlerinizi alırız resimlerle birlikte olursa seviniriztabiallaha emanet ol güzel haberlerle gel inş
amin inş. canlarım dua edin bizim içinAllah kolaylık versin canım
amin inş. canlarım dua edin bizim için
gece şuan saat 3 ama hiç uykum yok ..
heyecan korku hepsi bi arada ...ne düşüncemi ne yapacagımı şaşırmış durumdayım ......
elim kolum baglı bekliyorum işte...
kk özlücem sizlerde beni özleyin.....
bu topigi özlücem .....
bugün günlerden aralık,tuz,.......5 aydır neler yaşamadık bu topikte neler paylaşamadık ki......
bırakıyorum kk ,artık yorum yazamıcam bi müddet ......
beni özleyin, çok kaynatmayın,fake konulara benim için girin:),topik topik dolaşın ama fazla uzaklaşmayın:),başka topiklerde çok durmayın yazıp hemen kaçın,resim paylaşmayın ..:)
aralık tuz keşke şuan olsanızda konuşsaydık,keşke olsanız kvlarin arkasından atıp,yeseydik:)
sizlerle yazışmayı özlücem...
beni unutmayın
unutursanız küserim
maillerinizi silerim
hepinizi öpüyorummmm
kızlar ben geldim iiyim şükür ogluşumla
evimizdeyiz
haber vermek istedim ,agrım sancım çok oluyo ama iyiz oglumu görmek beni rahatlatıyo
öpüyorum hepiniz
amin canım allah razı olssunGözünaydın canım RABBİM ANALI BABLI BÜYÜTSÜN İNŞAALLAH
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin umarım iyi geçmiştir doğum . senin için çok dua ettim. ama meryem suresini okuyamadım arkadaşım hakkını helal et. evde değildim kaç gündür hep cepten takip ettim. yazamadım da içime döküldü valla.kızlar ben geldim iiyim şükür ogluşumla
evimizdeyiz
haber vermek istedim ,agrım sancım çok oluyo ama iyiz oglumu görmek beni rahatlatıyo
öpüyorum hepiniz
olar inş. sarı piişom kaç gündür evde yoktum bu gece geldim eve ondan yoktum.Tuz beni ihmal etme olar mı????
oh oh hadi çoooooook gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallahkızlar ben geldim iiyim şükür ogluşumla
evimizdeyiz
öpüyorum hepiniz
oh oh hadi çoooooook gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah
kızlar teşekkür edrimaşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin umarım iyi geçmiştir doğum . senin için çok dua ettim. ama meryem suresini okuyamadım arkadaşım hakkını helal et. evde değildim kaç gündür hep cepten takip ettim. yazamadım da içime döküldü valla.
şimdi sen sürekli ağrı kesici kullanırsın ilaçlarını ihmal etme, kendine de dikkat et. minik meleğin fotoğraflarını bekliyoruz. umarım o da iyidir. oyyy nasıl güzeldir o şimdi. kokla benim yerime. çok çok geçmiş olsun kokoşummm. özletme kendini, arada ceeee diyip gitsen de olur. allaha emanet olun..
kızlar teşekkür edrim
okadar yogunumki başımdan misafir hiç eksik olmuyo
darıda pepenin teyzesine olsun inş.
çok öpüyorum
bana dua edin kolayca atlatayım günlerimi
az önce aklımdan geçtin canım profiline uğradım ki buraya yazdığın mesajı görünce çok sevindim canım çok geçmiş olsun gözleriniz aydın olsunkızlar ben geldim iiyim şükür ogluşumla
evimizdeyiz
öpüyorum hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?