Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

evet saati uzatırlarsa süper olur yüzüklerin efendisini hatırlıyorumda çok uzun gelmişti -tatlicadiarzu-ah yeni ay da 3 değil 4 saat yapsalar :Saruboceq::Saruboceq:

Aynen hiç fark etmez ne kadar uzatırlarsa uzatsınlar. Her ayrıntıyı görmek isterdim filmde hepsiniiia.s

garibim ne yapsın oda haklı sonuçta artık bir daha insan olmıyacak kaydirigubbakcemile2bu yüzdende bazı şeyleri denemek istiyor:jeyyar::jeyyar:
zatii işi gücü aklı başı hereşyi o tarafa çalışır olmuş zavallı belllanınnkaydirigubbakcemile3

aynen bnde yaa off edfırt offfff

Olsun olsun iyi yaptı. İçimde kalırdı yoksa.
Şöyle şatafatlı bi seksi hak etmişlerdi yaniii:jeyyar:
kavuştumu en sonunda klava:
ii bari :dilcikar:
bi tarafı soğumuştur :roflol::roflol::roflol:

kıskanmak ne demek tam ortadan çatladım :çok üzgünüm:
hem sen sanki kıskanmıyon :dilcikar::dilcikar:
kıskanmak ne kelime parça pincik etmek istiyorum:mymeka:kötükedihüso

Yok yawrum gayet normalsin. Hepimiz öyleyiz.

Kitabı okuyunca tekrar seyredince. Helede Midnight Sun'ı..Offff offf canım edwardım. Neler çekti o neleerrrr

ya burda su meyer aplamız ne zaman çıkartıcak midnight sun'nusenağlamasenağlama geberiyorum meraktan kitap çıkmadan ölürsem gözüm açık gidecek valla:roflol:

o mu çekiyo biz mi acaba??

ayyy her geçen gün ilerleyen hastalık gibi bişey bu...:bbo:

sevgilim de şehir dışında bir süredir ondan uzak olduğum için de olmuş olabilirmi ki acaba:)))

Yok yok o çekti emin olabilirsin. Biz onun acısını paylaştık sadece.
Alacakaranlıktan sonra onu internetten okumanı tavsiye ederim.
Hiç birşeye benzemiyor yani, olayları edwardın ağzından dinlemek.

imkansız :1no2: yine hızlı hızlı geçecekler eminim ve biz kitapta hissettiğimiz duyguları hissedemicez senağlama

aynen kitabın özetini okuyomuş gibi hisedicez :mymeka:aklıma geldikce deli oluyorumdelikafadulden

ya burda su meyer aplamız ne zaman çıkartıcak midnight sun'nusenağlamasenağlama geberiyorum meraktan kitap çıkmadan ölürsem gözüm açık gidecek valla:roflol:

En son internete sızdı falan diye yazmayı bırakmış diye duydum.
Sonrada yazacakmış devamını ama 2010 da ancak çıkar diyorlar.

Kaldı 12. bölümde. Bella'yı öptüğü zaman neler hissettiğini düşündüğünü öğrenemeden bittidelikafadulden En heyecanlı yerinde yarım kaldı kitap yaniiidelikafadulden

kız sen hala midnightı mı bekliosun bekleme boşuna çıkmaz o senağlama

Yok yok o çekti emin olabilirsin. Biz onun acısını paylaştık sadece.
Alacakaranlıktan sonra onu internetten okumanı tavsiye ederim.
Hiç birşeye benzemiyor yani, olayları edwardın ağzından dinlemek.

helal olsun canım her zaman paylaşırız acısını lafı mı olur:asigim:

ama bizim onun yüzünden çektiklerimiz ne olacakkkkk

kız sen hala midnightı mı bekliosun bekleme boşuna çıkmaz o senağlama

yayınevi ile anlaşması varmış çıkartmak zorunda ama hangi tarihe orasını bilememsenağlama

gerçekler acıdır hayatım keşke ikna edebilsek aplamızı senağlama

Bencede yaa. Hatta sadece alacakaranlıkla kalmamalı, devamınıda onun ağzından yazmalı.
2 vede özellikle 4. kitap. Yüzünden acısını jacob bile okuyabiliyordu, içinden neler geçiyordu kim bilirsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…