- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
Ben Dr. House'u seyretmeye gidiyom...
Hayden vampirler bayyyssss.....
İletirim :asigim: ay bende özledim kuşum sırnaşık şey ŞenizŞenizŞeniz
noliy la bu ne samimiyet :mymeka:
anammm basıldık Funda'm kaç :roflol::roflol::roflol:
Ben biraz tıkınıp gelicem :asigim: Behlül'ede bakarım arada :roflol::roflol: Öpüldünüz ŞenizŞenizŞeniz
kızm anti manti komik mi sen ona bak:roflol:Mirhabalarrr :smiley-cool:
Pis anti-twilight'cılar :mymeka: :roflol::roflol::roflol: güldün gebermekten hee :roflol::roflol::roflol: bende :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Videoyu YouTube'dan eklemiş, sen görüyomusun normalde YouTube videolarını CADIARZU
Bugün uyandıktan sonra pencereyi açmaya yöneldim, perdeyi açınca bir baktım aşağıda sarı Porsche :smiley-cool: Almaya geldiler beni haberiniz ola :dilcikar:
kızm anti manti komik mi sen ona bak:roflol:
ufak atta topiktekiler yesin:mymeka::mymekaorscheymiş peh:dilcikar::dilcikar:hacı murat olmasın o:roflol::roflol:
sayfalarca yazmışsınız yaklava: birisi önemli gündem maddelerini özetleyebilir mi, çok yorgunum :çok üzgünüm:
aşkım canım bidenem emmett a göz koydu bazı gacılar
bende dedim ki tuceyle ikimizin asılan olursa oyarım :dilcikar:
evet biz edfırtımızla beraber emmeti de paylaşmayı biliriz :1hug: ikimizin o a.s.aşkım canım bidenem emmett a göz koydu bazı gacılar
nan baileyssss karusu neden beni görmezdensengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab geliyon insan bir bişi yazar:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
emmet in üsütne giydiği turuncuda iğrençç hıhhh hiç yaklışmamışş sevdiceğine top gibi errkek ne olcekkk:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet biz edfırtımızla beraber emmeti de paylaşmayı biliriz :1hug: ikimizin o a.s.
o ne güzel top gülçin delikafadulden
yok ya :mymeka::mymeka::mymeka:avcunuzu yalayınklava: klava:
sen de gel, bu işi aramızda halledelim ezbuzum :1ninca:
aşkım canım bidenem emmett a göz koydu bazı gacılar
oldu bu iş sengözlerimebaksanabtamam diğerlerine çaktırma :jeyyar:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
:1closedeyes:
ufak atta topiktekiler yesin:mymeka::mymekaorscheymiş peh:dilcikar::dilcikar:hacı murat olmasın o:roflol::roflol:
yok kızzz benceşakkıdı sengözlerimebaksanab hacı muroda değildir :roflol::roflol::roflol:bence eskinin tosba arabaların dandır:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu karu bizi kandırıyorr:dilcikar::dilcikar::dilcikar: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?