nan tüm seriyi hatim ettik be hayatımda bir kitabı heç bu seri gibi sayısını hatırlamıyacak kadar okumadım ( harbi bir problem var kendimden tırsıyom )
yok mavi olan başkaama gel al açlıktan başkasına saldıracan acuk iç kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
olsun ama hiç böle bi kitapta okumadık len yüzyılda 1 yazılır böle bi seri
bizde problem yok ezbuzum yani biz normaliz -tatlicadiarzu-
YILLAR ÖNCE JANE EYRE Yİ EN AZ 10 KERE OKUMUŞUMDUR ÇOCUK AKLIYLAA kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 BENDE SERİYİ BİTİRMEK İSTEMİYORUM.ŞAFAK VAKTİ ORDAN BANA BAKIYOR BENİ OKU DİYEE BİTMEESİNİNİ HİÇ İSTEMEDİĞİM İÇİN ELİME ALAMIYORUM ALIRSAM BİTİRMEDEN KALKMAM ONU BİLİYORUMM:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
gel vatandaş gelllll vampir alemine gellllllllllllllllll şakkıdı
korkmayın bizden yimeyiz sizi:jeyyar::jeyyar:
( belki kalabalıklaçırız )hihoyyyt
YILLAR ÖNCE JANE EYRE Yİ EN AZ 10 KERE OKUMUŞUMDUR ÇOCUK AKLIYLAA kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 BENDE SERİYİ BİTİRMEK İSTEMİYORUM.ŞAFAK VAKTİ ORDAN BANA BAKIYOR BENİ OKU DİYEE BİTMEESİNİNİ HİÇ İSTEMEDİĞİM İÇİN ELİME ALAMIYORUM ALIRSAM BİTİRMEDEN KALKMAM ONU BİLİYORUMM:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
Offf off ne acıydı şafak vaktini okumak..Bitecek amaaa diye diye okudum.
Bitince depresyona girdim zaten.
Annemde herkese diyor edward bitti ondan böyle diye:roflol:
Bu arada ben şafak vaktinde edward la bellanın daha çok diyaloğunu okumak isterdim..
Yani sonlara doğru hep olaylar vardı..Çok fazla diyalog yoktu..
1 de 2 de 3 te hep hatta 4 ün başında korkunç romantik anlar vardı harika konuşmalar..
Ama kitabın sonlarına doğru o kadar konuşma yoktu yaadelikafadulden
itiraf etmene gerek yoktu zati biliyoz senin tenbel olduğunu:roflol::roflol:ben tembelim bu konuda...hemen bitirmem ama yeni ayı rekora imza atarak 2 günde bitirmiştim :CüvCüv:
Offf off ne acıydı şafak vaktini okumak..Bitecek amaaa diye diye okudum.
Bitince depresyona girdim zaten.
Annemde herkese diyor edward bitti ondan böyle diye:roflol:
Bu arada ben şafak vaktinde edward la bellanın daha çok diyaloğunu okumak isterdim..
Yani sonlara doğru hep olaylar vardı..Çok fazla diyalog yoktu..
1 de 2 de 3 te hep hatta 4 ün başında korkunç romantik anlar vardı harika konuşmalar..
Ama kitabın sonlarına doğru o kadar konuşma yoktu yaadelikafadulden
haklısın cnm aslında kitabın sonu pek tatmin edici değildi
ben o yüzden diyorum ya seri devam etsin diye:Saruboceq:
çok boşluk var onları doldurmalı yazar bence mail atalım aplamıza şakkıdı
itiraf etmene gerek yoktu zati biliyoz senin tenbel olduğunu:roflol::roflol:
defırt ve bellanın en fazla diyalokları 1.kitaptaydı bence ve 3. geri kalanı bellanın iç monologu:mymeka:
haklısın cnm aslında kitabın sonu pek tatmin edici değildi
ben o yüzden diyorum ya seri devam etsin diye:Saruboceq:
çok boşluk var onları doldurmalı yazar bence mail atalım aplamıza şakkıdı
bence devam eder çünkü hayran kitlesi çok fazla ve parasıda oldukca iyi
meyer aplamıza sadece uykuya yatmak ve eüya görmek sonrasıda bunları kitaba dökmem :roflol:
bu arda GELİŞMİŞ CEVAMLARDA değişikli var
Yaniii bencede..
Ama genede en büyük eksikliği şafak vaktinde hissettim
Zaten volturi kitabın o kadar sonundaydıki..Yani kitap apar topar toplanmış gibi oldu
ŞenizŞeniz gelsene sen ben seni bi öpeemmmmŞeniz oohhhh
Yalnız değilim harikaaa:lepi:
Bencede devam etsin ama yazarımız yeni kitapta olay geliştireceğim diye lütfen saçmalamasın:1closedeyes:
Bu arada bişe okudum geçmişte, edward ne teklif edecekmiş evlenme teklifi yerine:1shok:
Yaaa ne yaparlarsa yapsınlar sahne eksiltsinler tamam ama değiştirip yeni bişe eklemesinler yaaaaaa:çok üzgünüm:
itiraf etmene gerek yoktu zati biliyoz senin tenbel olduğunu:roflol::roflol:
defırt ve bellanın en fazla diyalokları 1.kitaptaydı bence ve 3. geri kalanı bellanın iç monologu:mymeka:
Bencede etsin ama saçmalamasın lütfennn...Edward la bellayı ayırmaya kalkmasın yeni birinide sokmasın yaniii
Ne var gelişmiş cevaplarda kıı ben fark edemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?