evet saati uzatırlarsa süper olur yüzüklerin efendisini hatırlıyorumda çok uzun gelmişti -tatlicadiarzu-ah yeni ay da 3 değil 4 saat yapsalar :Saruboceq::Saruboceq:
zatii işi gücü aklı başı hereşyi o tarafa çalışır olmuş zavallı belllanınnkaydirigubbakcemile3garibim ne yapsın oda haklı sonuçta artık bir daha insan olmıyacak kaydirigubbakcemile2bu yüzdende bazı şeyleri denemek istiyor:jeyyar::jeyyar:
aynen bnde yaa off edfırt offfffben hayatımın hiç bir döneminde böyle bir ünlü erkeğe hayranlık duymuş insan değilimdir kaldı ki çoğu insanın beğendiği erkekleri beğenmem...mesela en basit örenek tom cruise,brad pit bana çok itici gelir..
ama bu adam damarlarıma işledi resmen virüs müdür nedir yaa saplantı oldu bende..inanamıyorum kendime gerçekten...şoklar içerisindeyimmmdelikafadulden
kavuştumu en sonunda
Olsun olsun iyi yaptı. İçimde kalırdı yoksa.
Şöyle şatafatlı bi seksi hak etmişlerdi yaniii:jeyyar:
cnm sen daa önce soyunmuşmuydıun
yok canım soyunmadım:))
nasıl oluyor özel bi taktiği falan var mı:))
kıskanmak ne kelime parça pincik etmek istiyorum:mymeka:kötükedihüsokıskanmak ne demek tam ortadan çatladım :çok üzgünüm:
hem sen sanki kıskanmıyon :dilcikar::dilcikar:
Yok yawrum gayet normalsin. Hepimiz öyleyiz.
Kitabı okuyunca tekrar seyredince. Helede Midnight Sun'ı..Offff offf canım edwardım. Neler çekti o neleerrrr
o mu çekiyo biz mi acaba??
ayyy her geçen gün ilerleyen hastalık gibi bişey bu...:bbo:
sevgilim de şehir dışında bir süredir ondan uzak olduğum için de olmuş olabilirmi ki acaba:)))
cnm sen daa önce soyunmuşmuydıun
:roflol::roflol:
ya varya senin yüzünden karnım ağrıdı ay çatlıcam :roflol:
imkansız :1no2: yine hızlı hızlı geçecekler eminim ve biz kitapta hissettiğimiz duyguları hissedemicez senağlama
ya burda su meyer aplamız ne zaman çıkartıcak midnight sun'nusenağlamasenağlama geberiyorum meraktan kitap çıkmadan ölürsem gözüm açık gidecek valla:roflol:
kıskanmak ne kelime parça pincik etmek istiyorum:mymeka:kötükedihüso
ya burda su meyer aplamız ne zaman çıkartıcak midnight sun'nusenağlamasenağlama geberiyorum meraktan kitap çıkmadan ölürsem gözüm açık gidecek valla:roflol:
Yok yok o çekti emin olabilirsin. Biz onun acısını paylaştık sadece.
Alacakaranlıktan sonra onu internetten okumanı tavsiye ederim.
Hiç birşeye benzemiyor yani, olayları edwardın ağzından dinlemek.
kızm demin soyunan sen değilmiydin:mymeka::mymeka:
kız sen hala midnightı mı bekliosun bekleme boşuna çıkmaz o senağlama
Hiç yardımcı olmuyorsun ama yaasenağlama
ama bizim onun yüzünden çektiklerimiz ne olacakkkkk
En son internete sızdı falan diye yazmayı bırakmış diye duydum.
Sonrada yazacakmış devamını ama 2010 da ancak çıkar diyorlar.
Kaldı 12. bölümde. Bella'yı öptüğü zaman neler hissettiğini düşündüğünü öğrenemeden bittidelikafadulden En heyecanlı yerinde yarım kaldı kitap yaniiidelikafadulden
kız sen hala midnightı mı bekliosun bekleme boşuna çıkmaz o senağlama
Hiççç böyle devam edecek işte.
Hayatımızın edwardını bekleyereekk vede bulamayarak...
gerçekler acıdır hayatım keşke ikna edebilsek aplamızı senağlama
siz soyuncaksınız ben sizi izleyecem zaten soyunma fikri funnyda'dan çıktı o soyuncak ben del:jeyyar::jeyyar:ezbuzum hadi ama bekliyorus topikçeneee :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?