canlarım benim bana kitap tavsiyesi edermisiniz.sürükleyici ve vazgeçilmez olsyun.twilinght kadr olmasadaa :))
ortalığı ne karıştırıyon ben edfırtı sevmiyom mu dedim get bak bi:mymeka::mymeka:
istemiyom demedin mi nan gız yalan mı diyi lülülülülülü
yaaaaa baileysim bu bu tuzbuz şimdide bana yalancı deyyo üste cıkmak üçün senağlamasenağlamasenağlama
işaret hihoyyyt az önce sipariş verdim kaydirigubbakcemile2
hımm peki konusu neydi bebişşşş:asigim::asigim::asigim:
selam kızlarrr ben geldimmmhihoyyyt
mihrakçım hoşgeldin nasılsın Şeniz
sağol canımcım iyiyim sen nasılsın??
dün gece yetişemedim ben gelmeden çıkmışsın:))
evet bekledim ama arkidişler teker teker yok olmaya başlayınca yannız kaldım :çok üzgünüm:
sen gece kuşusun maşallah
evet canım gördüm mesajlarınızı öyle olmuş..
evet sorma ben acayip bi insanım 2 gün hiç uyumadan durabiliyorum...hatta bu alacakaranlık filminden sonra arkadaşlar yoksa sen vampirsin de bizden mi saklıyosun demeye başladılar:))))
:roflol: eğer vampirsen bilelim yafrim zehrinden bize de enjekte edersin artık :jeyyar:
bende çok düşkünüm uykuya sorma 24 saat hiç kalkmadan uyuyabilirim gamyoncuiremsu
nan özrü kabahatinden büyük :mymeka:
üste çıkmak için birde iftira atıyo yalan diyeklava: klava:
boş vir o mendeburu
ben sana inanıyorum yakındır dopikden postalanması :1closedeyes:
tamam o zaman ilk ısırığımı sana atayım bari 24 saatlik uykulardan sonra hiç uyumamanın tadını çıkarırsın:))
bu kitaba başladım dün...halimi görmen lazım 2 gün hiç uyumamıştım dışardan geldim bi kaç saat uyudum sonra hemen hücum:))
yeniay a başlamıştım aslında sonra dids sayesinde 5.kitabın nette olduğunu öğrendim hem onu hem alacakaranlığı indirdim hemen...
önce 5.kitaba baktım bayağa bir okudum,sonra alacakaranlığa geçtim...:))şaka gibiyim yaa:))kaydirigubbakcemile3
Alacakaranlık'ı scan etmişlerdi, .pdf olarak eklemişlermi şeker? Alacakaranlık'tan sonra oku Geceyarısı Güneşi'ni sonra Yeni Ay'a devam et, neden karmakarışık okuyosun ki? Çorba etmişin ayol :roflol::roflol:
mirrhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?