tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

bende seni yirim. ne yapayım benim işim de bu
ya hiç işim bitmiyor aralık güya evdeyim hiö halim de yok dün gece 11.30 yattım bugün 10 da zorla kalktım yaa

Son düzenleme:
bende seni yirim. ne yapayım benim işim de bu
ya hiç işim bitmiyor aralık güya evdeyim hiö halim de yok dün gece 11.30 yattım bugün 10 da zorla kalktım yaa

Evde öyle oluyor. Birde çocukla normal ee insan senin gibi mobil olunca daha da normal

iyi o da kucağımda yan gelmiş pc zevkimi bölmeye uğraşıyor, kahvaltı yapıyoruz bi yandan da.

Ohhh ana kız ne güzelllllllllll afiyet olsun

Yerimde değildimmmm

selam bgam! vallahi hemen hemen hergün giriyorum ama sizlerden ses çıkmayınca bende yazmıyorum. karşılaşamıyoruz da zaten.
kokoş sultana da burdayım diye işaret verdim 1-2 defa farketmedi çıktı ondan beri suskunum

Son düzenleme:
Tuzum ki gündür bize otorite denetimi vardı üstüne internet sorunu olunca öle oldu. Hadi gel bugün
vay sarı pişom vaay beklemişsin ama ben öyle hastaydım ki bugün hep yattım. inşallah sen iyisindir.
otorite denetimi ne ola ki?? patron internet geçmişine mi bakıyo :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kokoşum meraktayım inşallah kötü bişey yoktur, hiç girmiyorsun artık.????????????????????????????

Son düzenleme:

Geçmiş olsun kuzum şimdi iyisindir umarım. Çok şükür bende iyiyim.

Otorite denetimi: 6 ayda bir gelip kafamıza tokmakları indiği denetim.

İvettt bakıyor senle benim tüm yazışmalarımızı dökmüş. Napçiiiizzz şiimcik rezil olduk.

Bugün de bekliyorum hadi gel.

günaydııın!!!
bgam o değil de senin kv. ile görümceyi tanımıyorlarsa relax ol

Tuzum akşam bir rüya gördüm sana da anlatayım.

Doğum yapmışım. Bir erkek bebek tosun mu tosun pamuk gibi maviş mavişşş çok güzeldi.

Tuzum akşam bir rüya gördüm sana da anlatayım.

Doğum yapmışım. Bir erkek bebek tosun mu tosun pamuk gibi maviş mavişşş çok güzeldi.
hayır olsun canım, güzel bir rüya...
ben rüya gördüğüm zaman o rüyadaki ruh halime inanırım en çok... eğer mutlu ve huzurluysam rüyam iyiye işaret ediyor gibi düşünürüm.

hayır olsun canım, güzel bir rüya...
ben rüya gördüğüm zaman o rüyadaki ruh halime inanırım en çok... eğer mutlu ve huzurluysam rüyam iyiye işaret ediyor gibi düşünürüm.

Bende çok iyiyim sanki gerçek gibi geziyorum bebiş çok güzeldi. İnşallah gerçeği de olur.

Napiim be Tuzum taktık ta ne oldu hiçbirşey onun için herşey tın tın tın
yaaa sözüme geldin demiii taaaa en baştan beri dyorum tınlamayın geçin diye :) topiğin adını hatırla'' kayınvalideyi tınlamama sanatı'' aferin aferin sevindim

Bende çok iyiyim sanki gerçek gibi geziyorum bebiş çok güzeldi. İnşallah gerçeği de olur.
inşallah hayırlısıyla inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…