cnm valla hem kemik gibi hemde mercimek gibi çıkıntılar vardı ama yavaş yavaş geçiyor..
evet bende doğal istedim canım doktorumun elllerine sağlık:lepi:
aynen canım ya bazen mercimek gibi çıkıntılar geliyor elime bazende okadar kemik gibi ki geçmeyecek sanıyorum endişeleniyorum ama sonra geçiyor hihoyyyt
bu daha ne kadar böyle sürecek :sinifsinif:
sanırım altı aya kadar anca geçer benim burnumun üstünden burun köküme kadar şiş ve masaj yaparkn çok acıyor yaa :uhm:
öncelikle çok geçmiş olsun çok yakışmış yekafamçokkarıştıni burnun çok dogal olmuş.
benimde bugün 21.günüm önden hala çok şiş hep böyle kalacakmış gibi geliyor biraz tırsıyorum.herkes bana yandan baksın istiyorum:))))
Merhaba
ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum. Çok korkuyorum ne de olsa ameliyat bu olmadı hadi bidaha eski halime getir beni deme şansımda tekrar düzeltin diyecek maddiyatım da yok bana en yakın hastanenin dr. gittim fakat ücretsiz ön muyane dedikleri görüşmemde dr a fazla ısınamadım 3000 ytl istedi ve karar verdikten sonra randevu alıp tekrar muayne olmamı istedi acaba o zaman daha mı alakalı olur bilemem resimlerin gelişme aşamaları beni korkuttu baya ama sonuç mükemmel sana mutlu ve güzel günler diliyorum bu burun düşme olayı nedir bi bilgin varsa cevaplarsa sevinirim :)
ayyyyyyyyy :1shok:
şaştım kaldım ben gormemişim snei daha once kız bu ne buyuk degişiklik anacım eski sen gitmiş başkası gelmiş bu kadar degişmek mucize vala :1shok:
ama cok yakısmıs canım benm seninde eski burun benimki gibi :bbo:
ama allaha sukur sende bende kurtulduk zemuszemus
gule gule kullan tatlım burnunu ama cok degişmiş cok opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun..Çok hoş olmuş burnun gerçekten a.s
Bir şey sormak istiyorum.. Fotoğraflarna baktım bi hayli zahmetli olmuş olmalı.. O yaşadıklarnı faln düşününce yinede iyiki yaptırmışım diyor musun ??
cnm çok geçmiş olsun burnun çok güzel olmuş ama ertesi gün fln o hallerini görnce harbiden biraz bende tırstım çok ağrın sızın oldumu ve şimdi nasıl hissediyosun?
Geçmiş olsun..Çok hoş olmuş burnun gerçekten a.s
Bir şey sormak istiyorum.. Fotoğraflarna baktım bi hayli zahmetli olmuş olmalı.. O yaşadıklarnı faln düşününce yinede iyiki yaptırmışım diyor musun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?