Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

hımm peki konusu neydi bebişşşş:asigim::asigim::asigim:

YENİ BİR HAYAT, YENİ BİR AŞK...
TÜM DÜNYADA GENÇLERİN TUTKUNU OLDUĞU YENİ BİR VAMPİR SERİSİ

'Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti. Tamamıyla muhteşem. İŞARET, ateşli, karanlık ve eğlenceli.'
—GENA SHOWALTER, Yazar

'İlk paragraftan itibaren bağımlısı oldum. Kitabı bir çırpıda bitirdim.'
—MaryJanice Davidson, New York Times bestseller yazarı

Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi
--Romantic Times

On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı.

Aşk, İhanet, Gerilim ve Rekabet dolu Gece Evi Serisinin İlk kitabı İŞARET sizi kendisine esir edecek.

GECE EVİ'NİN KARANLIK VE BÜYÜLÜ DÜNYASINA DAVETLİSİNİZ​

evet bekledim ama arkidişler teker teker yok olmaya başlayınca yannız kaldım :çok üzgünüm:
sen gece kuşusun maşallah

evet canım gördüm mesajlarınızı öyle olmuş..

evet sorma ben acayip bi insanım 2 gün hiç uyumadan durabiliyorum...hatta bu alacakaranlık filminden sonra arkadaşlar yoksa sen vampirsin de bizden mi saklıyosun demeye başladılar:))))

:roflol: eğer vampirsen bilelim yafrim zehrinden bize de enjekte edersin artık :jeyyar:
bende çok düşkünüm uykuya sorma 24 saat hiç kalkmadan uyuyabilirim gamyoncuiremsu

:roflol: eğer vampirsen bilelim yafrim zehrinden bize de enjekte edersin artık :jeyyar:
bende çok düşkünüm uykuya sorma 24 saat hiç kalkmadan uyuyabilirim gamyoncuiremsu

tamam o zaman ilk ısırığımı sana atayım bari 24 saatlik uykulardan sonra hiç uyumamanın tadını çıkarırsın:))

bu kitaba başladım dün...halimi görmen lazım 2 gün hiç uyumamıştım dışardan geldim bi kaç saat uyudum sonra hemen hücum:))

yeniay a başlamıştım aslında sonra dids sayesinde 5.kitabın nette olduğunu öğrendim hem onu hem alacakaranlığı indirdim hemen...

önce 5.kitaba baktım bayağa bir okudum,sonra alacakaranlığa geçtim...:))şaka gibiyim yaa:))
kaydirigubbakcemile3

Alacakaranlık'ı scan etmişlerdi, .pdf olarak eklemişlermi şeker? Alacakaranlık'tan sonra oku Geceyarısı Güneşi'ni sonra Yeni Ay'a devam et, neden karmakarışık okuyosun ki? Çorba etmişin ayol :roflol::roflol:

evet canım eklemişlerhihoyyyt

canımcım dün bahsetmiştim ya yeniay a başladım diye...senden sonra indirdim 5 i...merak ettim bakayım dedim biraz..bayıldım bu arada edwardın ağzından olan anlatım büyüleyici bence...sonra alacakaranlığı indirdim onu okudum...bundan sonra alacakaranlıkla devam edip sonra yeniay a gecicem..şimdilik biraz çorba oldu ama olsun:)))
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…