Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ii geceler canım edfırtlı ve victoriasız rüyalar :roflol::roflol:

boyle bı fılm yok arkadaslar.ınanılmaz guzel ızlemeyenler varsa sıddetle tavsıye edıyorum.ask duygusallık fedakarlık super dıyorum.2.sıde cekılıyormus galıba...

Yakalanmışım gene benneyaptımki Bir bakıp çıkacaktım oysaki :smiley-cool:

baileys ve ezbuzz ohhhhhhhhh maşşalahhhh mekan değişiyorr gerçektende haaaa:roflol::roflol:
baileyse bakınsana sabah mühendisti :dilcikar::dilcikar:şimdi hemşire :dilcikar::dilcikarlmuşşş :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: benimde değişiyo falla dün ingiltere bugün abd geziom işte şakkıdı
hem gezmek hemde meslek değiştirmek çok zevki nan
iyi geceler canım
Yakalanmışım gene benneyaptımki Bir bakıp çıkacaktım oysaki :smiley-cool:
ne zaman kaça bildin ki:roflol:

ii geceler canım edfırtlı ve victoriasız rüyalar :roflol::roflol:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden kızz benim huyum bu mesala bizim kitap düşmanı mu korku filmi getirmiş geçenlerde teksas katliamı fiye uydruk bişi :dilcikar::dilcikar::dilcikar: diyee adam aynen rüğyamda testereylee bizim kapıyı kesiyodu rüyamdaa çok kolay etkilanerim ve hemen rüyama gireeeerrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama tabi victoria yerine edwardcığımı:asigim::asigim: terih ederdim:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

boyle bı fılm yok arkadaslar.ınanılmaz guzel ızlemeyenler varsa sıddetle tavsıye edıyorum.ask duygusallık fedakarlık super dıyorum.2.sıde cekılıyormus galıba...

evet hatta vizyona (20.11.2009) tarihinde girecek:sm_cool::sm_cool:

nevinırmak

Anammm benim ablamda gelmişşş :))
Kendide bitirdi seriyi ama pek yaklaşmıyor buraya nedense:1ninca:

Baileysim ne demek istedin midnight sun hakkında??
Okumamışsın gibi algıladım ama heç sanmıyorummm??

Bu arada haklısın jacob konusunda ama edfırtımın ağzından genede olmalıydı..
Tabi bu arada jacob cullenların hakkında iyi şeyler düşünmek zorunda kaldı artıkk..O kadar harikalardı, mahçup oldu köpecik:dilcikar:

:roflol::roflol: Biz edfırtımızın kırmızı donlu resmine kadar herşeyi biliyoruz demi ezbuzum:roflol::roflol: Filmin gireceği tarih tabiki kazındı kalbimizeesırnaşık şey

niye la herkeşe açığız
Bencede :roflol::roflol::roflol: Pc başında uyuyup kalkcam artık :smiley-cool:
hepimiz aynı durumdayız:roflol::roflol::roflol::roflol:

şimdi uzun hikaye o biras mirmirmirmir
bana burçakçım gönderdi midnight sun ı ben bi kısmını okudum ama tamamlamamıştım
daha sonra pc ye format atınca o dosyayı bi daha açamadım :çok üzgünüm:
ve kalan kısmını okuyamadım daha sonra netten indirdim ama çok kötü bi çeviriydi
benim okuduğum kısımların bile yarısı yoktu onuda bıraktım durum budur
biraz karışık anlatabildiysem ne mutlu kaydirigubbakcemile3

Seni kafa doktoruna götürmek lazım nan artık benneyaptımki Valla sonunu heç iyi görmüyorum benneyaptımki Ben arada farklı kitaplar okudum en azından :roflol::roflol:

nevinırmak

Anammm benim ablamda gelmişşş :))
Kendide bitirdi seriyi ama pek yaklaşmıyor buraya nedense:1ninca:

:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

Ben misafir adı altında acanlık yapıyom burda bikerem...:dilcikar::roflol:

İyi gecelerrr herkese.....
a.s.

:roflol::roflol: Biz edfırtımızın kırmızı donlu resmine kadar herşeyi biliyoruz demi ezbuzum:roflol::roflol: Filmin gireceği tarih tabiki kazındı kalbimizeesırnaşık şey

tabi hatta noktalı resmini bilem gördük:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

a.s.

BaiLeyS koşşşş senin hayranların bir tanesini yakaladık :roflol::roflol::roflol: Hoşgeldin şekerim Şeniz

a.s.

aaa :1shok::1shok::1shok:
şu meşhur misafir sendin demek delikafaduldendelikafadulden
acanlık yapma bi daha doğrudan gir aramıza öperisssss Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…