valal dememişler işte.Tarkanda ılk cıktıgında nasıldı kıll oldum abi derken kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tam kıldı kaydirigubbakcemile3 şimdi star oldu adam ayaklı cazibe ussu oldu :smiley-cool:
bu kabus olmalı boynundakine de bittim :roflol::roflol:
kadın oyle guzel yazmıski..valla bence kolay canım..sence?:roflol::roflol: tarkan neydi öyle yaa hakikaten kaydirigubbakcemile3
ama bu fotolardan sonra karizmatik mükemmel edward olmakda zor yaaa:asigim:
ayakkabıya da dikkat isterim sırnaşık şey
ayakkabı çorap ve muhteşem bir göbek delikafadulden dehşet bir stil yaratmışlar lülülülülülü
aa ben yenı farkettım onu gobekte takılı kaldım ınemedım asagı :1shok:ayakkabıya da dikkat isterim sırnaşık şey
aman aman kendındende gecermıs benım cıtıırımmm kötükedihüso
of ffff off ki offfffayakkabı çorap ve muhteşem bir göbek delikafadulden dehşet bir stil yaratmışlar lülülülülülü
aynen benim kocamın tarzı, şimdi daha çok ısındım edwarda, aslında o da içimizden biri :roflol::roflol:sırnaşık şey
kadın oyle guzel yazmıski..valla bence kolay canım..sence?
kadın edwardı mükemmel yaratmış... kim gelirse gelsin beğenir miydik diyosun :)
bence de beğenirdik delikafaduldendelikafadulden
evet.bak mesela ilk once bu cocugu dusunmusler.Bence bunun normal goruntusu bile vampire benzıyor.baksanıza kızlarr.Zaten gıyımıde twilightteki Edwardın aynısı..cekete dıkkat dıyorum
makyajsız bıle wampir bence bu cocuk :1shok: sevimli ama sevdim bunu dabiraz makyajla bu da edward kadar havalı olur muydu dersiniz
biraz makyajla bu da edward kadar havalı olur muydu dersiniz
kesinlikle edward olurdu bu çocuktan cokacimcoook
cok breaking dawn kokuyor yahu buu kaydirigubbakcemile5The best parts about being a Cullen were not expensive cars and impressive credit cards.
kesinlikle edward olurdu bu çocuktan cokacimcoook
saçlar falan da hoş
cok breaking dawn kokuyor yahu buu kaydirigubbakcemile5
cok breaking dawn kokuyor yahu buu kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?