Tv meraklisi erkekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşimde yorgunluktan uyuyakalıyordu tv karşısında uykusuda çok ağırdır hayatta kaldıramam . Önceden kızardım küserdim ama son bir kaç senedir umursamıyorum valla benim içinde iyi oluyor koca yatakta kesintisiz uyuyorum bir kaç saat. Öteki türlü rahat durmuyor çünkü sürekli sarılır kolunu bacağını atar üstüme sabah dayak yemiş gibi uyanırım bazen özellikle uyandırmıyorum üstünü örtüp geçiyorum odamıza sabah sorduğunda da ya bütün gece senle uğraştım gelmedin yatağa diyorum :KK48:
Eğer aranızda sorun yoksa takılmayın diyorum.

adam haftanın her günü ayrı yatmıyor ki. haftanın 1-2 günü demişsiniz. sanki yatak ayırmış gibi abartıyorsunuz.
Genel olraka haftada 1 2 ama bazen gercekten abarttigi oluyor. Eskiden onunla bende koltukta yatardim ama artik 7 sene oldu alismasi lazim

Bizim evliliğimizde ben senin eşin gibiyim. Yatak odamızda da kocaman bir tv var ama aynı tadı vermiyor.
Eşine kızma lütfen çünkü benim gibi uyumakta zorlanıyor sanırım, benim problemim o...
Benim eşim de çareyi tv karşısında yanıma yatmakta buldu, sen de öyle yap istersen...
Beraber tv karşısında uyuyoruz, gece uyanırsak yatağımıza geçiyoruz, uyanmazsak sabaha kadar devam...
Ama yine eşimin koynundayım :)

Kara listem yok :) sadece aklimda kalan bi kac isim var ne kadar iyimser konussam da bi yere cektiler hep onlar yuzunden ban yedim o nedenle o aciklamayi yaptım :) siz yoksunuz bu arada yatak odasinda tv var ama begenmiyor beyefendi
O zaman çok sık tekrar etmiyorsa, çok da üstüne gitmeyin bence. Ben de koltukta uyuya kalırım genelde, eşim benden geç yattığı için sonra beni kaldırır, yatağa geçeriz.

Kaldırmaya çalıştığınızda kalkmıyorsa, siz de yanına sıkışmaya çalışıp, bir güzel rahatsız edin. Belki caydırıcı olur. =)

Benim eşimde yorgunluktan uyuyakalıyordu tv karşısında uykusuda çok ağırdır hayatta kaldıramam . Önceden kızardım küserdim ama son bir kaç senedir umursamıyorum valla benim içinde iyi oluyor koca yatakta kesintisiz uyuyorum bir kaç saat. Öteki türlü rahat durmuyor çünkü sürekli sarılır kolunu bacağını atar üstüme sabah dayak yemiş gibi uyanırım bazen özellikle uyandırmıyorum üstünü örtüp geçiyorum odamıza sabah sorduğunda da ya bütün gece senle uğraştım gelmedin yatağa diyorum :KK48:
Eğer aranızda sorun yoksa takılmayın diyorum.
Aramizda sorun yok sabah olunca geceyi unutuyor neden kaldirmadin diyor yada ustumu ortmedin diyor bende bilerek ortmedim sen yataga gekmeyince her yerin tutulsun istedim diyorum. Eskiden ortmedim yanina yatardim falan ama artik ben orttukce alismasini istemiyorum

Bizim evliliğimizde ben senin eşin gibiyim. Yatak odamızda da kocaman bir tv var ama aynı tadı vermiyor.
Eşine kızma lütfen çünkü benim gibi uyumakta zorlanıyor sanırım, benim problemim o...
Benim eşim de çareyi tv karşısında yanıma yatmakta buldu, sen de öyle yap istersen...
Beraber tv karşısında uyuyoruz, gece uyanırsak yatağımıza geçiyoruz, uyanmazsak sabaha kadar devam...
Ama yine eşimin koynundayım :)
Ya bende yatagimi cok seviyorum cok rahat koltukta rahat edemiyorum

Biarkadas esini kaybetmis 327 gun olmus konu acmis. Bu gece onu okudum esim koltukta uyurken bende sinirden uyumamistim o konuyu okurken gözlerimin kenarlarindan yas akti bigazim dugumlendi yorum yazacaktim vazgectim. Allah tabii baska dert vermesin bu benimki dertt degil ufak bir problem. Sabah uyandigimda 5 karis surat yapiyorum desem de olayi abartip buyutmuyorum onu opmeden yollamiyorum işe. Yada o oper yanaklarimdan. Gunun kalan zamaninda geciyor bu tribim tabii. Ama 7 senede alistiramadi kendini buna kiziyorum buraya yazip boyle bir problemi olup ta cozen varmi merak edip sormak istedim

