ayy ne zorunuz var netten ameliyat görüntülerini izliyorsunuzz aaa :))) ben ameliyattan sonra izledim daha keyifli oluyorpP
ben de ameilyattan sonra izlerim diye düşünüp az önce izlemeye çalıştım, yine izleyemedim :1no2: insan nasıl yapılacağını düşünmedikçe daha cesaretli oluyo
bende öyle bi cesaret var ki ameliyattan önce izledim delikafadulden bide açık rinoplasti izlemiştim düşünün yani ertesi gün uykudan bi uyandım ki kaskatı kasılmışım delikafadulden
bende izledim ama etkilemedi CADIARZU niyeki kendimden şüpheleniyorum delikafadulden delikafadulden
canım çok güzel görünüyorsun dudaklarda pek bi güzel :)
canım şişliklerin var daha ama buna rağmen çok doğal güzel görünüyor a.s.
çok saol tatlım bana hala aynı gibi gelio yaa sanki ilk gün ki gibi halen insan kendindeki değişiklikleri farkedemio sürekli aynaya baktığı için midir nedir ?
canım şişliklerin azalmış daha dogal bi görüntüsü olmus cok hoş görünüosun :))
teşekkürler hayatımm..
canım şuan senin şişliklerinin olması kadar doal bişe yok evet burunlarımızı bende benzettim :) aynı fabrikadan çıkmış gibi değil ama :)
evet bir sabah bakıyorum bir tarafta diğer sabah başka tarafı şişiyor kaydirigubbakcemile3
evet aynı fabrikadan değil ama hani seninkide benimkide çok kavisli değil çok kalkıkda değil bende senin gibi doğallığa bastırmıştım görüşmelerde çok şükür istediğim gibide gidiyor :Saruboceq:
sanada sorayım canım seninde şişliklerin böyle tahta gibi sertmiydi yani hiç geçmicek sanki orası kemikmiş gibi geliyor bazen :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?