yalnız serının dıger kıtapları bunun yarısı tutulma hariç.ona ragmen fıyatları aynı ya hıc bırsey demıyorum yani..bu ne kazıkcılık ya..kesin tercuman parasını cıkarıyorlar.bu topikte kitabı ve seriyi 2. bitiren ben olcam görürsün :jeyyar:
ama 2 günde biter mi bilemem kitabın boyutlarını ve kalınlığını düşünürsek -tatlicadiarzu-
tamamdırsengözlerimebaksanabfarkettim farketmez miyimmmm :jeyyar:
sana attığımı koysaydın yaa hani artist duruşlu olanı şakkıdı
ben baileysi azarlıyorum kalk pc basından oku bıtır sunu dıyorum cokacimcoookben de geldim, kim ne okuyor ya, ben başlayamadım daha
yalnız serının dıger kıtapları bunun yarısı tutulma hariç.ona ragmen fıyatları aynı ya hıc bırsey demıyorum yani..bu ne kazıkcılık ya..kesin tercuman parasını cıkarıyorlar.
tamamdırsengözlerimebaksanab
ben baileysi azarlıyorum kalk pc basından oku bıtır sunu dıyorum cokacimcoook
bende 25 e aldım..heralde olur..yanı cok kalın ama bence kırpa kırpa cevırırler28 lira verdim ben :1ninca: yine de daha pahalı olmasını bekliyordum ama...
çeviri olunca 35 liradan aşağı olmaz o zaman dimi :bbo:
ah bak benım kuzuma nasıl saygılı.robert çekimlere geç kalmış ilk taylor gelmiş sonra kellan
robert uykulu bir şekilde içeri girmiş üzgünüm uyuyakalmışım demiş
ve öyle etkileyici ses tonu ve aksanıyla konuşmuşki röportajı yapan bayan eriyip bitmiş
ah bak benım kuzuma nasıl saygılı.
dogru secım yaptıgımı hep bılıyordum zaten
ya Robertta seytan tuyu varr kötükedihüso ama Edward rolu olmasaydı o tuyu ancak koltuk altındakıler ıle sınırlı kalırdı :roflol: :roflol: :roflol:
ah bak benım kuzuma nasıl saygılı.
dogru secım yaptıgımı hep bılıyordum zaten
ya Robertta seytan tuyu varr kötükedihüso ama Edward rolu olmasaydı o tuyu ancak koltuk altındakıler ıle sınırlı kalırdı :roflol: :roflol: :roflol:
burçak bir geldi bir gitti insan bi slm yazarrrrr
haberi okudumda megan fox oscarlarda bu terslemişti.Robert bir roportajında" bir kız beni terslesin ona taparım" diyordu.Acaba Megan buna bınayen ılk once bunu tersledi sonra yapıstı mı?
Ya birde gorenler o olduren cazibeye ragmen cok catlak gorunuyordu Megan demişler.Eh o kadar taklit edebilir ancak Angelinayı..bir yerde patlar teker..kaydirigubbakcemile5
amma senaryo yazdım dımı :1closedeyes:
en iyi senaryo Oscarınıda bana versinler istiyorum.orda Taylor ile tanısıp onu terslemek sonra yapısmak sonrada boyle haberim cıksın ıstıyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?