tucem paylaşım süper :))))))))))
alice in rüşveti çok hoş ama dimi :):)
diğer topikteki fotolara baktıkça yorum yapasım geliyor
Dayanamıyosun dimi :roflol::roflol: Hepsini bir görmek fena ediyor :roflol::roflol::roflol: Yap istersen şekerim :asigim:
bittim bu fotoya aşkıma bakın kızlarrrrrrr :asigim:
Sende bir karar ver aşkın kim :roflol::roflol::roflol: Hepiciğini verelim sana koleksiyon yaparsın :roflol::roflol::roflol:
oluuuuuuur hepsini alabilirim benim için farketmez :roflol::roflol:
yakışıklılıkta kellanın üzerine tanımıyorum ama edwardım o hep aradığım mükemmel erkek :asigim:
Bütün yağların eridi dimi şunları yazarken :roflol::roflol::roflol: Ne olacak bizim halimiz bilmem sırnaşık şey
hemen soyleyeyim Gaspard Ulliel ismimiz ve 84 luyuz :)))Bu kimmiş yahu, gamzeye bakKaç yaşında onu söyleyin önce :roflol::roflol:
evet guzellaf ettim ama dimi..ruzagara karsı ucacagım kararlıyım şakkıdıhoşgeldin bebek :jeyyar: team edward kalabalıklaşıyor
team jacob rüzgara karşı duran uçurtma gibi yanlız ve ayakta kaydirigubbakcemile3 (sevdim bu deyimi)
ama ogrendim kafamçokkarıştıOlsun ben beğendimSakın öğrenmeyin yaşını gebertirim :mymeka: :roflol::roflol:
the daliah,ruzgara karsı ucan kurt kadın kaydirigubbakcemile3 filmimi boyle cekecegim şakkıdıcidden yahuu edward team almış başını gitmiş..:1rolleyes:
ahahhaah ona bende bayıldım,rüzgara karşı duruyo:1ninca:
benneyaptımkidaliah ve deyimlerini seviyorum kaydirigubbakcemile3 yokken biraz dedikodusunu yapalım dimi şakkıdı rüzgara karşı duran kurt kadın işte ama team edward karşısında yenilmeye mahkum hihoyyyt
evet ben coktan rezerve ettim yerimi.konustuk anlastık kaydirigubbakcemile5aaaaaaaa ondan önce daliah kacırcak onu........
eh biz seni sanki hic ozlemıyoruz..ama yoksun hiç..senağlamayaaa ben sizi cok özlüom yaaaa..........
gitmez gidemezzz yakarımmmkaydirigubbakcemile3daliah elini çabuk tutmazsa gidiyor elden jacob kaydirigubbakcemile3
zaten ancak gezıor hıc kıtap okuyayım demıor bu nasıl aşk anlamadım ben gamyoncuiremsuboşver cnm,gec okuman bile kar(daliah duymasındelikafadulden) new moon gelene kadaar oyalıcak bişi olur dicem ama bi kitap ta 3 günde bitiyo,şöyle 10 kitaptan falan oluşsaydı seri bizi oyalardı aralık-ocağa kadarsenağlama
kızlar sonra da içmeye gideriz:içelim:, en azından beni kocam terkedecek bu gidişle :1ninca:, dağıtırız :lepi:
jacobbbbbbbb :asigim:Ya film izlicektim kendimi twilight sitelerinin birinde buldum :roflol::roflol: hemen sizinle paylaşıyım diye geri geldim, avatarda eklicem birazdan sırnaşık şey
:asigim::asigim:
waowwwwww daliahhhhhhhhh delikafadulden
valal bella kadar ballısını gormedım sımdı bunu yazınca dahada bır uyuz oldum vallahı kıza benneyaptımkiaaaaaaaaaaaahhhh erimez mi hiçççç çok aç gözlüyüm hepsinden bi parça istiyorum
edwardda bellaya öyle demişti ya bende beğendiğin parçamı alabilirsin :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?