Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

5. kitap Midnight Sun, sadece internette var, bulamazsan yollarım sana, ben Twilight'tan sonra okudum Midnight sun'ı (Ezbuz'um sağolsun :asigim:), sanada New Moon'dan önce okumanı tavsiye ederim, çünkü Edward'ın ne düşündüğünü bilince (mest olucan sırnaşık şey) daha keyfli oluyor seri Şeniz

Çok mutlu oldum :dance: Benden başka OTH izleyen buldum :sm_cool: İndirmeye bile kıyamıyorum hemen bitmesin diye, cnbc'den takip ediyorum kaydirigubbakcemile3 Sezonda çok pis yerde kaldı klava: Jamie'yide mıncıklamak istiyorum sırnaşık şey

Allaahım çığlık atmak istiyorum yaaaa
bi agıs tadıynan şöle takılamadım sitede mirmirmirmir
kocakafalı üçkağıtçıların yüzünden assssabım bozuldduu benneyaptımki
hıçkırarak ağlamak istiyorum senağlama

aynen ya
bunu yapanlar harbi dayaklık:mymeka:
edfırtımı salsak üstlerine
bı hırlasa yeter wallakaydirigubbakcemile3

aynen ya
bunu yapanlar harbi dayaklık:mymeka:
edfırtımı salsak üstlerine
bı hırlasa yeter wallakaydirigubbakcemile3

ama kıyamam :asigim:
edfırt sinirlenmesi :asigim:
üzülmesin :asigim:
ağlamasın :asigim:
küsmesin :asigim:
hep gülsün :asigim:

ya tam hevesleniyorum yorum yazmak üzereyim, hop gidiyor site, ben de yatağıma uzanıp ağlamak istiyorum funnydam senağlama

ya tam hevesleniyorum yorum yazmak üzereyim, hop gidiyor site, ben de yatağıma uzanıp ağlamak istiyorum funnydam senağlama

benimde öle oluyo işte hemen gidiyo site benneyaptımki benneyaptımki

ama snaki düzeldi gibi :ecrin_bebek: 15-20 dk tıklamadan çalıştı şakkıdı

ama kıyamam :asigim:
edfırt sinirlenmesi :asigim:
üzülmesin :asigim:
ağlamasın :asigim:
küsmesin :asigim:
hep gülsün :asigim:

ama bu dediklerinn hepisi çok yakışıyoorŞeniz
ahh ahh edfıııırt let me sign dinliyom edfırtı düşünüyoom:asigim:

ama bu dediklerinn hepisi çok yakışıyoorŞeniz
ahh ahh edfıııırt let me sign dinliyom edfırtı düşünüyoom:asigim:

değil mi ya, her şey ayrı bir hava katıyor:asigim:topikte başka konular görür oldum, dikkatimizi dağıtmayalım ve yeni ay'a konsantre olalım mirmirmirmir

selam vampirlerim benimmmmmmmmm hihoyyyt

selam kuşum Şenizbiritdim ölümsüz ve bekar allahım bu nasıl bir kreliçedir bu 3 çift ayakamıya tav olan ağzı bozuk yarım asırlık vampirlere dala gecen kendi güçünün farkında olmamyan öldükten sonra uyandığında kendin zombi sanaan ve akabınde kendidi çeşitli yollarla öldürmeye çalşan (en komiğide çatısdan atlarken dediği laflar):roflol::roflol: yeryüzüne bir daha böyle çatlak vampir gelmez:roflol::roflolacyip sevdim Betsy tam benlik bir kahraman:1closedeyes:)

ezbuzum bende başladımm hihoyyyt kendini öldürmeye çalışması çok komikti çamaşır suyu içmiş deli bide temizlik görevlisi öpüyo ya bunu çok komikti üvey annesine söylediği laflar da bomba iyiki almışım aşırı beğendim bende delikafadulden

valla tam benlikte hemen okuyucam kaydirigubbakcemile5
çatlak arkadaşımda var bu kitap o bitirsin hemen ondan alıp okuyucamdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hoşgeldin canım Şeniz

hoşbuldum canım:1hug:
ben bu çatlağı çok merak ettim yaffhihoyyyt
bana nedense beni hatırlattıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kendisine karşım birden bir ilgi duydum.. bu gün elimdeki kitabı bitirip ona başlıyıcam ( bu arada okuduğum kitapın adı DÜYÜN varya süper bir kitap tavsiye ederim herkese )onu bitirdimmi arkadaşımdan hemen alıyorum kitabı ve hemen okuyucam:CüvCüv::CüvCüv:

hemen oku cnm bizim vampir halimizde böle olurdu heralde -tatlicadiarzu-

Oyy geldim sonunda.
ılk defa girebiliyorum yaa..Saldırı maldırı..

Didsim ben 6. sezondayım, kıyıyorum seyrediyorum valla internetten:roflol:
Zor bekliyorum her hafta. Ama leyton 7. sezonda olmayacakmış. Neyse konuyu dağıtmayayım:çok üzgünüm:

Bu arada Mıdnight Sun'ı okudum dün akşam saat 3'e kadar netten. Çıldırmış gibiydim. Bitirince aynaya baktım. Gözlerim şişmiş, kanlanmışi kıpkırmızı olmuş. Bilgisayardan okumak bayaa kötüymüş yaa.

Ama 12 bölümü vardı. Devamı daha yokmuş. Sen hepsini okudunmu?
Şimdilik ara vermiş yayınlamaya, sızmış kitap nete, çevrilmiş falan. Devamını henüz yayınlamıyormuş diye biliyorum.

Ama harikaydı. Çok kötü oldum mükemmeldi.
Harika olacağını biliyordum ama bu kadarını tahmin edemezdim.
Canım yaa nasıl aşık olmuş, nasıl acı çekmiş, nasıl vazgeçmeye çalışmış. Herşey harikaydı.
Bütün seriyi onun ağzından dinlemeyi çoook isterim. ınşallah hepsi yazılır. Tadı bambaşkaydı yani.
Meğer kitap ne kadar eksikmiş. Meğer edward ne kadar doluymuş.
Anlata anlata bitiremem yani.

Bu sabah kittim kitapçıya 1 saat sonra dedi. Ama şimdi işteyim gidemiyorum. Akşam eve giderken alacağım inşallah.

Ama hala üzerimden atabilmiş değilim edward ın düşüncelerini ve duygularını.
Şimdi herşey dahada netleşti.

Baileysim yaa hem güzel diyorsun, hemde edward yok diyorsun. Nasıl oluyor o bakayım??
Ona yakınlaşmasını hiç istemiyorum. Edwarda haksızlık olur gibi geliyor, hata yapmış olsada. Bakalım neler düşüneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…