Hoşbulduk didsim.
Yaaa ben bunuda mı kaçırdım. 5. Kitap dediğin Midnight Sun'mı :1shok:
İnanmıyorum onu okumak çok istiyorum.Edwardımın neler hissetmiş. Bir harika olacak onu okumak.
Hee true Blood'uda gördüm nette ama konusunu bilmiyordum.
Neyse onuda izleriz, kitap bitince ne yapacağım zatenyerimseniben
Tebiki OTH seyrediyorum ..Yıllardır. Senle aynı dili konuşuyoruz bilmem mikaydirigubbakcemile5
Öyle ahım şahım değildir ama ben çok sevirem.
Helede jamie hastasıyım. Çook tatlı, ama çook. Onada hayranım ama o daha 5 yaşında.
I'm five :roflol::roflol:
Allaahım çığlık atmak istiyorum yaaaa
bi agıs tadıynan şöle takılamadım sitede mirmirmirmir
kocakafalı üçkağıtçıların yüzünden assssabım bozuldduu benneyaptımki
hıçkırarak ağlamak istiyorum senağlama
aynen ya
bunu yapanlar harbi dayaklık:mymeka:
edfırtımı salsak üstlerine
bı hırlasa yeter wallakaydirigubbakcemile3
Allaahım çığlık atmak istiyorum yaaaa
bi agıs tadıynan şöle takılamadım sitede mirmirmirmir
kocakafalı üçkağıtçıların yüzünden assssabım bozuldduu benneyaptımki
hıçkırarak ağlamak istiyorum senağlama
ya tam hevesleniyorum yorum yazmak üzereyim, hop gidiyor site, ben de yatağıma uzanıp ağlamak istiyorum funnydam senağlama
ama kıyamam :asigim:
edfırt sinirlenmesi :asigim:
üzülmesin :asigim:
ağlamasın :asigim:
küsmesin :asigim:
hep gülsün :asigim:
ama bu dediklerinn hepisi çok yakışıyoorŞeniz
ahh ahh edfıııırt let me sign dinliyom edfırtı düşünüyoom:asigim:
selam vampirlerim benimmmmmmmmm hihoyyyt
selam kuşum Şenizbiritdim ölümsüz ve bekar allahım bu nasıl bir kreliçedir bu 3 çift ayakamıya tav olan ağzı bozuk yarım asırlık vampirlere dala gecen kendi güçünün farkında olmamyan öldükten sonra uyandığında kendin zombi sanaan ve akabınde kendidi çeşitli yollarla öldürmeye çalşan (en komiğide çatısdan atlarken dediği laflar):roflol::roflol: yeryüzüne bir daha böyle çatlak vampir gelmez:roflol::roflolacyip sevdim Betsy tam benlik bir kahraman:1closedeyes:)
selam kuşum Şenizbiritdim ölümsüz ve bekar allahım bu nasıl bir kreliçedir bu 3 çift ayakamıya tav olan ağzı bozuk yarım asırlık vampirlere dala gecen kendi güçünün farkında olmamyan öldükten sonra uyandığında kendin zombi sanaan ve akabınde kendidi çeşitli yollarla öldürmeye çalşan (en komiğide çatısdan atlarken dediği laflar):roflol::roflol: yeryüzüne bir daha böyle çatlak vampir gelmez:roflol::roflolacyip sevdim Betsy tam benlik bir kahraman:1closedeyes:)
bende geldimm herkeslere selaaaaaaammmma.s.a.s.
hoşgeldin canım Şeniz
hoşbuldum canım:1hug:
ben bu çatlağı çok merak ettim yaffhihoyyyt
bana nedense beni hatırlattıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kendisine karşım birden bir ilgi duydum.. bu gün elimdeki kitabı bitirip ona başlıyıcam ( bu arada okuduğum kitapın adı DÜYÜN varya süper bir kitap tavsiye ederim herkese )onu bitirdimmi arkadaşımdan hemen alıyorum kitabı ve hemen okuyucam:CüvCüv::CüvCüv:
hemen oku cnm bizim vampir halimizde böle olurdu heralde -tatlicadiarzu-
kesinlikle böyle olurdu:teytey::teytey:acba bu serinin filmi falan varmıdır bilen varmıdır acaba :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?