Twetty84 Ameliyat ncesi sonras fotoraflar

ayy ne zorunuz var netten ameliyat görüntülerini izliyorsunuzz aaa :))) ben ameliyattan sonra izledim daha keyifli oluyor pP

ben de ameilyattan sonra izlerim diye düşünüp az önce izlemeye çalıştım, yine izleyemedim :1no2: insan nasıl yapılacağını düşünmedikçe daha cesaretli oluyo

ben de ameilyattan sonra izlerim diye düşünüp az önce izlemeye çalıştım, yine izleyemedim :1no2: insan nasıl yapılacağını düşünmedikçe daha cesaretli oluyo

bende öyle bi cesaret var ki ameliyattan önce izledim delikafadulden bide açık rinoplasti izlemiştim düşünün yani ertesi gün uykudan bi uyandım ki kaskatı kasılmışım delikafadulden

bende öyle bi cesaret var ki ameliyattan önce izledim delikafadulden bide açık rinoplasti izlemiştim düşünün yani ertesi gün uykudan bi uyandım ki kaskatı kasılmışım delikafadulden

bende izledim ama etkilemedi CADIARZU niyeki kendimden şüpheleniyorum delikafadulden delikafadulden

bende izledim ama etkilemedi CADIARZU niyeki kendimden şüpheleniyorum delikafadulden delikafadulden

ben bide sağlıkçı olduğum için midir nedir çok gerilmiştim çok bilmek te iyi değil delikafadulden ama fazla sürmedi kafaya koymuştum bi kere ameliyatı hiçbişey beni caydıramazdı şakkıdı

canım şişliklerin var daha ama buna rağmen çok doğal güzel görünüyor a.s.

çok saol tatlım bana hala aynı gibi gelio yaa sanki ilk gün ki gibi halen insan kendindeki değişiklikleri farkedemio sürekli aynaya baktığı için midir nedir ?

çok saol tatlım bana hala aynı gibi gelio yaa sanki ilk gün ki gibi halen insan kendindeki değişiklikleri farkedemio sürekli aynaya baktığı için midir nedir ?

canım benim burnum bana bazen çok çirkin geliyor beğenmiyorum yeri geldiğinde. sabahları acaip şiş oluyor halada şişliklerim var anlicağın çok normal hiç canını sıkma sürekli aynaya bakıyorsun resim çekiyorsun dimi kaydirigubbakcemile3 sana öyle geliyordur canım çok doğal bi burun yapılmış ve genelde herkesin istediği birşey bu kafana takacağın hiç bir problem yok burnunda a.s.

beğenmediğim benimde oluyo ya bazen hele sabahları uyandığımda korkuyorum kendimden sırnaşık şey saol yorumun için hayatım..opuyorumnanaktan

doktorun cok dogal yapmis burnunu. ben olsam hic anlamazdim seni tanimasam:)

teşekkürler hayatımm..

canım şimdi gördüm resimlerini özellikle son resimlerinde çok hoş fazla şişlik kalmamış sanırım benimkinede benziyor :kedi: o yüzdenmidir nedir baktıkça bakasım geliyor bende hala alışamadım ama daha 12. gün olduğunu düşündükçe sanırım normal diyorum bakalım seninki kadar zaman geçsin neler olucak bu arada bant işini bende denicem siyah nokta yok ama olmadan önlemimi almak istiyorum opuyorumnanaktan

canım şuan senin şişliklerinin olması kadar doal bişe yok evet burunlarımızı bende benzettim :) aynı fabrikadan çıkmış gibi değil ama :)

canım şuan senin şişliklerinin olması kadar doal bişe yok evet burunlarımızı bende benzettim :) aynı fabrikadan çıkmış gibi değil ama :)

evet bir sabah bakıyorum bir tarafta diğer sabah başka tarafı şişiyor kaydirigubbakcemile3
evet aynı fabrikadan değil ama hani seninkide benimkide çok kavisli değil çok kalkıkda değil bende senin gibi doğallığa bastırmıştım görüşmelerde çok şükür istediğim gibide gidiyor :Saruboceq:
sanada sorayım canım seninde şişliklerin böyle tahta gibi sertmiydi yani hiç geçmicek sanki orası kemikmiş gibi geliyor bazen :sinifsinif:

cnm valla hem kemik gibi hemde mercimek gibi çıkıntılar vardı ama yavaş yavaş geçiyor..
evet bende doğal istedim canım doktorumun elllerine sağlık:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…