iyi kızım da pc düşmanı ağladı pc.yi vereceksin diye sonra pes etti gittiSen nasılsın?
Küçük kızın nasıl?
Kardeşin nasıl?
iyi kızım da pc düşmanı ağladı pc.yi vereceksin diye sonra pes etti gitti
kardeşim de hasta yaaa hepimiz hastayız eşim de ben de... boğazımız ağrıyor (faranjit)
koltuk taımımı aldım kuzum seninle paylaşayım istedim
okudum canım okudum.Sana özelden yazdım geldi mi????
Kuzum bana bir dakika müsade et geliyorum 15 dakika sonra
eve gelmedi ki daha 10- 15 güne gelirGeldim bennnnn hani foto
evet yıkattım bizim kuzu bardak bardak meşrubat ve su döküyordu koltuklara (has halı- koltuk yıkama) yıkattım , yeni alınmış gibi oldu 2 günde de kurudu.Ok ben geldi sanmıştım.
Tuz hiç koltuk yıkattın mı? Bilgin fikrin var mı?
evet yıkattım bizim kuzu bardak bardak meşrubat ve su döküyordu koltuklara (has halı- koltuk yıkama) yıkattım , yeni alınmış gibi oldu 2 günde de kurudu.
canım kızım çok ağlıyo pc için çıkıp ona vermem lazım pc yi.
cücük makarna öğlen uykusuna daldı (gerçi vakit akşam üstü ya neyse:) bende aniden çıktığım için tekrar bi bakayım sana dedim.işten 5 te çıktın sanmıştım neyse ki burdasın
kılıyorum Allaha şükür. olur ederim de sen niye kılmıyorsun? belki senin duan benimkinden daha makbuldür Allah katında?Hoşgeldin
Cadı kızın bıraktı mı pc yi?
İyi oldu geldin bana da basmaya başlamışlardı sağdan sağdan.
Sen namaz kılıyorsun değil mi Tuz?
Dualarından beni eksik etme olur mu?
kılıyorum Allaha şükür. olur ederim de sen niye kılmıyorsun? belki senin duan benimkinden daha makbuldür Allah katında?
bende çok merak ediyorum en son dün girmiş kk ya inşallah iyidir(ler).Kokoş kaç gündür yok
Hiç görünmüyor.
daha nereye kadar erteleyeceksin onu düşün bence. kaç yaşına kadar...Hep niyetine giriyorum bugün başlıcam yarın başlıcam olmuyor bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?