aşkları zarar görmüyor aksine daha çok alevleniyor
oku seveceksin
ezbuzum bende başladımm hihoyyyt kendini öldürmeye çalışması çok komikti çamaşır suyu içmiş deli bide temizlik görevlisi öpüyo ya bunu çok komikti üvey annesine söylediği laflar da bomba iyiki almışım aşırı beğendim bende delikafadulden
ne manyak hatun hele aykabılara olan düşkünlüğü :roflol::roflol::roflol::roflol:
Ayyy baileysim çok teşekkür ederim. Böyle bişey demeni bekliyordum dört gözle. Ohh rahatladım birazkaydirigubbakcemile5
evet ya tabuttan çıktıktan sonra ilk düşündüğü bu dandik ayakkabıları bana kim giydirdi kaydirigubbakcemile3
çok çatlak hatun yaa ben gideyim de biraz daha okuyayım sırnaşık şey
konu dışına kaydık canım pardon
selam kuşum Şenizbiritdim ölümsüz ve bekar allahım bu nasıl bir kreliçedir bu 3 çift ayakamıya tav olan ağzı bozuk yarım asırlık vampirlere dala gecen kendi güçünün farkında olmamyan öldükten sonra uyandığında kendin zombi sanaan ve akabınde kendidi çeşitli yollarla öldürmeye çalşan (en komiğide çatısdan atlarken dediği laflar):roflol::roflol: yeryüzüne bir daha böyle çatlak vampir gelmez:roflol::roflolacyip sevdim Betsy tam benlik bir kahraman:1closedeyes:)
Didsim
Bu arada Mİdnight Sun'ı okudum dün akşam saat 3'e kadar netten. Çıldırmış gibiydim. Bitirince aynaya baktım. Gözlerim şişmiş, kanlanmışi kıpkırmızı olmuş. Bilgisayardan okumak bayaa kötüymüş yaa.
Ama 12 bölümü vardı. Devamı daha yokmuş. Sen hepsini okudunmu?
Şimdilik ara vermiş yayınlamaya, sızmış kitap nete, çevrilmiş falan. Devamını henüz yayınlamıyormuş diye biliyorum.
Ama harikaydı. Çok kötü oldum mükemmeldi.
Harika olacağını biliyordum ama bu kadarını tahmin edemezdim.
Canım yaa nasıl aşık olmuş, nasıl acı çekmiş, nasıl vazgeçmeye çalışmış. Herşey harikaydı.
Bütün seriyi onun ağzından dinlemeyi çoook isterim. İnşallah hepsi yazılır. Tadı bambaşkaydı yani.
Meğer kitap ne kadar eksikmiş. Meğer edward ne kadar doluymuş.
Anlata anlata bitiremem yani.
Bu sabah kittim kitapçıya 1 saat sonra dedi. Ama şimdi işteyim gidemiyorum. Akşam eve giderken alacağım inşallah.
Ama hala üzerimden atabilmiş değilim edward ın düşüncelerini ve duygularını.
Şimdi herşey dahada netleşti.
bi kedi gördüm sanki
Spoiler
bellanın kalkanı hakkında ne düşünüyosunuz kızlar bence serinin devamı gelmeli volturilerle sıkı bir savaş olmalı dimi ama hihoyyyt
Mutlu sonla bitirdi ya, ben daha fazla yazacağını sanmıyorum.
Ahaa çatladım Çok üzgünüm çoook Daha bugün Olasılıksız ve Empati'yi aldım, hemen bitiriyimde geçiyim bu seriye sırnaşık şey 4 kitapta varmı piyasada de bakiim
Mutlu sonla bitirdi ya, ben daha fazla yazacağını sanmıyorum.
var canım nettende sipariş verebilirisn ben d&r aldım kitabı:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?