Merhaba arkadaslar.
Buraya en son esim ile ilgili bir konu actigimda bazi arkadaslar garip cevaplar verip konuyu aslindan saptirmislardi. Aslinda amacim basit bir soru sormakti ama esim ile iliskimi yani sordugum basit soruyu ekonomik krizden tutun da devlet meselesine baglamislardi. Bende bu sebepten dolayi esimle ilgili konu acmamaya karar vermistim. Ama sunu soylemek istiyorum o bir kac arkadas suan konuma yorum yapmazsa sevinirim konum yine abartilacak bir konu degil lutfen polemik yaratmaya calismayin. Onlar kendilerini biliyor !!!
Soruya gelirsek erkekler neden yatak odasinda rahat rahat uykuya dalmak yerine tv karsisinda uyuklamayi seviyorlar yani benim esim biyle yapıyor. Tv karsisinda uyumaya bayılıyor diyorum ki haydi yatalim oda bana diyorki az dalayim uykuya gelicem diyor e nasil gelcen uykuya dalarsan diyorum cevao yok. Bende sinirlenip yataga gidiyorum ofkeyle uyuyorum bu en az haftada 1 2 defa oluyor. Dogal olarak sabah 5 karis suratla uyaniyorum tavır yapiyorum. Yatak odasina da tv aldim izleyerek uyusun diye ama neymis o tv diger tv nin yerini tutmuyormus sevmiyormus o tv yi ufakmis vs vs vs. Sinir oluyorum arkadaslar neden boyle yapiyorlar. Belki bazi arkadaslar seni istemiyordur yada aldatiyordur vb seyler soyleyebilir doğal olarak. O konuda kendimden de esimden de eminim oyle bisey soz konusu degil sadece bir aliskanlik bu vazgeciremedigim bir aliskanlik. Universite yillarindan kalma bir aliskanlik napsam bilemiyorummm :(

Bu aada evet buyuk bir dert değil ama cozume ulastirmam gereken bir problem bu

Ha birde oyle telefon bagimlisi değildir haber okuyup gecer ..oyun oynamak sosyal medya falan isi olmaz biraz taş kafa :)

Benim eşimde öyledir yatak odasında tv var illa açık olacak..izleyerek uyur.Problem değil benim için çünkü biliyorum bu onu rahatlatıyor kafası o kadar dolu oluyorki tv düşünmesini engelliyor.
Sizde büyük ekran tv alın yatak odasına

Benim eşimde öyledir yatak odasında tv var illa açık olacak..izleyerek uyur.Problem değil benim için çünkü biliyorum bu onu rahatlatıyor kafası o kadar dolu oluyorki tv düşünmesini engelliyor.
Sizde büyük ekran tv alın yatak odasına
Tv izlemesin demiyorum ki ya yatak odasinda izlesin tv yi ha birde yatak odasindaki tv cok ta kucuk degil. Oturma odasindaki tv cok buyuk ina gore kucuk kaliyor. Kendi bilir artik cagirmicam kış ta geliyor zaten donsun sabaha kadar tipis tipis gelsin :)

Merhaba arkadaslar.
Buraya en son esim ile ilgili bir konu actigimda bazi arkadaslar garip cevaplar verip konuyu aslindan saptirmislardi. Aslinda amacim basit bir soru sormakti ama esim ile iliskimi yani sordugum basit soruyu ekonomik krizden tutun da devlet meselesine baglamislardi. Bende bu sebepten dolayi esimle ilgili konu acmamaya karar vermistim. Ama sunu soylemek istiyorum o bir kac arkadas suan konuma yorum yapmazsa sevinirim konum yine abartilacak bir konu degil lutfen polemik yaratmaya calismayin. Onlar kendilerini biliyor !!!
Soruya gelirsek erkekler neden yatak odasinda rahat rahat uykuya dalmak yerine tv karsisinda uyuklamayi seviyorlar yani benim esim biyle yapıyor. Tv karsisinda uyumaya bayılıyor diyorum ki haydi yatalim oda bana diyorki az dalayim uykuya gelicem diyor e nasil gelcen uykuya dalarsan diyorum cevao yok. Bende sinirlenip yataga gidiyorum ofkeyle uyuyorum bu en az haftada 1 2 defa oluyor. Dogal olarak sabah 5 karis suratla uyaniyorum tavır yapiyorum. Yatak odasina da tv aldim izleyerek uyusun diye ama neymis o tv diger tv nin yerini tutmuyormus sevmiyormus o tv yi ufakmis vs vs vs. Sinir oluyorum arkadaslar neden boyle yapiyorlar. Belki bazi arkadaslar seni istemiyordur yada aldatiyordur vb seyler soyleyebilir doğal olarak. O konuda kendimden de esimden de eminim oyle bisey soz konusu degil sadece bir aliskanlik bu vazgeciremedigim bir aliskanlik. Universite yillarindan kalma bir aliskanlik napsam bilemiyorummm :KK43:

