Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

yarama bastın -tatlicadiarzu- pek fırsat bulamıyorum ki hep yarın diyorum ama olmuyor :)))))
yarın da olmaz eminim pazar inş. oturucam başına ve hiç kalkmıycam:teytey:

boşver cnm,gec okuman bile kar(daliah duymasındelikafadulden) new moon gelene kadaar oyalıcak bişi olur dicem ama bi kitap ta 3 günde bitiyo,şöyle 10 kitaptan falan oluşsaydı seri bizi oyalardı aralık-ocağa kadarsenağlama

bütün serinin edward versiyonları çıksaydı oyalanırdık ne güzel dimi
sonra jacob versiyonları çıkardı falan hiç bitmezdi böylece kaydirigubbakcemile2
bizde hayal dünyasında yaşamaya devam ederdik kafamçokkarıştı
valla yaa bi başına oturunca kalkamıyosun bu nası bi kitaptır
bazen gece uykum geliyordu ama bırakamıyordum sanırım bu gece başlıcam breaking dawn a
canım çekti kaydirigubbakcemile3

kızlar sonra da içmeye gideriz:içelim:, en azından beni kocam terkedecek bu gidişle :1ninca:, dağıtırız :lepi:

plummy mutlaka orda olursun ya, hem bak biz şehir dışından geliyoruz :):)

:))
büyük ihtimalle dememin sebebi şu,ne zaman bişi hakkında kesin konuşsam veya bişiyi cok istesem olmaz,oyüzden öyle dedim:çok üzgünüm:yoksa kacırmam:smiley-cool:
ama siz nasıl geliceksiniz yani sırf film için mi geliceksiniz gercekten:uhm:

Ya film izlicektim kendimi twilight sitelerinin birinde buldum :roflol::roflol: hemen sizinle paylaşıyım diye geri geldim, avatarda eklicem birazdan sırnaşık şey

Ya film izlicektim kendimi twilight sitelerinin birinde buldum :roflol::roflol: hemen sizinle paylaşıyım diye geri geldim, avatarda eklicem birazdan sırnaşık şey

dids istanbuldaysan sende gel tatlım new moon u birlikte izliycez :lepi:
yeni avatarları bekliyorummmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…