Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben en çok köpeğe ayrılan bölüme üzüldüm
onun yerine bellanın durumunu edfırtımız anlatabilirdi :1closedeyes:
o kısımda bence okuyucular edfırt ve belladan çok uzak kaldı :mymeka::mymeka:

hayır ama sonuçta jacoba karşı olumsuz düşünceler vardı
bence o kısım çok yerinde olmuş böylece jacobında aslında niyetinin kötü olmadığını gördük
esprileriyle de sempati uyandırdı ayrıcana
kıskananlar çekemedi o ayrı :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ben en çok köpeğe ayrılan bölüme üzüldüm
onun yerine bellanın durumunu edfırtımız anlatabilirdi :1closedeyes:
o kısımda bence okuyucular edfırt ve belladan çok uzak kaldı :mymeka::mymeka:

Ayy dayanamıcam kızlar adreslerinizi verinn sizi öpmeye geliyorum sarılmaya geliyorumm:lepi:
Öyle sinir olmuştumki jacob anlatmaya başlayıncaa..
Ahh dedim edfırtım ahhhh.. Edfırtım bellanın yanında piyon yardımcı gibi kaldı..
Asıl onun ağzından önemliydi..Bellanın başına yine kendi yüzünden geldiğine inanıyordu , kendini suçluyordu kim bilir ne acılar çekti

gel öp bebem ŞenizŞeniz
bu ezbuz karısına katılıom iyi iş iyi para
stephani apla kaçırmaz bu fırsatı ama saçmalar mı onu bilemem

Bende bilemiyorum maalesef..Uzayan şeylerin cıvığı çıkar genelde ama..İsttisnalar kaideyi bozmazzzzkaydirigubbakcemile3

Tamam haklısın biliyosun , daha öncede hak verdim sana bu konudas..Hatta senin sayende jacoba karşı sempati hissetmeye başladımm..
Aslında herkesin bakış açısına ihtiyacımız vardı kitapta..Her karakterin düşüncesi önemliydii
Ama edfırtımı çook isterdim duymakkkCADIARZU

meyer aplamız diğer üç kitaptada köpeği hiç bir zaman kötü göstermedi:1closedeyes:böyle bişeye bence gerk yoktu ben o kısmı edfırtın ağzından dinlemeyi çok isterdim :asigim:açıkcası sürünün çarpık ilişiksini değilde bella o haldeyken edfırtın neler hissetiğini öğrenmek isredim :1closedeyes:

Ayy gene sapıttım neyi okuyacağımı şaşırdım haa..
Az önce kendi mesajımı bile başkası yazmış diye okudummmkaydirigubbakcemile3

İçimi acıtıyorsunn ezbuzum offff:çok üzgünüm:
Bende bendeeee işte:çok üzgünüm:

HEDİYELERİM HAKKINDA BİŞİ DİMEDİNNN:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
bayıldık canım:asigim::asigim::asigim:

yanlız benim adres hergün değişiyor:roflolffff nasıl acı çekti kimbilir senağlamasenağlama

:roflol::roflol::roflol: gel yafrim bekliom öp beni delikafadulden
ama şöle bişey var ben hala o kısımların jacobın ağzından olmasını doğru buluyorum
acaba bellaya noldu diye merak ettik jacob cullenlara giderken
baya heyecan oldu olayları vampir dışında birinin bakış açısından görmek bence
bide çok eğlenceliydi ya sevdim ben şakkıdı

Bana Özleden atınsana lınkı nekadar netten kıtap okumayı sevmesemde Şu edwerdın agzınından olan kıtabın bır kısmını barı okuyumm..merak edıyomm

merak etme aplamız onu da düşünür biz okuyucularını kırmaz
onun ağzından ayrı bir seri yazar

bayıldık canım:asigim::asigim::asigim:

yanlız benim adres hergün değişiyor:roflolffff nasıl acı çekti kimbilir senağlamasenağlama

:roflol::roflol::roflol: benimde değişiyo falla dün ingiltere bugün abd geziom işte şakkıdı

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
BaiLeyS, akasya26, dids+, EzBuZ+, gülçin06+, Nehir 21+, nevinırmak

Kızlar bacılar nehircim,Şenizizmir güseli baileysim,Şenizezbuz Şenizonline bu topikte olan butün kızlaraa iyi gecelerrr:a015::a015:
nehir bak gidecem diyom hemen gidiyom dün gidemedin demiştin yaa bak gidiyom işdee:dilcikar::dilcikar:
kk girince sizin yorumları okumak en az 15-20 sayfa okumak var birde..
Fazla konuşamyında 1100 lerde bulmayım sayfayııı:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…