Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Netten sipariş işini sevemedim ben, ellemem lazım aldığım şeyi :smiley-cool: Elimdekiler bitsinde Boleyn serisinden önce onları alıyım sırnaşık şey

bende sevmem netten siparişi :mymeka:al canım bende 1. bitirdim diğer 3 alıcam kaydirigubbakcemile3 sonrada asil kanı okuyucam :roflol::roflol:

bende sevmem netten siparişi :mymeka:al canım bende 1. bitirdim diğer 3 alıcam kaydirigubbakcemile3 sonrada asil kanı okuyucam :roflol::roflol:

Sonrada direk tımarhaneye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Bugün kitapçıda dedi vampirli kitapları çok satıyoruz diye :roflol::roflol: Yalnız değiliz :roflol::roflol::roflol:

yok canıııııııımmmmmmm:mymeka: bizde kaptıracak göz var mı edfırtı :1shok:

Bende öyle tahmin ettim zaten mirmirmirmir

evet ben zaten diğerlerini kastetmiştim didsim, sen de bizdensin valla -tatlicadiarzu-

öle miydi ?

ıki dakika boş bırakmaya gelmiyor topiği hee Çok üzgünüm çoook

nan hem orda burda başka vampir sürüleriynen aşna fişne hemide burda edfırttan pay isteme :mymeka: :mymeka:
oldduuu kızılay dağıtiy sanki :mymeka:
bellaan ne farkısvar sizn hıııı
oda bi kurt bosuntusuynan şeetmişti edfırtın yanında senağlama

hiç işte, vampirler liginin yıldızı edfırtımızı aldatıyılar :mymeka: ( bu lafı avrupa yakasından çaldım :1ninca:)

siz edfırtımızı unuttunuz ama :çok üzgünüm: şimdi elele tutuşalım ve edfırtımızı sevdiğimi söyleyelim -tatlicadiarzu-

nan döverim seni :mymeka: serim bitti ne halt etcem :mymeka: vampirsiz kalamamak benim suçummu :mymeka: Stephanie'nin suçu benim bu halde olmam :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…