Yahu aldatmayla ne alakasi var yada konuyi neden buyutuyorusnuz.benim son actigim konuya bir bakin derim. Bazi insanlar oyle huzur buluyor.benim annem yillarca tv karsisinda uyur hepimiz yataklarimiza giderdik annem gecernin ucu dordu gibi kalkarmis baktm diyor hepiniz yataklariniza gidp yatmissiniz bende gece kalktim gittim derdi hep.bizde gulerdik evde hepimiz.

Yahu aldatmayla ne alakasi var yada konuyi neden buyutuyorusnuz.benim son actigim konuya bir bakin derim. Bazi insanlar oyle huzur buluyor.benim annem yillarca tv karsisinda uyur hepimiz yataklarimiza giderdik annem gecernin ucu dordu gibi kalkarmis baktm diyor hepiniz yataklariniza gidp yatmissiniz bende gece kalktim gittim derdi hep.bizde gulerdik evde hepimiz.
Ama ben yataga yanliz gitmeyi sevmiyorum. Yada her gece hadi yataga hadi saat kac oldu diye diye yoruldum. Birlikte uykuya dalmak istiyorum. 1 gece ayri yatmak dahi uzuyor beni iste herkesin bi huyu var ben de boyleyim. Asamadik bu problemi bi turlu

Bırlıkte uykuya dalmak ;)
Komık geldi ben de bu durumu pek yaşamıyorum. Herkes ıstediği saatte uyuyor. Önceden ben eşime ayak uydurur gece saat 1 lere kadar uyanık dururdum çocuk olduktan sonra bebeğimle saat 10 da uyuyoruz. Eşim de ne zaman isterse o zaman geliyor.
Ne ben gergin ne de o. Karşılıklı anlayış gibisi yok

Benim eşimde sever tv karsısında uyumayı ama bizde dizime yatar mesela Sacını oksarım veya ben onun dizine yatarım o basıma masaj yaparken dalar
Sizde dibinden ayrılmayın madem bu bi sorun :)

Erkeklerin sanırım en büyük ortak özellikleri bu; babam, kardeşim, eşim hep aynı model.. Senelerdir çözemedim ben çözen varsa bana da anlatsın..

Bırlıkte uykuya dalmak ;)
Komık geldi ben de bu durumu pek yaşamıyorum. Herkes ıstediği saatte uyuyor. Önceden ben eşime ayak uydurur gece saat 1 lere kadar uyanık dururdum çocuk olduktan sonra bebeğimle saat 10 da uyuyoruz. Eşim de ne zaman isterse o zaman geliyor.
Ne ben gergin ne de o. Karşılıklı anlayış gibisi yok
Ya isde dedigimde komik bisey yok oturma odasinda tv izlerken uykumuz gelirse yavas yavas yatak odasina gider ordaki tv yi acar sarilip izkerken uykuya birlikte dalariz demek istedim. Genel olarak kanepe de uykuya daliyo sonra 10 dkk geciyor yataga geliyor kalkip. Ama bazen abarttigi oluyor yani kanepede sabahliyor tv karsisinda

Merhaba arkadaslar.
Soruya gelirsek erkekler neden yatak odasinda rahat rahat uykuya dalmak yerine tv karsisinda uyuklamayi seviyorlar yani benim esim biyle yapıyor. Tv karsisinda uyumaya bayılıyor diyorum ki haydi yatalim oda bana diyorki az dalayim uykuya gelicem diyor e nasil gelcen uykuya dalarsan diyorum cevao yok. Bende sinirlenip yataga gidiyorum ofkeyle uyuyorum bu en az haftada 1 2 defa oluyor. Dogal olarak sabah 5 karis suratla uyaniyorum tavır yapiyorum. Yatak odasina da tv aldim izleyerek uyusun diye ama neymis o tv diger tv nin yerini tutmuyormus sevmiyormus o tv yi ufakmis vs vs vs. Sinir oluyorum arkadaslar neden boyle yapiyorlar. Belki bazi arkadaslar seni istemiyordur yada aldatiyordur vb seyler soyleyebilir doğal olarak. O konuda kendimden de esimden de eminim oyle bisey soz konusu degil sadece bir aliskanlik bu vazgeciremedigim bir aliskanlik. Universite yillarindan kalma bir aliskanlik napsam bilemiyorummm :KK43:

eşinizde olsa sınırlarına saygı duyun, bu durumu çoğu kişi yapar, alışkanlıklardan vazgeçmek kolay değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X