Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

yaw dizisi falan olmaz mı bunun aslında...hani şu eski pembe diziler vardı...

kadın eline fincanı alırken başlıyordu,

yerine koyarken bitiyordu dizi...

o saçma sapan diziler ne kadar uzun sürüyordu bi de bunu düşünün...

aslında ne güzel olurdu...

evet salak bella anlatırken heç bişey anlamamıştım edfırtımız ne zaman kız öpse bayılıyor yada kendinden geçiyo:mymeka gerçi kim bayılmaz ki)

Yok biz geçen karar verdik. Sinemanın yeri başka.
Alacakaranlık başyapıt olacağı için ancak sinema filmi olabilirdi.
Öbür türlüde uzatmak için bizim istemediğimiz sahneleri koyardı cıvığı çıkardı.

Yaaa ben niye soyunuyoduk, kim soyunuyodu, ne zaman soyunuyodu unuttum haa

evet salak bella anlatırken heç bişey anlamamıştım edfırtımız ne zaman kız öpse bayılıyor yada kendinden geçiyo:mymeka gerçi kim bayılmaz ki)

nefes almayı unutuyo salak :) edfırtta bi keresinde demişti ya bella kalbinde bi problem mi var diye kız baştan aşağı faul yaa:mymeka:

not: ezbuz soyun ezbuz soyunnnn delikafadulden

o konuda kesinlikle sana katılıyorum sinemanın tadı büyüsü bambaşka...beklemek bile güzel...dizi olsa bu etkiyi yaratmazdı,bi gizem illaki kalıyor bi şekilde...

ama hani edfırtımızı daha çok görürdük mesela ben aynı filmi 50 kere izlemek zorunda kalmazdım gibi....

nefes almayı unutuyo salak :) edfırtta bi keresinde demişti ya bella kalbinde bi problem mi var diye kız baştan aşağı faul yaa:mymeka:

not: ezbuz soyun ezbuz soyunnnn delikafadulden

büyükler önden lütfen :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ben değil funnyda,funnyda,funnyda, soyunacak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

töbe haşaaa :1shok:
iftiraya baakk allaahımmm sen korru :Saruboceq: :Saruboceq:
kendi yapiy ediy bizim üstüüze kalıyo herşeyy yaaa kötükedihüso

Yaaa daha çok görürdük diyorsun ama 2. filmde az göreceğimizi bilmiyorsun galiba maalesef.
Yarısında yok filmin.
Rob'un röportajını okumuştum bi yerde.
Bu filmde jacobla ilerde olacaklar için edwardın az olması gerekiyor diye.
Zaten kitabın konusu gereği az olacak yani, başında ve sonunda.
Biliyorum dünyan yıkıldı ama bizde alışmaya çalışıyoruz işte:çok üzgünüm:

ezbuz soyuncakta nas yapiimiş delikafadulden

Ezbuuuzzzzz yafriiimmmm....korkma bak bişe olmıcak, hadi canımm, canını acıtmıcaz accık aç düğmelerini:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…