Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

nehircim kitabın güzel yönü çok içten, çok hüzünlü olması ve doğrudan kalbine isabet eden bir anlatımının olması...
gerçekten ciddi ciddi gözlerin doluyor ağlıyorsun yazar bunu çok güzel başarıyor sanki sen olayın içindesin, bellasın ve onun yaşadıklarını sen yaşıyormuşsun gibi hissediyorsun...
stephenie meyer bu işte gerçekten usta...zaten kitabı hüzünlü yapan edwardın olmaması canım..
bella hem edwarda hem de jacob a haksızlık ediyor o tam bir cadıııııııııııı kötükedihüso

Hımm anlıyorum ama hala kabullenmek istemiyorum kaydirigubbakcemile3
Neyse okuyunca hak vereceğim nasılsa.
Korkuyorum bu çok beğendiğim aşk baltalanmasın. ılk kitap bu konuda konuda çok güzeldi. Midnight Sun olağanüstüydü. Şimdi zarar görmelerinden korkuyorum.
Bakalım ne hissedeceğim.

ne manyak hatun hele aykabılara olan düşkünlüğü :roflol::roflol::roflol::roflol:

ne manyak hatun hele aykabılara olan düşkünlüğü :roflol::roflol::roflol::roflol:

evet ya tabuttan çıktıktan sonra ilk düşündüğü bu dandik ayakkabıları bana kim giydirdi kaydirigubbakcemile3
çok çatlak hatun yaa ben gideyim de biraz daha okuyayım sırnaşık şey

evet ya tabuttan çıktıktan sonra ilk düşündüğü bu dandik ayakkabıları bana kim giydirdi kaydirigubbakcemile3
çok çatlak hatun yaa ben gideyim de biraz daha okuyayım sırnaşık şey

ben dün gece yani sabaha karşı bitiridm şimdi diğerleini alıcamcokacimcoookşakkıdı

konuşacak konu kalmadı ki :çok üzgünüm: daha filmin çıkmasına çooooook var fisfisfis
breaking dawnı hiç konuşmadık hadi konuşalım artık :1ninca:
Spoiler
bellanın kalkanı hakkında ne düşünüyosunuz kızlar bence serinin devamı gelmeli volturilerle sıkı bir savaş olmalı dimi ama hihoyyyt

Ahaa çatladım Çok üzgünüm çoook Daha bugün Olasılıksız ve Empati'yi aldım, hemen bitiriyimde geçiyim bu seriye sırnaşık şey 4 kitapta varmı piyasada de bakiim

Ben yazsam böyle yazardım duygularımı heralde :asigim: Midnight Sun benide bu hale getirti, şimdi diğer kitaplardan daha zevk alıcaksın sırnaşık şey Bella şabalağını daha çok boğmak isticeksin :mymeka: Hala gebertesim var O'nu :mymeka: Ahhh keşke bitirmeseydim yaa :çok üzgünüm:

bi kedi gördüm sanki

Ya ciddi ciddi mesaj okuyorum aradan bu çıktı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Her eve lazımsın valla :roflol::roflol:

Spoiler
bellanın kalkanı hakkında ne düşünüyosunuz kızlar bence serinin devamı gelmeli volturilerle sıkı bir savaş olmalı dimi ama hihoyyyt

Kesinlikle katılıyorum alkisalkisalkis Bella'nın gücü, ilerde Renesmee'nin ne olacağı, Edward'ın neler yaptığı, geri kalanı ooooo kesin yazsın devamını yaaa :çok üzgünüm: Lütfennnnnnnnn senağlama Aman bee kendi kendimi meraktan çatlattım ha :roflol::roflol:

Ahaa çatladım Çok üzgünüm çoook Daha bugün Olasılıksız ve Empati'yi aldım, hemen bitiriyimde geçiyim bu seriye sırnaşık şey 4 kitapta varmı piyasada de bakiim

var canım nettende sipariş verebilirisn ben d&r aldım kitabı:1closedeyes:

var canım nettende sipariş verebilirisn ben d&r aldım kitabı:1closedeyes:

Netten sipariş işini sevemedim ben, ellemem lazım aldığım şeyi :smiley-cool: Elimdekiler bitsinde Boleyn serisinden önce onları alıyım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…