Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

funnydyı teseli edelim topğü kapanmış:senağlama:

her ne kadar benim topüğümü de kapatmak istesede :mymeka:

arkedeşler size bişi deyyicem şok...şok...şok bu ezbuz varya demin itirafta bulundu veeeeee artık etfırtı bıraktığını söyledi :1shok::1shok:
ve bende bunun üzerine size söyleyeceyimi dediyim zamanda beni tehtit etti :mymeka:
yukarda tanıdıkları varmışta beni şikayet etcekmiş caduuuu nolcak herkesi idare ediyyo klava:
kanmayın buna ihanet etti bize vede etfırta kötükedihüsokötükedihüso

ne diiyisınnnnnnn :1shok::1shok::1shok::1shok:
tek balıkçı ben değilmişim oh rahatladım
ayrıca ezbuz edfırtın ortaklığından men edildi :dilcikar:
bi kişi bi kişidir hihoyyythihoyyyt

bak sen,
sen edimediysen ben heç edilmem:mymeka::mymeka:

eweeet artık men edildi klava:
resmi olarak men edilmesi için diyer kıslarında oyuna ihtiyacımız var baileys çim
bak bak birde beni tehtit etiyyyo klava:
haa olurda bir şekilde kendini bize affettirirse belkem affederiz CADIARZU

bak sen,
sen edimediysen ben heç edilmem:mymeka::mymeka:

ben hiç bi zaman edfırtı artık sefmiom demedim :1closedeyes:
sen bittin gızım sürücem seni b topikten

tuce çok anlayışlı gacı onu ikna edebülürsek bi daha edfırtımın bırak yüzünü koltuk altındaki tek bi kılı bile göremeyecek ezbuz cadusu şakkıdı

:1shok:kızım ben sevmiyom demedim ki o yüz yüz karısı yalan söylüyo :mymeka::mymeka:

hem size yeni kitab buldum:sm_cool::sm_cool:

KONUSU:

SADECE GERÇEK BİR DOST
SİZİ ÖLÜMSÜZ DÜŞMANLARDAN KORUYABİLİR

Lissa Dragomir, bir Moroi prensesi:
Sihir dünyasıyla arasında kopmaz bir bağ olan ölümlü bir vampir. Vampirlerin en vahşisi ve en tehlikelisi, ölümsüz Strigoi'lerden her daim korunması gerek.

Lissa'nın en yakın arkadaşı Rose Hathaway'in damarlarında akan insan ve vampir kanının güçlü karışımı onu bir Dhampir yapıyor. Ve Rose kendini, arkadaşı Lissa'yı -genç kızı içlerinden biri yapmayı kafaya koymuş Strigoi'lerden- koruduğu tehlikeli bir hayata adamış.

Rose ve Lissa, iki yıl süren kaçak özgürlüklerinin ardından yakalanıyor ve Montana ormanlarının derinliklerine gizlenmiş Aziz Vladimir Akademi'sine sürükleniyor. Rose, Dhampir eğitimine devam edecek. Lissa da zaten elit Moroi toplumunun Kraliçe'si... Ve iki kız, Akademi'de yine birçok kalp kıracak.

Lissa ve Rose'un Aziz Vladimir'den kaçmasına sebep olan korkuydu. Evet, çünkü Akademi'nin demir kapıları ardındaki hayat, akıl almayacak kadar tehlikeli. Moroi'ler iğrenç ayinler düzenliyor ve onların bu gizli kapaklı doğası ve gece aşkı, sosyal karmaşalarla dolu enigmatik bir dünya yaratıyor.

Rose ve Lissa, bu tehlikeli ortamda kendi yönlerini bulmak, yasak aşkın cazibesine karşı koymak ve Strigoi'lerin Lissa'yı sonsuza dek kendilerinden birine dönüştürmesine fırsat vermemek için sürekli savunmada kalmak zorunda!

ortalığı ne karıştırıyon ben edfırtı sevmiyom mu dedim get bak bi:mymeka::mymeka:

yesinler twilight ın kaymağını
ben o diğer kitabı siperiş etcem şimdi işaret miydi benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…