Twetty84 Ameliyat ncesi sonras fotoraflar

cnm valla hem kemik gibi hemde mercimek gibi çıkıntılar vardı ama yavaş yavaş geçiyor..
evet bende doğal istedim canım doktorumun elllerine sağlık:lepi:

aynen canım ya bazen mercimek gibi çıkıntılar geliyor elime bazende okadar kemik gibi ki geçmeyecek sanıyorum endişeleniyorum ama sonra geçiyor hihoyyyt
bu daha ne kadar böyle sürecek :sinifsinif:

aynen canım ya bazen mercimek gibi çıkıntılar geliyor elime bazende okadar kemik gibi ki geçmeyecek sanıyorum endişeleniyorum ama sonra geçiyor hihoyyyt
bu daha ne kadar böyle sürecek :sinifsinif:

sanırım altı aya kadar anca geçer benim burnumun üstünden burun köküme kadar şiş ve masaj yaparkn çok acıyor yaa :uhm:

sanırım altı aya kadar anca geçer benim burnumun üstünden burun köküme kadar şiş ve masaj yaparkn çok acıyor yaa :uhm:

benim şimdi sadece burnumun alt tarafı yani ucu ve delikleri şiş zaten demişti doktorum sanki bütün şişlik ucuna toplanmış gibi gelecek demişti öylede oldu :sinifsinif:
ben masaj yaparken artık çok ağrım olmuyor ama ilk masaja başlarken biraz hassas oluyor yaptıkça geçiyor bitecek bunlarda inşallah kaydirigubbakcemile5

öncelikle çok geçmiş olsun çok yakışmış yekafamçokkarıştıni burnun çok dogal olmuş.

benimde bugün 21.günüm önden hala çok şiş hep böyle kalacakmış gibi geliyor biraz tırsıyorum.herkes bana yandan baksın istiyorum:))))

2 ay falan önden büyük görünüyo burun,en azından benimki öyle oldu.
hele 1 ayda baya şiş oluyo yani öyle kalmaz korkmaa :)

eskiden yandan baksınlar istemezdik şimdide yandan istiyoruz dimi :) geçer canım geçicek öyle kalmayacak bu arada yorumun içinde çok teşk ederim.

ayyyyyyyyy :1shok:
şaştım kaldım ben gormemişim snei daha once kız bu ne buyuk degişiklik anacım eski sen gitmiş başkası gelmiş bu kadar degişmek mucize vala :1shok:
ama cok yakısmıs canım benm seninde eski burun benimki gibi :bbo:
ama allaha sukur sende bende kurtulduk zemuszemus
gule gule kullan tatlım burnunu ama cok degişmiş cok opuyorumnanaktan

canım ist da oturuyosan kendi doktorumu önerebilirim çok memnun kaldım ben fiyatta uygun ..valla canım çok bilgim yok ama burun kemiğini çok oyunca ve burun ucundaki kıkırdakla fazla oynandığı zaman oluyomuş bu durum sanırım.. ama birden fazla ameliyat geçirenlerde daha çok görüldüğünü duymuştum yerimseniben bu arada yorumun içinde teşk tatlım sanada gönlünün istediği gibi bi burun diliyorumopuyorumnanaktan

lmaz: iki aydır fazladır burda benim topiğim aşk olsun :dilcikar: deeermişim :)
evet eski burnuşlarımız çok benziyor bende farkettim delikafadulden
canım zaten insan yüzünü en çok değiştiren şey burun , büyük burun en başta insanı büyük gösteriyor şimdi benim 25 yaşımda olduğuma kimse inanmıyo valla sen evli misin aaa şeklindeki sorularda çoğaldı ama en güzeli de insana verdiği özgüven opuyorumnanaktan
artık haşlanmış mısır yerken burnum içine girmiyo yaşasınnn delikafadulden:dance:
saol bebişim yorumun için gelişmelerini takip edip mutlu olucam opuyorumnanaktan

canım sen yatmadan önce şişlikler için bant kullandığını yazmıştın acaba iki kaşımın arası için kullanabileceğim türden bişiymi ve gerçekten işe yarıyormu ????????????
iki kaşımın arası çok şiş bakışlarım çok değişti

cnm doktoruna sor ama önce istersen

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun burnun çok güzel olmuş ama ertesi gün fln o hallerini görnce harbiden biraz bende tırstım çok ağrın sızın oldumu ve şimdi nasıl hissediyosun?

Geçmiş olsun..Çok hoş olmuş burnun gerçekten a.s

Bir şey sormak istiyorum.. Fotoğraflarna baktım bi hayli zahmetli olmuş olmalı.. O yaşadıklarnı faln düşününce yinede iyiki yaptırmışım diyor musun ??

canım tiwi den önce ben cevap verim :kedi: herşeye değer okadar yani ben ondan çok sonra oldum ama ben bile burnuşumla istediğim gibi resim çektirebiliyorum artık yandan görünmesinden rahatsız olmuyorum artık ağrı sıfırdı bende morarma şişme hepsi bir haftalık olay sonrası sabır şişlikler iniyor ve sana kalan mutlu glmseyen bir surat oluyor sengözlerimebaksanab

Sağol canım cevabın için..Her şeyin yolunda olmasna sevindim senin adına..

Hakikaten meşakkatli bir operasyon , bende düşünüyorum ama henüz cesaret edemiyorum.. CADIARZU

cnm çok geçmiş olsun burnun çok güzel olmuş ama ertesi gün fln o hallerini görnce harbiden biraz bende tırstım çok ağrın sızın oldumu ve şimdi nasıl hissediyosun?

Ağrım sızım hiç olmadı cnm abartmıyorum 0 ağrı grçekten iyiki olmuşum tabiki diyorum kendimi çok iyi hissediyorum özgüvenim yerine geldi 2-3. gğn fotolarına bakıp aldanmayın hiç o kadar eziyetli bişey değil kaydirigubbakcemile3

beğenmene çok sevindim İYİKİ YAPTIRMIŞIM İYİKİ YAPTIRMIŞIM İYİKİ YAPTIRMIŞIM kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…