Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

walla ne yalan söleyiim şöle bi baktım şafak vaktine
azgınlığı devam ediyorduuklava:

okuyacam canııım tutulma azkaldıııyerimseniben

garibim ne yapsın oda haklı sonuçta artık bir daha insan olmıyacak kaydirigubbakcemile2bu yüzdende bazı şeyleri denemek istiyor:jeyyar::jeyyar:

ben hayatımın hiç bir döneminde böyle bir ünlü erkeğe hayranlık duymuş insan değilimdir kaldı ki çoğu insanın beğendiği erkekleri beğenmem...mesela en basit örenek tom cruise,brad pit bana çok itici gelir..

ama bu adam damarlarıma işledi resmen virüs müdür nedir yaa saplantı oldu bende..inanamıyorum kendime gerçekten...şoklar içerisindeyimmm
delikafadulden

garibim ne yapsın oda haklı sonuçta artık bir daha insan olmıyacak kaydirigubbakcemile2bu yüzdende bazı şeyleri denemek istiyor:jeyyar::jeyyar:

sapık zaten aklında başka bişey yok ki gacının :jeyyar:
gözünü açtı edfırtımın dudaklarına fırlattı kendini :mymeka:

virüs deel vampirr naniknanik naniknanik

Kııı spoiler vermeyin, aramızda okumayan arkidişler var:1ninca:..

Bir tek iyi uyarlama, Yüzüklerin Efendisinde 3. filmde olmuştu.
1'le 2 iyi değildi hemde hi. Ama 3. kitap güzel uyarlanmıştı.

Ama en azından filmi 2 saat değil 3 saat yapabilirler yani. Daha çok sahne ve duygu adına

sapık zaten aklında başka bişey yok ki gacının :jeyyar:
gözünü açtı edfırtımın dudaklarına fırlattı kendini :mymeka:

Olsun olsun iyi yaptı. İçimde kalırdı yoksa.
Şöyle şatafatlı bi seksi hak etmişlerdi yaniii:jeyyar:

walla her ne haltsa manyak etti beni..ben böyle olmadım hayatımda...günde 2 kere baştan sona izlermi insan bi filmi ya...

ay delircem kızlarr siz de benim gibimisiniz yoksa bende mi anormallik var
:1shok:

Yok yawrum gayet normalsin. Hepimiz öyleyiz.

Kitabı okuyunca tekrar seyredince. Helede Midnight Sun'ı..Offff offf canım edwardım. Neler çekti o neleerrrr

evet saati uzatırlarsa süper olur yüzüklerin efendisini hatırlıyorumda çok uzun gelmişti -tatlicadiarzu-ah yeni ay da 3 değil 4 saat yapsalar :Saruboceq::Saruboceq:

Yok yawrum gayet normalsin. Hepimiz öyleyiz.

Kitabı okuyunca tekrar seyredince. Helede Midnight Sun'ı..Offff offf canım edwardım. Neler çekti o neleerrrr

o mu çekiyo biz mi acaba??

ayyy her geçen gün ilerleyen hastalık gibi bişey bu...:bbo:

sevgilim de şehir dışında bir süredir ondan uzak olduğum için de olmuş olabilirmi ki acaba:)))

evet saati uzatırlarsa süper olur yüzüklerin efendisini hatırlıyorumda çok uzun gelmişti -tatlicadiarzu-ah yeni ay da 3 değil 4 saat yapsalar :Saruboceq::Saruboceq:

imkansız :1no2: yine hızlı hızlı geçecekler eminim ve biz kitapta hissettiğimiz duyguları hissedemicez senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…