- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
iyi günlerde kullansın prensesim benim yakınımda olsa ben neler alırdım kuzumaaz kaldı memelkete giderken uçaktan bi not atarım prensese sen dur duuuur! Hemen pabucunu attın yavrumun. O da renki gözlü mü?
4 e girdi teyzesi kızım. Ooo hediyeleri sayayım uykuseti (anneanne) çivi oyunu (teyze), ayakkabı -yenge , etekli bi takım babaanne, ayakkabı- akrabadan, bi ceket- bluz takım arkadaşımız, bir bluz da dier bir akrabadan...... Aklıma gelen bunlar..
neneeeee senin zamanında yılan oyunu varmış heeee!yavrucum benim zamanımda...............................
benimde var hiç işe yaramayan ama köşede duran
vede hiç anlamadıgım şimdi bide watşapmıdır nedri anlamıyorumda bide o çıkmış belki yıllar önce çıktı ama benim yeni haberim oldu
teknolojiden ayrıksı yaşlanıyorum bu arada
facede zoR çözdüm zati YOK ARTIK İYİCE UÇTUM
anladım anladım ilk fırsatta bi gece taksime gel orda bekliyor olacağımiyi günlerde kullansın prensesim benim yakınımda olsa ben neler alırdım kuzuma
kötü teyze oldum ben
kuzum benim çıkmam lazım eşim çırıyo
görüşürüz yine özletme kendini öpüyorum seni
ama en çok kuzumu öpüyorum
bi ara istiyorum özledim (anladın sen onu)
Kokoşum bekledim bak haberin olsun.
iki denem seni de unutmadım bu gece;yavrunla sen de Allaha emanet olun .
neeeTuz,
İki denenin minik yavrusu yok artık.
Sarı pişon yalnız.
neee
nediyon kızım sen
aralık gördüm online sın gelsene merakdayım.....................................................
aralık gördüm online sın gelsene merakdayım
ne oldu ya,neden olduki böyle bişeyGeldim burdayım.
10 dakikam var çıkıcam hastaneye gidicem.
canım benimm yaa ne oldu ki ? çok geçmiş olsun. rabbim bi daha yaşatmasın inşallah. inan şuan gördüm ve hemen cevap yazdım. girince cevap yaz bak merak ediyorum seni.Tuz,
İki denenin minik yavrusu yok artık.
Sarı pişon yalnız.
online dın seni bekledim biraz sonra baktım çıkmışsın bende çıktım. bi denk gelemedik yaawgünaydın tuzum nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?