nasılsın aralık
nasıl gidiyo hamişlik bebek nasıl
adı mehmet oldu ,ogluşum arsızlıkla meşgul teyzesi bi ara koyarım şimdi müsayit deyilim pekİyiyim sağol sen nasılsın?
İyi gidiyor teyzesi büyüyor.
Senin minik oğlun nasıl? Adı ne? Bir foto koysana görelim.
onu bilmem de ben hazırlık yapıyorum 2 düz 1 yan modelinden bi yelek başladım yeğenime ,cinsiyeti belli olmadığından beyaz örüyorum. malum anasının bu işlerden pek anladığı yok. kalite malite peeeh !adı mehmet oldu ,ogluşum arsızlıkla meşgul teyzesi bi ara koyarım şimdi müsayit deyilim pek
cinsiyetiniz belli oldumu?hazırlık yapıyomusun
hoşgeldinnn tuutmayın beniiiben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!
afferim sana tabi yapacan tize oluyon bugüne bugünonu bilmem de ben hazırlık yapıyorum 2 düz 1 yan modelinden bi yelek başladım yeğenime ,cinsiyeti belli olmadığından beyaz örüyorum. malum anasının bu işlerden pek anladığı yok. kalite malite peeeh !
adı mehmet oldu ,ogluşum arsızlıkla meşgul teyzesi bi ara koyarım şimdi müsayit deyilim pek
cinsiyetiniz belli oldumu?hazırlık yapıyomusun
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!
onu bilmem de ben hazırlık yapıyorum 2 düz 1 yan modelinden bi yelek başladım yeğenime ,cinsiyeti belli olmadığından beyaz örüyorum. malum anasının bu işlerden pek anladığı yok. kalite malite peeeh !
yirim yirim seni kim tutar. tombik pişom.
çakinin gelini de görmedi burda olduğumuzu bi gelse de 3lü muhabbete geçsek. aralıııııııık!
olur muuuu örmem miiii hiiç! ona da mavi örgü pantolon yaptım dur yaz gelsin kargoya verecem.gerçi yeni tize olmuyon 2 ay öncede tize oldun ama
nise bakalım bizim kine örme sen
olur muuuu örmem miiii hiiç! ona da mavi örgü pantolon yaptım dur yaz gelsin kargoya verecem.
hamarat appam benim giydiririm artıkın sıcaklarda ,gerçi ben kendi agzımla didim ama nise baalımolur muuuu örmem miiii hiiç! ona da mavi örgü pantolon yaptım dur yaz gelsin kargoya verecem.
ne gülüyon kısıım seninkine de örecem . giydirmeyecen mi yoksa? bi daha gelmem ki topiğe
aaa rica ederim bacım lafı mı olur ben dedim sen dedin.... gerekiyorsa yeğenlerime kuzu yününden mont örerim.hamarat appam benim giydiririm artıkın sıcaklarda ,gerçi ben kendi agzımla didim ama nise baalım
ne gülüyon kısıım seninkine de örecem . giydirmeyecen mi yoksa? bi daha gelmem ki topiğe
işle aran nasıl düzeldi mi durumlar? hamileyken çalışmak nasıl?Aaaa sen yaparsın da ben giydirmem mi aşkolsun. Çıkarmam bile üstünden
işle aran nasıl düzeldi mi durumlar? hamileyken çalışmak nasıl?
anladım canım. allah kolaylık ve sabır versin. sen bebeğine odaklan kimse için canını üzdüğüne değmez biliyorsun.İş bilmiyorum Tuz ya ama ben artık sayılı vaktim var diye takmıyorum. Hamileyken bu bir kaç ay zor geçiyor çalışamıyorum. Onun dışında da artık çok karışmıyorum hiçbirşeye vaktim sınırlı dye.
Aslında patronum müdürüm çok tutuyor beni. Çalışkanlığımı felan biliyorlar ama ne bilim birşeyler için mücadeleden yoruldum. Birde yanıma doğru düzgün birii almdılar ya daha da isteksizim. Bir herif geldi adam cin olmadan adam çarpmaya kalkı. Hem bir b..kk bilmiyor birey öğrenmeden benim ayağımı kaydırmaya kalktı. O hrifi görünce daha da mdem bulanıyor zaten. Ama sorsan herşeyin suçlusu benim bana yaptıklarını görmüyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?