Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

niyese kızlar Şeniz akşam görüşürük ben bahçe keyfi yapmaya kaçıyom:smiley-cool: :jeyyar:

bencede carlisle yakuşuklu :asigim:zati filimde çirkin adam yok ki
Aynen bencede valla,seçme yapmışlar resmen,bu kızlar delirsin diye:roflol:
jasper ı sefmiom ben :dilcikar:daha yakuşuklu olabülürdü

Aaaaa jasper çok tatlı yaaa...

Ben çok beğendim onu,kocaman gözleri var,böle pörtlek pörtlek ve donuk donuk bakıyo,çok şeker,çok sevimli...:dilcikar:

jasper ı sefmiom ben :dilcikar:daha yakuşuklu olabülürdü

:mymeka:geri sayfalara git jasper ın resimlerini koydum :asigim: bence yakuşuklu ayrı bir karizması var:icecream: hem bence cullenlerin içinde en çok vampire benzeyen jasperşutarafagitti

Jane nin gözleride pörtlek çıkmış :roflol::roflol:

aman bir gidemedim :roflol::a015::a015:

evet çok gıcık çıkmış o :dilcikar:

ii tamam beee jasper da sevimli hıh oldu mu :roflol:

senin avatarında hoştu kabul ediorum ama kitapta sanki daha bi kusursuzdu be

gitme zaten boşver Çok üzgünüm çoook

HIHH :dilcikar::dilcikar:Ben charlisleyi ve emmeti begenmiyom.naniknanik naniknanikhele jacop köpeğinii heçmi heçççç begenmiyomm tarzım değillerrrrrr....:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol:

HIHH :dilcikar::dilcikar:Ben charlisleyi ve emmeti begenmiyom.naniknanik naniknanikhele jacop köpeğinii heçmi heçççç begenmiyomm tarzım değillerrrrrr....:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol:

beğenme bizim için sorun değil bi kişi bi kişidir
özellikle emmett konusunda :asigim::asigim::asigim:

:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol:
jasperide begenmiyorum :dilcikar::dilcikar::dilcikar:neydendir nedendir bilemiyorum ,ben kısacık saçlı erkekleri begeniyorum.EDWARD hariç tabikiii:roflol::roflol:
bak kutsiyi ve kısacık saçlı behlülü begeniyorumnaniknaniknaniknaniknaniknanik:roflol::

Tarzını yirim ben senin ,oy oy oykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Yavrum benim bee,zeki hatun maşallah...yerimseniben

Emmet konusunda bendende rahatsın canım,bi kilşiden daha yırttın şanslı seniiiiiişakkıdı

bunlar faforilerimdir :asigim:

nehirim nerdesin kıss +18 :roflol:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:hımmmmcokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook kaslar güzelmiş baileyscim biliyon demi kızzz ben kaslılara bayılırım ama emmeti begenmiyorum kasları güselmişşşcokacimcoook cokacimcoook :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neyse emmett ı tucemle paylaşiciiiis çok şanslıyım ohhhhh hihoyyythihoyyyt

çok donuk bakıo yaa nesini sevionus -tatlicadiarzu-
tamda onu beğendim ben zaten,donuk ve esrarengizzz ve gizemli ve ve ve ...

bunlar faforilerimdir :asigim:

nehirim nerdesin kıss +18 :roflol:
Onun yerine ben vekalet ediyorum canım..

Yukarda yazdığım mesajı es geç,yazmamışım farzet...Bu resimlerden sonra fikrim değişti,sorrryyyyyyyy

don-uk jaSpernaniknaniknaniknaniknaniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol:

şakkıdışakkıdı

:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…