tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Sağol Tize, Amin amin sn nasılsın?
Iyiyim çok şükür nolsun yuvarlniyoruz artık
öperim canımsın nasıl olalım agıt nizah full devam işte
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
paşa nasıl isme karar verdinizmi,odası geldimi,bi sıkıntın yok dimi...ne kadar çok soru sordum ayol

Çok şükür kokoş nolsun iyi gidiyo şimdilik şükür odamız 2 gün oldu geleli yerleştirdik çok şükür son ay yıkayıp tekrar yenileyecem inş herseyini isimde tuğrul düşünüyoruz bakalım kısmet:)

[video=youtube;VlYtrKfqshw]http://www.youtube.com/watch?v=VlYtrKfqshw[/video]

Kokoşum bekledim bak haberin olsun.
iki denem seni de unutmadım bu gece;yavrunla sen de Allaha emanet olun .

Kokoşum bekledim bak haberin olsun.
iki denem seni de unutmadım bu gece;yavrunla sen de Allaha emanet olun .
canım yaaa kıyamam üzüldüm valla
benim minnoşun krizi tuttu agla agla uytmaya çalıştım gece 2 ye kadar çabaladım uyudu bu arada benimde pestilim çıkmış idi

canım yaaa kıyamam üzüldüm valla
benim minnoşun krizi tuttu agla agla uytmaya çalıştım gece 2 ye kadar çabaladım uyudu bu arada benimde pestilim çıkmış idi
hiç problem değil canım sakın üzülme takıldım biraz çıktım sonra. bu gece de müsaitim gelebilirsen bekliyorum. şimdi çıkmam lazım kociş evde.

tuzum gel kuzummmmm

[video=youtube;kGLU8xZChcI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kGLU8xZChcI[/video]

[video=youtube;ExxOonGSlAM]http://www.youtube.com/watch?v=ExxOonGSlAM[/video]

pc nin anasını ağlattı kızım büyüdükçe ele geçirdi artık istediğini açıyor pc de. senin ki de oyun filan çok oynuyor mu kokoşum?
ben baktım olacağı yok ebeveyn denetimi koydum pc ye. artık istediğini yapamıyor. 2 tane oyunu var yaşına göre onları oynuyor o da ona yeter.

nasılsın tuzum hayırdır ne organizasyonu yapıldı evinde

nasılsın tuzum hayırdır ne organizasyonu yapıldı evinde
doğumgünü vardı canım yaa kızımın. o gelsin, bu gelsin pasta, yemek filan derken iş çığrından çıkıyordu az kalsın biraz kalabalık oldu, haliyle çok yoruldum. şimdi babamız da kuzuş da uyudu bende dinleniyorum.

Son düzenleme:
hemde nasıl oynuyo şarkılar açıyo youtubede okula gidince rahatız
bide babası netbook aldı ona ragmen bizim leptopla oynuyo
ama biz sınır koyduk
şu kadar saat tv şu kadar saat pc diye yoksa sürekli başında oyuncaklarla hiç oynayan yok ama sınır koyunca iyi oldu önünü alamıyoduk şimdiki çocuklar maşallah leptop,ipone bizim zamanımızda deyil ipone bilgisayarımız bilem yoktu

ayy canım benim prensesim iyiki dogmuş benim prensesim dogum günü kutlu olsun nice seneler ehayırlı ugurlu yaşlar olsun
öp benim için kocamannnnnnnnnnn

öyle valla, ben biraz teknoloji düşkünüyüm onun düşkünlüğünü de hep buna bağlıyordum ama şimdi çocukların hepsi aynı. eline ne geçirse tak tak istediğini açıyor sanki o telefon pc filan hep kullanıyormuş gibi

ayy canım benim prensesim iyiki dogmuş benim prensesim dogum günü kutlu olsun nice seneler ehayırlı ugurlu yaşlar olsun
öp benim için kocamannnnnnnnnnn
öperim teyzesii sende senin maviş minnoşu 2 defa bastıra bastıra öp. minik kuzu da onun kadar güzel mi? onu da 2 defa öp hadi neyse

bizim zamanımızda bi 5110 lar vardı yılan oyunu vardı
okadar çok oynardıkki anlatamam bayılırdık yılan büyüyecek diye kendimizden geçerdik
şimdikiler şanslı valla
bende 60-70 yaşındaki neneler gibi oldum he bizde derler şimdiki gençlik şimdide ben diyom hahah

bide nerde ooo eski bayramlar diyimde tam olsun

öperim teyzesii sende senin maviş minnoşu 2 defa bastıra bastıra öp. minik kuzu da onun kadar güzel mi? onu da 2 defa öp hadi neyse
kaç yaşına girdi minnoşum benim
kim ne almış prensese
ne kadar merakkı karıyım yaww

valla tuzum aramızda kalsın iki numara daha tatlı oluyomuş hee benim prenses duymasın öldürür bizi
:18:

kokoş nene ordan bize bi masal patlat da tam olsun
teknolojinin gerisinde kalmamak için her yeni çıkan şeye bi el atıyorum. hiç kullanmadığım halde bi tweet hesabım var mesela, sırf nasıl olduğunu merak ettiğimden açmışşımdır. gerçi bi ara demet akalınla alişanı eklemiştim onlar kavga ettiler sonra bende tweeter a girmedim bi daha..

yavrucum benim zamanımda...............................
benimde var hiç işe yaramayan ama köşede duran
vede hiç anlamadıgım şimdi bide watşapmıdır nedri anlamıyorumda bide o çıkmış belki yıllar önce çıktı ama benim yeni haberim oldu
teknolojiden ayrıksı yaşlanıyorum bu arada
facede zoR çözdüm zati
YOK ARTIK İYİCE UÇTUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…