bunu koyucam kızacaksınız ama vallahı edward cullen camasırları varmı dıy ebakarken önüme çıktı.bende soka girdim
valal sorma o yzuden kaldırdım ya ıste.hepde bana denk gelıor yaa offfnerden baktım yine buraya ya, bir de yazı yazmışlar üstüne laelaelaelaelae
bu atmosfer cok ııymıs
yalnız Roberti photoshoplamı koymuslar??bayıldım kaydirigubbakcemile
anacım ben bıraz utanmazım sanırım.gunaydın sana.cumaya gıttık geldik bizkızlaaaaaaaaaaar sabah sabah çok güldürdünüz beni günaydın
daliah o fotoyu bende buldum ama eklemeye utandımmmmm kaydirigubbakcemile3
Baileys uyansana canım ya senin için resim ekliyorum kac sayfadır kaydirigubbakcemile3
kafamı koparacak dimi tuce ?
tuce ergenlik yasaklansın dedi bende fotografcı gozu kordu o gobegi gormedımı dedim :1shok:bu kabus olmalı boynundakine de bittim :roflol::roflol:
sen bunu komple kalıp halınde saklıyorsun sanırsam :teytey:
en iyisi gözümüz şenlensin bu fotolarla hatırlayalım :))))
tuce ergenlik yasaklansın dedi bende fotografcı gozu kordu o gobegi gormedımı dedim :1shok:
sen bunu komple kalıp halınde saklıyorsun sanırsam :teytey:
valal dememişler işte.Tarkanda ılk cıktıgında nasıldı kıll oldum abi derken kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tam kıldı kaydirigubbakcemile3 şimdi star oldu adam ayaklı cazibe ussu oldu :smiley-cool:bencede fotoğrafcı da suç :roflol:
bu çocuğu bu hale sokanlar utansın yahu hiç kimsede bişey dememiş mi ya bu nası bir pozdur nasıl bir tarzdır :)))
düşünmemişler mi bu çocuk günün birinde genç kızların sevgilisi olur falan kaydirigubbakcemile3
bi jacob koyanımız yok kisaklıyorum tabiiiiiiii hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 uzun uzun bakıp iç çekiyorum bide :asigim:
onu bir bella duyuyor duyacak senağlamao kadifemsi sesi duymak istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnn
bi jacob koyanımız yok ki
:1closedeyes:
bekliyorum canım :sm_confused:koyarız bebem şimdi en seksi jacob fotosunu bulup bu fotolara ekliyorum :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?