tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Allah kolaylık versin canım

Allah kolaylık versin canım
amin inş. canlarım dua edin bizim için

gece şuan saat 3 ama hiç uykum yok ..
heyecan korku hepsi bi arada ...ne düşüncemi ne yapacagımı şaşırmış durumdayım ......
elim kolum baglı bekliyorum işte...
kk özlücem sizlerde beni özleyin.....
bu topigi özlücem .....
bugün günlerden aralık,tuz,.......5 aydır neler yaşamadık bu topikte neler paylaşamadık ki......

bırakıyorum kk ,artık yorum yazamıcam bi müddet ......
beni özleyin, çok kaynatmayın,fake konulara benim için girin:),topik topik dolaşın ama fazla uzaklaşmayın:),başka topiklerde çok durmayın yazıp hemen kaçın,resim paylaşmayın ..:)
aralık tuz keşke şuan olsanızda konuşsaydık,keşke olsanız kvlarin arkasından atıp,yeseydik:)
sizlerle yazışmayı özlücem...
beni unutmayın
unutursanız küserim
maillerinizi silerim
hepinizi öpüyorummmm

Son düzenleme:

Hadi hayırlı olsun muhtemelen ben bunları yazarken sen doğum telaşındasındır.

Çok öpüyorum seni iyi bek kendine ve bebeğe.

kızlar ben geldim iiyim şükür ogluşumla
evimizdeyiz
haber vermek istedim ,agrım sancım çok oluyo ama iyiz oglumu görmek beni rahatlatıyo
öpüyorum hepiniz

evimizdeyiz
haber vermek istedim ,agrım sancım çok oluyo ama iyiz oglumu görmek beni rahatlatıyo
öpüyorum hepiniz

Gözünaydın canım RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞAALLAH

Son düzenleme:
evimizdeyiz
öpüyorum hepiniz
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin umarım iyi geçmiştir doğum . senin için çok dua ettim. ama meryem suresini okuyamadım arkadaşım hakkını helal et. evde değildim kaç gündür hep cepten takip ettim. yazamadım da içime döküldü valla.

şimdi sen sürekli ağrı kesici kullanırsın ilaçlarını ihmal etme, kendine de dikkat et. minik meleğin fotoğraflarını bekliyoruz. umarım o da iyidir. oyyy nasıl güzeldir o şimdi. kokla benim yerime. çok çok geçmiş olsun kokoşummm. özletme kendini, arada ceeee diyip gitsen de olur. allaha emanet olun..

oh oh hadi çoooooook gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

kızlar teşekkür edrim
okadar yogunumki başımdan misafir hiç eksik olmuyo
darıda pepenin teyzesine olsun inş.
çok öpüyorum
bana dua edin kolayca atlatayım günlerimi

selam hanımlar. nasılsınız? ne var ne yok görüşmeyeli. sizleri çok özledim.

MadamCocosh hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütsün bebişini inşallah.

şuan bu şarkıyı dinliyorum .... kokoş için senin için bi tane niğde gazozu açtım kapağıyla da bileklerimi kestim ağlıyorum haberiniz ola....[video=youtube;kqn_yhx_qto]http://www.youtube.com/watch?v=kqn_yhx_qto[/video]

şuan bu şarkıyı dinliyorum .... kokoş için senin için bi tane niğde gazozu açtım kapağıyla da bileklerimi kestim ağlıyorum haberiniz ola....[video=youtube;kqn_yhx_qto]http://www.youtube.com/watch?v=kqn_yhx_qto[/video]
kk bile ERROR: yazıyor bana bugün

evimizdeyiz
öpüyorum hepiniz
az önce aklımdan geçtin canım profiline uğradım ki buraya yazdığın mesajı görünce çok sevindim canım çok geçmiş olsun gözleriniz aydın olsun öptük kocamann sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…