benim profilinde yüzümün yarısı var şekerim öbür yarısı senin hayal gücüne kalmışkaydirigubbakcemile3
hayır canım kendi göslerimm:jeyyar:
sağol canım..herkes birden dağılmış yine bi senle ben kalmışız galiba...bu arada çok mutluyum kitaba başladım...:sm_cool:
Hangisine başladın? Nolur yavaş oku çok boşluğa düştüm ben bitince seri :çok üzgünüm:
bu arada herkes farklı bi şey söylüyor ben nette de hep farklı bilgilere rastladım...sen biliyosundur...şimdi bu kadın 5.kitabı yazıyor ya da yazdı değil mi?ben yazmaktan vazgeçti diye duyuyorum hep...hatta meyer hikayeyi bitirmiş sanırım 4.kitabın sonunda...ısrar üzerine 5.yi yazmaya karar vermiş..öyle mi?
5. kitap (Midnight Sun) 1. kitabın Edward'cası, olaylar Edward'ın tarafından anlatılıyor (Ne kadar muhteşemdi :asigim:) Stephanie abla bu kitabı yazarken kitabın ilk 12 bölümü internete sızmış, ablada buna kızmış yazmayı bırakmış :mymeka: Bende senin kadar biliyorum malesef, hala kesin bilgiye ulaşamadım devam edip etmeyeceği hakkında :çok üzgünüm: Sen kaçıncıdasın?
evet aynı bilgiye sahipmişiz...edfırtın ağzından çok daha muhteşem olacağından eminim doğrusu o yüzden 5.kitabın çıkmasını çok isterim(ben 4.bölüm uyanıştayım canım...ay okudukça hem üzülüyorum bitiyor diye hem okudukça okumak istiyorum...çok acayip bişey...neyse daha önümde okumam gereken 2 kitap var...bunu düşünüp rahatlatayım kendimi:))
New Moon'dasınnnn :çok üzgünüm: Allah ım ne ağlamıştım :çok üzgünüm:
5. kitabın 12 bölümünün türkçesi internette var şekerim Şeniz
bebem gece sabaha kadar burda duruyon uyumuyon zabahta kalkıp tükanı açmıyon bak kim açmış senin yerine :mymeka::a015::a015::a015:
gördüm şekerimbenim profilinde yüzümün yarısı var şekerim öbür yarısı senin hayal gücüne kalmışkaydirigubbakcemile3
bu zabah topiği ben açıyım dedim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?