Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Good night Cullen's...

Ayy anam okumuşem gelmişem geçmişi..
Hiç bir atışmayı hiç bir paylaşmayı kaçırmamak adına:roflol:

Mihrakçım sevindim başlamana.
Bencede didsimi dinle mutlaka. Önce Aalacakaranlık, çünkü filmde olmayan çok fazla şey var, ve sonra kesinlikle Midnight Sun, tek geçerim onu...
Sonrada seriden devam et...

Bende çok üzülmüştüm yeni ayda edfırt yok nasıl tadı olcek diye ama baileysimin dediği doğru çıktı..
Olmadığı halde çok güzeldi, onun terk ediş acısını hepimiz yaşadık. Kim bilir edfırtım neler yaşadı aahhh ahhh
Keşke stephenie ablamız hepsini edfırtımızın ağzından bi daha yazsa:lepi:

Çok üzücüydü, çok acıttı içimi çoook, çok hüzünlüydü yeni ay...Ama sonuda dünyaya bedeldi yaniia.s

Baileys işarete başlıyormuşsun bendemi alsam ne yapsam.
Aynen yaa napçaz bu kitap paralarından:roflol:

Funnyda cım harbiden çok güzelmişsin yaaa..Maşallah sübhanallah, kaş göz endam tam esmer bomba yani..

Ama ben ezbuzu göremedim vedeeee kime sulandı o ????
Bi balıkçı daha varmış aramızdakötükedihüso Jane i çağırmak farz oldu:1ninca:

Dur bakam inşallah çıkar resim bu sefer. Haber edin kızlar görüyor musunuz bakam?

Ben bu postere bayıldım yaaa. Daha önce eklediyseniz sory görmedim ben
Çok içimden geldi koyayım didimdi. Bakın bakalım görünüyormu?

evet canım kesinlikle haklısın...edfırtın gözünden anlatım çok büyüleyici bence biraz göz attım midnight sun a...mükemmel...keşke hepsini onun ağzından okusak çok haklısın...a.s

Birde bunu buldumm. Yaa Aro, Marcus'u falanda film afişi şeklinde görseydik yaw.
Buda görünüyor mu bi ses edin hele

good night nehircim Şeniz

yeni ay herşeye rağmen değdi gerçekten..yaktı yıktı kül eyledi
bakalım film de inş. aynı duyguları yaratır öyle umuyorum :1closedeyes:

işareti sipariş ettim canım 2 gün içinde elimde olacak bakalım güzelse size de tavsiye ederim...seri güzelse o verdiğimiz paralara da değer o zaman

funnyda gerçekten bomba çıktı bende çok beğendim
ezbuzun profilinde çok hoş bir fotosu var beklediğimden de güzel bir hatunmuş ona da bayıldım:roflol::roflol::roflol:
he bide ezbuz benden de beter çıktı edfırtı artık sevmediğini söylemiş
yeni çerezler bulmuş falan filan yani kimse masum değil :jeyyar:

Offf efırtım çıkma güneşee yaaaaa...

Hee bide köpecikleri koyam barii

Görünmeyen varsa söyleyin pilizzzzzalkisalkisalkis

tucem tam edfırtımın şarkısı dimi ama :asigim:
o dağınık saçları düşününce midemde kelebekler uçuşuyo
cuk oturdu valla şarkı delikafadulden her şey yalan gerçek sensiiiiiiiinnnn, gelirse dert senden gelsiiiiiiiiiiiinnnn :roflol::asigim:
Birde bunu buldumm. Yaa Aro, Marcus'u falanda film afişi şeklinde görseydik yaw.
Buda görünüyor mu bi ses edin hele

hepsi gözüküyor nehirim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…