Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

offff fena oldum süper bir şarkı gerçekten :çok üzgünüm: ahhhhhh ahhhhhhhhhh

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

ya evet klıbıde tam twilight ormanında cekmıs.daha fena oldum.boyle hayal edınce..

benim favorim parcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[dailymotion]video/x7r3ua_twilight-ma-crea_shortfilms[/dailymotion]

KRISTIN SUNUCUYU KIZDIRDI
Alacakaranlık (Twilight) filminin genç yıldızı Kristen Stewart, katıldığı bir TV şovunun sunucusunu kızdırdı.

MTV Canada'da yayınlanan After Show adlı programın sunucuları Jessi Cruickshank ile Dan Levy'nin konuğu olan Stewart, rol arkadaşı Robert Pattinson'la olan öpüşme sahnesi ile ilgili bazı sorulara cevap vermek istemeyince sunucuları kızdırdı.

Bunun üzerine programın diğer sunucusu Dan Levy, genç yıldızdan Kristin Stewart ya da şu sürtük diye söz etti.

Levy şunları söyledi: "Sorun işte burada. Kristin gibi bazıları kendilerinin sizden daha iyi olduğunu düşünürler. Bu bagışlanamaz bir durum. İşte bu yüzden Stewart beni dehşete düşürüyor."

Bu kimmiş yahu, gamzeye bak Kaç yaşında onu söyleyin önce :roflol::roflol:

dids tatlım robert olmasaydı edwardımız bu gamzeli olacakmış :))
yaşını sormayalım iyice sübyancılığımız ortaya çıkıyor :roflol:

dids tatlım robert olmasaydı edwardımız bu gamzeli olacakmış :))
yaşını sormayalım iyice sübyancılığımız ortaya çıkıyor :roflol:

Olsun ben beğendim Sakın öğrenmeyin yaşını gebertirim :mymeka: :roflol::roflol:

Olsun ben beğendim Sakın öğrenmeyin yaşını gebertirim :mymeka: :roflol::roflol:

çocuk ilah olmayı kıl payı kaçırmış şansızlığa bak
şuan bu çocuk için ahhh vahhhh çekebilirdik kader işte-tatlicadiarzu-

tamam söz öğrenmicez yaşını :roflol: yeni nesil de çok yakışıklı bee yanlış zamanda doğmuşuz biz :jeyyar:

yerin dibine sokmuş kızı halbuki çok da masum masum oturuyordu programda kızcağız

hoşgeldin bebek :jeyyar: team edward kalabalıklaşıyor
team jacob rüzgara karşı duran uçurtma gibi yanlız ve ayakta kaydirigubbakcemile3 (sevdim bu deyimi)

cidden yahuu edward team almış başını gitmiş..:1rolleyes:
ahahhaah ona bende bayıldım,rüzgara karşı duruyo:1ninca:

cidden yahuu edward team almış başını gitmiş..:1rolleyes:
ahahhaah ona bende bayıldım,rüzgara karşı duruyo:1ninca:

daliah ve deyimlerini seviyorum kaydirigubbakcemile3 yokken biraz dedikodusunu yapalım dimi şakkıdı rüzgara karşı duran kurt kadın işte ama team edward karşısında yenilmeye mahkum hihoyyyt

Masaüstü yaparsınız diye özellikle küçültmedim şekerler sırnaşık şey

tatlım kaydettim hemen valla çok saol:)) 2. si çok hoşmuş delikafadulden

daliah ve deyimlerini seviyorum kaydirigubbakcemile3 yokken biraz dedikodusunu yapalım dimi şakkıdı rüzgara karşı duran kurt kadın işte ama team edward karşısında yenilmeye mahkum hihoyyyt

new moondan sonra görücez burayı Baileys new moondan sonra:roflol:sositososito

valla tam 3 ü 1 arada diyemicem bu daha cok 2 si 1 arada olmuş edwardı begenmedim burda:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…