ben geldiiim evdeyiim! ama ama siz yoksunuz? :26:
latife yaptım kuzum naber? durumun nasıl?Benim sen hiç o saatte ayakta olduğumu gördün mü?
Benim mesaim 09:00 - 18:00 arası.
Hadi gel bekliyorum.
latife yaptım kuzum naber? durumun nasıl?
kısmette yokmuş canım yaa. çok üzüldüm vallahi. eltim geldi gözümün önüne. allah sabır ve kolaylık versin inşallah.İyiyim toparlanıyorum.
İkili teste gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik sonrası malum böyle işte.
kısmette yokmuş canım yaa. çok üzüldüm vallahi. eltim geldi gözümün önüne. allah sabır ve kolaylık versin inşallah.
gündemimiz belli canım, ne konuşsak sonuç bebeğe varıyor ondan yazmadım. senin de canın sıkkın belli kiTuz Hanım online olmuş da haberim olmamış.
hayırlısı olsun aralık hiç moralini bozma seni cennette beklicek melegin bende gönderim 4 tane melegimi (ikizlerm vardı)
bi türlü karşılaşamadık soramdım neden oldugunu
merak ediyorum neden oldu niye birden bire durmuş kalbi
hayırlısı olsun hakkınızdan saglıklı olandan ömürlüsünden nasip etsin allah
inş
öpüyorum seni sakın kafanda kurma düşünme kısmeti yokmuş de herzaman
Yok canım bende konuşmak istemiyordum belki güldürürsün beni diye düşünmüştüm. Senin espriler beni çok güldürüyor.gündemimiz belli canım, ne konuşsak sonuç bebeğe varıyor ondan yazmadım. senin de canın sıkkın belli ki
kokoş doğru söylüyor onun önerilerini dikkate al canım. öpüldün kokoşummmm öpüldün bgam.
yarın evde yoğum şimdiden diyim
sonra vay ben duymadım vay ben eşitmedim demeyin
evt dr dogru demiş 3 ay dan önce düşük olan bebekler saglıksız bebek oluyo allah korusun tam tutunamıyolar
parantez içinde belirttigim gibi
benim ikizim var 1 tane tek ,bir tane ikiz ,oglumda ikizdi teki düştü oglum durdu
ama her düşük acısı beni yaktı ,anlatamam yaşadıgım acının ıstırabın bedelini
damdan düşenin halini damdan düşen anlar hesabı
yse seni daha fazla üzmek istemem ama
içinede atıp kendinle konuşma
anlatmak istedigini bizimle paylaş veya başka biriyle konuş
içini boşalt dile getir düşünceni
çünkü bundan sonrasıda önemli artık stresle ikinci kez hamile kalmana çok etkiler
allah yardımcın olsun
hamileligimi sizlerle yaşadım belki farkındasın belki deyil ama nasıl yaşadımDüşünmemeye çalışıyorum. Hep sağlıklı ve hayırlı olsun demiştim. Demekki duam kabul olmuş nasip değilmiş.
Akşam krize girdim döktüm kırdım herşeyi. Çok korkuyorum ya gene olursa.
Şu anda deprsyonun eşiğindeyim ilaç kullanmak istemiyorum hemen ikinciyi düşünüyorum kısmetse.
Ya o da öyle olursa ya başka birşey olursa. İlki cahillikti birşeyden haberim yoktu neler neler okudum kaybettiğimden beri. Ben zaten evhamlıyım.
evt dogru benim düşüklerimin arası hep 4 ayEşekten düşenin halinden eşekten düşen anlıyor. Dediklerini yapmaya çalışacağım. Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek? Önceleri operasyon korkusuyla çok birşey anlamadım ama günden güne canım daha çok acıyor. Eylül anneleri topiğini görünce içim sızlıyor. Ama dediğin gibi tedbiri alacağım takdiri Allah'a bırakıcam. Düşükten sonra daha kolay gebe kalınıyormuş birde doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?