tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

iyi günlerde kullansın prensesim benim yakınımda olsa ben neler alırdım kuzuma
kötü teyze oldum ben

kuzum benim çıkmam lazım eşim çırıyo

görüşürüz yine özletme kendini öpüyorum seni

ama en çok kuzumu öpüyorum

bi ara istiyorum özledim (anladın sen onu)

neneeeee senin zamanında yılan oyunu varmış heeee!
whatsappı telim desteklemiyor malesef ,evet yanılmadın bayağı oldu whatsapp çıkalı.
faceye giriyorum ya arada, daha bugün doğumgünü fotolarını paylaştım. uzaktaki akrabalarla filan görüştürüyo işte iyidir.

son mesaja noktaları koy öyle git bidenem . allaha emanetsiniz çok öptüm

anladım anladım ilk fırsatta bi gece taksime gel orda bekliyor olacağım

valla artık meraktan çatlıcam he
hiçmi düşünmüyosunuz beni ya hiçmi arkadaşlık dostluk hatırımız aylardır konuştuklarımız hepsimi kayboldu beni unuttunuz iyice
kaç gündür tuz yoksun meraklardayım nerdesin ne yapıyosun,neden hiç selam vermiyosun.nerelerdesin kuzucum sen ya
aralık senide gerçekten merak ediyorum ne oldu neden düşük oldu demek istemiyorum ama acınıda paylaşmak istiyorum başımdan geçtigi için üzüntüden kendimi yedim bitirdim ,ne oldugunu gerçekten çok merak ediyorum
bi ara girinde kısada olsa bi haber bırakın lütfen
emzikliyim yahu biraz el insaf benide düşünün :26:

Son düzenleme:
Tuz,

İki denenin minik yavrusu yok artık.

Sarı pişon yalnız.
canım benimm yaa ne oldu ki ? çok geçmiş olsun. rabbim bi daha yaşatmasın inşallah. inan şuan gördüm ve hemen cevap yazdım. girince cevap yaz bak merak ediyorum seni.

haa bu arada kolay değildir eminim ama biliyorsun herşeyin hayırlısı her şerde de bir hayır vardır bitanem.

........................tır biip kokoş sultan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…