Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

BaiLeySim uyumaya gidiyorum artık, yarın okumaya devam :):) sanırım rüyamda muhteşem bir düğün göreceğim :çok üzgünüm:

BaiLeySim uyumaya gidiyorum artık, yarın okumaya devam :):) sanırım rüyamda muhteşem bir düğün göreceğim :çok üzgünüm:

tamam canım rüyanda edwardla evlendiğini gör o zaman :)))
iyi gecelerrrrrrrrr ben de yatarım birazdan başım ağrıdı :bbo:

günaydın şekerlerim.hazırlık yapmaktan giremiyorum buraya yaaa...ayrı kaldım sizden cok üzgünüm...

Son düzenleme:
günaydın şekerlerim.hazırlık yapmaktan giremiyorum buraya yaaa...ayrı kaldım sizden cok üzgünüm...

günaydın tatlım nasıl gidiyor hazırlıklar... yarın yolculuk var inş. herşey güzel olur senin için...özletme kendini fazla oldu mu:a015:

insana izlerken bende vampir sevgili istiyorummmm dedirten bir film

katlıyorum canımmmmdelikafadulden

dün gece nöbetteydim ve izleyim bari dedim. hay allahım ya bi film baştan sona bu kadar mı güzel sürükleyici olurgamyoncuiremsu 2 saat nasıl geçti anlamadım.

veeeeeeee film boyunca aaah aaah benimde bi vampir sevgilim olsa dedim durdumsırnaşık şey

vaktin varsa kitaplarını da okumanı tavsiye ederim tatlım
kitabı çok daha etkileyici :asigim: okurken kendinden geçiyosun resmen

vaktin varsa kitaplarını da okumanı tavsiye ederim tatlım
kitabı çok daha etkileyici :asigim: okurken kendinden geçiyosun resmen

sağol bebişşşŞeniz

şimdi bi kitap okuyorum ve biter bitmezzzzz kitabı alıp okumaya başlıyorum.

yaaa bu arada sevgilim duymasındasırnaşık şey ben o çocuğa bayıldım yaaaaaaa:içelim:

sağol bebişşşŞeniz

şimdi bi kitap okuyorum ve biter bitmezzzzz kitabı alıp okumaya başlıyorum.

yaaa bu arada sevgilim duymasındasırnaşık şey ben o çocuğa bayıldım yaaaaaaa:içelim:

o çocuk yüzünden yakında bizim adamlardan olucaz ondan korkuyorum ben kaydirigubbakcemile3
hemen başla okumaya bekliyoruz yorumlarını :jeyyar:

o çocuk yüzünden yakında bizim adamlardan olucaz ondan korkuyorum ben kaydirigubbakcemile3
hemen başla okumaya bekliyoruz yorumlarını :jeyyar:

doğru diyosun canım yaa neyse sessiz konuşalım duymasınlarsengözlerimebaksanab

biraz önce twilight fun club sitesine girdim. kitaplarıyla ilgili açıklamaları okudum. özellikle eclipse edward ve bella nın evlenmesini anlatan kitap acayip ilgimi çekti:icecream:

bu twilight kitabının filmden pek farkı yok mu. ona göre zamanımı ve paramı harcıyım. yoksa direk son 2 seri kitaptan başlıycam:jeyyar:

kitapla film biraz farklı eğer sen filmi sevdiysen kitaba bayılacaksın
özellikle edward bella aşkının gelişimi filmdeki kadar basit değil
al bence onu da oku 4. kitap yani breaking dawn da evleniyor edward ve bella
o kitabın türkçesi malesef daha çıkmadı
3 kitabı birlikte al inan bana nasıl bittiğini anlamayacaksın 3 kitabı 3 günde bitirenler var :)

Merhaba kizlar hihoyyyt
Nasilsiniz?
Bugün kardesimin dogumgünü var :dance:
18 yasina girdi :sm_cool:

Merhaba kizlar hihoyyyt
Nasilsiniz?
Bugün kardesimin dogumgünü var :dance:
18 yasina girdi :sm_cool:

iyiyiz tatlım ne güzellll en güzel yaş değerini bilsin valla
kutlarım d.gününü kardeşinin...nice mutlu yaşlaraaa hihoyyyt

hmm karıştırdım demekkaydirigubbakcemile3 olsun edward için ingilizcemi mükemmelleştirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…