tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

hoşgördük canım :) naptın denetledin mi ? bende çorbayı ve pilavı denetledim. iyiler :)

hoşgördük canım :) naptın denetledin mi ? bende çorbayı ve pilavı denetledim. iyiler :)

Denetlemedim bugün eğittim ve de seni örnek veridm

Eğitim de İnsan Faktörleri seni anlattım didimki bir arkadaş var deli doludur, einstein in bacısı mıdır. edison ampulü bulurken o o eve elektrik çekmiş youtube da komik video izliyor. didim

Son düzenleme:
hadi açıyorum bende dinle yorum yaparsın bana bakalım beğenecek misin.

bugün nedense kimse yok yıldızım da bi gelip gitmiş. ya aralık bi topik açalım sadece gülüp eğlenelim ne dersin?

bak bi de bu var azeri şarkıları sevmem ama bu çok güzel ''nezaket teymurova qal sene qurban''

bugün nedense kimse yok yıldızım da bi gelip gitmiş. ya aralık bi topik açalım sadece gülüp eğlenelim ne dersin?

Açalım olur ama biz artık içimizi açtık birbirimize en ufak birşey de bizz yine aynı şeyleri açıcaz.

Biz papatya ile arkadan geliyoruz çocuğumuzda olmadığı için geçmişe takılıp kalmışız hani çocuk olunca dağılır kafa diye düşünüyorum unuturum takmam onun için ne yaparsak yapalım bir araya gelme ve tanışma nedenimizi sanki hiç unutmayacağız gibi geliyor

Ama kızlara da sor bakalım onlarda ne diyecekler ama sen ne yaparsan yap biz arkandan geliriz tuzum beniim

haklısın canım bende öyle düşünüyorum ama kafamızı dağıtmamız lazım şurda 1 ayımız kaldı. sonra tatil ve memleket derken 1,5 ay filan bu kadar sık giremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…