ben en çok köpeğe ayrılan bölüme üzüldüm
onun yerine bellanın durumunu edfırtımız anlatabilirdi :1closedeyes:
o kısımda bence okuyucular edfırt ve belladan çok uzak kaldı :mymeka::mymeka:
gülçinim ne demek ya zevkle kaydirigubbakcemile2
HEDİYELERİM HAKKINDA BİŞİ DİMEDİNNN:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
ben en çok köpeğe ayrılan bölüme üzüldüm
onun yerine bellanın durumunu edfırtımız anlatabilirdi :1closedeyes:
o kısımda bence okuyucular edfırt ve belladan çok uzak kaldı :mymeka::mymeka:
gel öp bebem ŞenizŞeniz
bu ezbuz karısına katılıom iyi iş iyi para
stephani apla kaçırmaz bu fırsatı ama saçmalar mı onu bilemem
1000 sayfa boyunca neler demedim ki ona
süper inanılmaz olağanüstü
hayır ama sonuçta jacoba karşı olumsuz düşünceler vardı
bence o kısım çok yerinde olmuş böylece jacobında aslında niyetinin kötü olmadığını gördük
esprileriyle de sempati uyandırdı ayrıcana
kıskananlar çekemedi o ayrı :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hayır ama sonuçta jacoba karşı olumsuz düşünceler vardı
bence o kısım çok yerinde olmuş böylece jacobında aslında niyetinin kötü olmadığını gördük
esprileriyle de sempati uyandırdı ayrıcana
kıskananlar çekemedi o ayrı :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
meyer aplamız diğer üç kitaptada köpeği hiç bir zaman kötü göstermedi:1closedeyes:böyle bişeye bence gerk yoktu ben o kısmı edfırtın ağzından dinlemeyi çok isterdim :asigim:açıkcası sürünün çarpık ilişiksini değilde bella o haldeyken edfırtın neler hissetiğini öğrenmek isredim :1closedeyes:
bayıldık canım:asigim::asigim::asigim:HEDİYELERİM HAKKINDA BİŞİ DİMEDİNNN:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
Ayy dayanamıcam kızlar adreslerinizi verinn sizi öpmeye geliyorum sarılmaya geliyorumm:lepi:
Öyle sinir olmuştumki jacob anlatmaya başlayıncaa..
Ahh dedim edfırtım ahhhh.. Edfırtım bellanın yanında piyon yardımcı gibi kaldı..
Asıl onun ağzından önemliydi..Bellanın başına yine kendi yüzünden geldiğine inanıyordu , kendini suçluyordu kim bilir ne acılar çekti
Bende bilemiyorum maalesef..Uzayan şeylerin cıvığı çıkar genelde ama..İsttisnalar kaideyi bozmazzzzkaydirigubbakcemile3
Ayy dayanamıcam kızlar adreslerinizi verinn sizi öpmeye geliyorum sarılmaya geliyorumm:lepi:
Öyle sinir olmuştumki jacob anlatmaya başlayıncaa..
Ahh dedim edfırtım ahhhh.. Edfırtım bellanın yanında piyon yardımcı gibi kaldı..
Asıl onun ağzından önemliydi..Bellanın başına yine kendi yüzünden geldiğine inanıyordu , kendini suçluyordu kim bilir ne acılar çekti
Bende bilemiyorum maalesef..Uzayan şeylerin cıvığı çıkar genelde ama..İsttisnalar kaideyi bozmazzzzkaydirigubbakcemile3
of of.. valla bu konuda yaram büyük senağlamasenağlamaİçimi acıtıyorsunn ezbuzum offff:çok üzgünüm:
Bende bendeeee işte:çok üzgünüm:
Kaybolmayın fazla bişe yazmayın 5 dk ya geliyorumm...
meyer aplamız diğer üç kitaptada köpeği hiç bir zaman kötü göstermedi:1closedeyes:böyle bişeye bence gerk yoktu ben o kısmı edfırtın ağzından dinlemeyi çok isterdim :asigim:açıkcası sürünün çarpık ilişiksini değilde bella o haldeyken edfırtın neler hissetiğini öğrenmek isredim :1closedeyes:
bayıldık canım:asigim::asigim::asigim:
yanlız benim adres hergün değişiyor:roflolffff nasıl acı çekti kimbilir senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?