iyi o da kucağımda yan gelmiş pc zevkimi bölmeye uğraşıyor, kahvaltı yapıyoruz bi yandan da.Küçük kızın napıyor sen napıyorsun?
bende seni yirim. ne yapayım benim işim de bu
ya hiç işim bitmiyor aralık güya evdeyim hiö halim de yok dün gece 11.30 yattım bugün 10 da zorla kalktım yaa
iyi o da kucağımda yan gelmiş pc zevkimi bölmeye uğraşıyor, kahvaltı yapıyoruz bi yandan da.
sen yoğunsun galiba ben seni meşgul etmeyeyim kuzum öptüm hadi
vay sarı pişom vaay beklemişsin ama ben öyle hastaydım ki bugün hep yattım. inşallah sen iyisindir.Tuzum ki gündür bize otorite denetimi vardı üstüne internet sorunu olunca öle oldu. Hadi gel bugün
vay sarı pişom vaay beklemişsin ama ben öyle hastaydım ki bugün hep yattım. inşallah sen iyisindir.
otorite denetimi ne ola ki?? patron internet geçmişine mi bakıyo :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kokoşum meraktayım inşallah kötü bişey yoktur, hiç girmiyorsun artık.????????????????????????????
günaydııın!!!Geçmiş olsun kuzum şimdi iyisindir umarım. Çok şükür bende iyiyim.
Otorite denetimi: 6 ayda bir gelip kafamıza tokmakları indiği denetim.
İvettt bakıyor senle benim tüm yazışmalarımızı dökmüş. Napçiiiizzz şiimcik rezil olduk.
Bugün de bekliyorum hadi gel.
günaydııın!!!
bgam o değil de senin kv. ile görümceyi tanımıyorlarsa relax ol
hoşbuldum kuzum,Günaydın hoşgeldin kuzum kınalı kuzum.
Nasılsın?
Tanısalarda tın tın tınnnn
hayır olsun canım, güzel bir rüya...Tuzum akşam bir rüya gördüm sana da anlatayım.
Doğum yapmışım. Bir erkek bebek tosun mu tosun pamuk gibi maviş mavişşş çok güzeldi.
hoşbuldum kuzum,
tın haa? aferin kısss yirim ben senii
eee kıratın yanında duran ya huyundan ya tüyünden demişler.... sonunda sende birbirimize benzedik :13:
hayır olsun canım, güzel bir rüya...
ben rüya gördüğüm zaman o rüyadaki ruh halime inanırım en çok... eğer mutlu ve huzurluysam rüyam iyiye işaret ediyor gibi düşünürüm.
yaaa sözüme geldin demiii taaaa en baştan beri dyorum tınlamayın geçin diye :) topiğin adını hatırla'' kayınvalideyi tınlamama sanatı''Napiim be Tuzum taktık ta ne oldu hiçbirşey onun için herşey tın tın tın
inşallah hayırlısıyla inşallah canım benimBende çok iyiyim sanki gerçek gibi geziyorum bebiş çok güzeldi. İnşallah gerçeği de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?