çok bile, sonradan geliyorlar zatiüzülme tucem :teselli:bundan sonra gelenlere edfırtın ayak tırnaklarını veririz onlarda bitince el tırnakları var ooo yeterde artar:roflol::roflol::roflol:
nasıl ev sahibisin :dilcikar::dilcikar:hem bizim hücreler tamam gelenlerinde kendisi düşünsün :roflol:sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam bu edwardı kaç kişi paylaşacak şimdii.
baileys,ezbuz,tuçe,birde ben ben ben gibi beyaz olan tenini istiyommm derisinide razıyımm:roflol::roflol::roflol::roflol:
başka varsa yazsındaa ona göre paylaşıılsın.hani kurban bayramında bir danaya 4 kişli girerler yaa bu edwardı kaç kişi bölüşcek bakalımm:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::icecream:çok bile, sonradan geliyorlar zati
:dilcikar:
bus is full, başka kapıya :mymeka:
baileys,ezbuz,tuçe,birde ben ben ben gibi beyaz olan tenini istiyommm derisinide razıyımm:roflol::roflol::roflol::roflol:
başka varsa yazsındaa ona göre paylaşıılsın.hani kurban bayramında bir danaya 4 kişli girerler yaa bu edwardı kaç kişi bölüşcek bakalımm:roflol::roflol::roflol::roflol:
ohoooooooo çok kişi var çoook
o ten fazla sana yafrim bir hücre bulabilirsen şanslısın bence :roflol:
:roflol::roflol::roflol::icecream:
zaten paylaşıldı canım sonradn gelenlere tırnakları var :roflol:
ay yokkkkkkkkk ben tırnak neyim istemem,eski pabuçlarıda olur :roflol::roflol::roflol::roflol:
ok teki senin :roflol::roflol::roflol:
yokk bananeeeeee ben 2sinide istiyorummmm:roflol::roflol::roflol:
kısskançç üyee senii:dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol:
alamanyadann :roflol::roflol::roflol:dayı oğlu getircekk:roflol::roflol:
bende kitaba verdiğim parayaaaaaaaa asla acımam.:1no2:bir bota 150 ytl veriyoruz bir kabana 200 ytl veriyoruz.bir kitaba 20-30 vermişiz çokmu yahuuuu kötü murat ne olcekkkk:mymeka::mymeka::dilcikar::dilcikar::
zatti böyle olmuyacak yakında korsan işine el atıcam gel beraber ortak olam:1closedeyes::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
yokk bananeeeeee ben 2sinide istiyorummmm:roflol::roflol::roflol:
kısskançç üyee senii:dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol:
varya ne zamandır böyle gülmemiştim :roflol::roflol::roflol::roflol:
Bir bota 150, kabana 200 verdiğimi kim söyledi
Valla bu süratle okumaya devam edersem anam evden atıcak zati beni :roflol::roflol: Eh o zamanda sana takılırım :roflol::roflol::roflol:
Önce tesüf ederim :dilcikar: Sonra beni o listeye sokmazsan seni gebertirim :mymeka: naniknanik
yaww ne ayak bu misafirler anlamadım:mymeka:
yaww ne ayak bu misafirler anlamadım:mymeka:
her girişimde en az 9 tane misafir mirmirmirmir
her girişimde en az 9 tane misafir mirmirmirmir
Popüleriz anacım napalım sırnaşık şey
Bende hep 5-6, sana geliyolar demek :roflol::roflol:
biz burda edfırtı ballandıra ballandıra anlatmaya devam edelim daha bakalım bir molekül tanesi düşecekmi payımıza :dilcikar:
biz burda edfırtı ballandıra ballandıra anlatmaya devam edelim daha bakalım bir molekül tanesi düşecekmi payımıza :dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: :roflol::roflol:
şimdide 6 misafir alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?