Tv meraklisi erkekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizi anlayabiliyorum çünkü bende tv karşısında uyumayı seviyorum tabiki eşimde o bi koltukta ben diğer koltukta uyuyoruz kim daha erken uyanırsa o diğerini kaldırıyo yatağımıza gidiyoruz :KK4: ben sorun etmiyorum ama sizin için sorunsa güzel bi dille canım sen olmadan uyuyamıyorum yanımda gelir misin felan diye gaza getirmeyi denesen

Butun mesajlari okudum arkadaslar benim durumumda olan da çok varmis hee :) genel olarak takmiyorsunuz bende oyle yapicam ya takmicam artik. Zaten bazen birlikte koltuklarda uyuyoruz sonra gecenin bir vakti kalkp yataga gidiyoruz ama ayri yattigimiz icin uzuluyordum. Bende amaaan dalla gitsin dicem kendime bundan sonra

Evlilik çiftlerin sürekli diğerinin istediği şekilde davranacağı kadar mükemmel mi olmalı?
"Aaa hayatım demek her gece sarılarak aynı anda aynı şekilde uyuyalım istiyorsun. Tabi ne demek hemen geliyorum"
Evlilik bu değil.
Herkesin kusurları veya alışkanlıkları vardır. Adam demekki o şekilde daha rahat uykuya dalıyorsa siz saygı duyun. Öyle kabullenin..
Her gece de olmuyormuş üstelik..

Biriyle yatiyordum demedim ki ben sadece tek yastikta kocama olayininseven benimseyen kisilige sahibin dedim.

O söz manen söylenmiştir yalnız madden değil..
Boşanmamak, bir ömür beraber yaşamak anlamında.
Ona kalırsa eskiden upuzun bir yastıkta yatılırdı o yüzden bir yastıkta denir.. :KK45:

Adam sizi boşuyormuş gibi davranmayın. Biraz olgun olun. İnsan evinde biraz rahat etmek ister..

Biriyle yatiyordum demedim ki ben sadece tek yastikta kocama olayininseven benimseyen kisilige sahibin dedim.

Haftada bir iki gun koltuktayken bir yastikta kocasaniz olmaz mi? Illa yatak odasi olmak zorunda mi bilmiyorum bu islerin kuralini. :D Biz bazen oturma odasindaki bir yastikta kocuyoruz.

O söz manen söylenmiştir yalnız madden değil..
Boşanmamak, bir ömür beraber yaşamak anlamında.
Ona kalırsa eskiden upuzun bir yastıkta yatılırdı o yüzden bir yastıkta denir.. :KK45:

Adam sizi boşuyormuş gibi davranmayın. Biraz olgun olun. İnsan evinde biraz rahat etmek ister..
Tabiki olgun bir insanim kendi ozgurluk alanlarimiza mudahale etmeyiz rahatiz ama bu konu oyle bir konu degil bence cok hassas bir konu bazen bir iki gun bazen dozu kactigi oluyor ister istemez araya sogukluk giriyor gercekten. Ben sevmem ayri gayri yatmayi benim gorusum bu sekilde cok önemli bir sebep olmadikca ayri yatilmamali diye düşünüyorum.

Haftada bir iki gun koltuktayken bir yastikta kocasaniz olmaz mi? Illa yatak odasi olmak zorunda mi bilmiyorum bu islerin kuralini. :D Biz bazen oturma odasindaki bir yastikta kocuyoruz.
Zaten biz evliligimizin ilk 4 yili kiltukta kocadik. Esimin kendi evine gelin geldim. Ev aldiktan sonra yatak odasini ev esyalarimizi aldik artik yatak odasinda kocayalim ya :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X