Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızm anti manti komik mi sen ona bak:roflol:
Bugün uyandıktan sonra pencereyi açmaya yöneldim, perdeyi açınca bir baktım aşağıda sarı Porsche :smiley-cool: Almaya geldiler beni haberiniz ola :dilcikar:

ufak atta topiktekiler yesin:mymeka::mymekaorscheymiş peh:dilcikar::dilcikar:hacı murat olmasın o:roflol::roflol:

Son düzenleme:
kızm anti manti komik mi sen ona bak:roflol:

ufak atta topiktekiler yesin:mymeka::mymekaorscheymiş peh:dilcikar::dilcikar:hacı murat olmasın o:roflol::roflol:

yok kızzz benceşakkıdı sengözlerimebaksanab hacı muroda değildir :roflol::roflol::roflol:bence eskinin tosba arabaların dandır:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu karu bizi kandırıyorr:dilcikar::dilcikar::dilcikar: :roflol: :roflol: :roflol:

sayfalarca yazmışsınız ya klava: birisi önemli gündem maddelerini özetleyebilir mi, çok yorgunum :çok üzgünüm:

sayfalarca yazmışsınız ya klava: birisi önemli gündem maddelerini özetleyebilir mi, çok yorgunum :çok üzgünüm:

aşkım canım bidenem emmett a göz koydu bazı gacılar
bende dedim ki tuceyle ikimizin asılan olursa oyarım :dilcikar:

nan baileyssss karusu neden beni görmezdensengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab geliyon insan bir bişi yazar:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
emmet in üsütne giydiği turuncuda iğrençç hıhhh hiç yaklışmamışş sevdiceğine top gibi errkek ne olcekkk:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aşkım canım bidenem emmett a göz koydu bazı gacılar
bende dedim ki tuceyle ikimizin asılan olursa oyarım :dilcikar:
evet biz edfırtımızla beraber emmeti de paylaşmayı biliriz :1hug: ikimizin o a.s.

o ne güzel top gülçin delikafadulden

Ya bak valla dalga geçmiyorum aşağıdaydı ya :roflol::roflol:

Karu derken benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…