Merhaba arkadaslar.
Buraya en son esim ile ilgili bir konu actigimda bazi arkadaslar garip cevaplar verip konuyu aslindan saptirmislardi. Aslinda amacim basit bir soru sormakti ama esim ile iliskimi yani sordugum basit soruyu ekonomik krizden tutun da devlet meselesine baglamislardi. Bende bu sebepten dolayi esimle ilgili konu acmamaya karar vermistim. Ama sunu soylemek istiyorum o bir kac arkadas suan konuma yorum yapmazsa sevinirim konum yine abartilacak bir konu degil lutfen polemik yaratmaya calismayin. Onlar kendilerini biliyor !!!
Soruya gelirsek erkekler neden yatak odasinda rahat rahat uykuya dalmak yerine tv karsisinda uyuklamayi seviyorlar yani benim esim biyle yapıyor. Tv karsisinda uyumaya bayılıyor diyorum ki haydi yatalim oda bana diyorki az dalayim uykuya gelicem diyor e nasil gelcen uykuya dalarsan diyorum cevao yok. Bende sinirlenip yataga gidiyorum ofkeyle uyuyorum bu en az haftada 1 2 defa oluyor. Dogal olarak sabah 5 karis suratla uyaniyorum tavır yapiyorum. Yatak odasina da tv aldim izleyerek uyusun diye ama neymis o tv diger tv nin yerini tutmuyormus sevmiyormus o tv yi ufakmis vs vs vs. Sinir oluyorum arkadaslar neden boyle yapiyorlar. Belki bazi arkadaslar seni istemiyordur yada aldatiyordur vb seyler soyleyebilir doğal olarak. O konuda kendimden de esimden de eminim oyle bisey soz konusu degil sadece bir aliskanlik bu vazgeciremedigim bir aliskanlik. Universite yillarindan kalma bir aliskanlik napsam bilemiyorummm
Bu aada evet buyuk bir dert değil ama cozume ulastirmam gereken bir problem bu