Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

beğenme sen beğenme :jeyyar:

tamda onu beğendim ben zaten,donuk ve esrarengizzz ve gizemli ve ve ve ...

şakkıdışakkıdı

:roflol::roflol:

yok bebem yaa vazgeçtim demekle olmıyı artık çok geç paylaşma yapıldı
tucem ve ben :içelim::içelim:

Heee bu işler böyle diyosun yani bana....

Neysem napam...Ben kaderime razı gelip carlisle ı alayım bari,onada ayıp ettik,araya jasperi emmetti sıkıştırdık,onuda kırmamışımdır umarım...((

Mirhabalarrr :smiley-cool:

TWILIGHT fragmanı güldüm gebermekten:roflol::roflol::roflol:

Pis anti-twilight'cılar :mymeka: :roflol::roflol::roflol: güldün gebermekten hee :roflol::roflol::roflol: bende :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben yine göremiyom ezbuz bende bi sorun var kanumca

Videoyu YouTube'dan eklemiş, sen görüyomusun normalde YouTube videolarını CADIARZU

yok bu son yazdığım msj jane heidi fotoları içindi sonradan düzeltti ezbuz gacısıda gördüm didsim benneyaptımki

videonun linkini gönderdide öyle gördüm çok komikmiş yaaaaaa :roflol:

Heee bu işler böyle diyosun yani bana....

Neysem napam...Ben kaderime razı gelip carlisle ı alayım bari,onada ayıp ettik,araya jasperi emmetti sıkıştırdık,onuda kırmamışımdır umarım...((

:roflol::roflol: sen kırma carlisle babayı bence de :1closedeyes:
emoş bizim kaptırmayıs şakkıdışakkıdı

Yaaa o turuncu transparan şey ne öle,insan koyarmı onu beeee,bööööö....Bütün hislerim yerle bir oldu heeeeee.....

Hee sen videoyu baya geç görmüşün ondan çakma fragman diyomda heç kaale almıyon beni yaaaa...

Carlisle babayı kaptım gitti ohhh mis gibi...

edfırtın gözdesi geldi :1closedeyes:

yol açın :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bugün uyandıktan sonra pencereyi açmaya yöneldim, perdeyi açınca bir baktım aşağıda sarı Porsche :smiley-cool: Almaya geldiler beni haberiniz ola :dilcikar:

Bugün uyandıktan sonra pencereyi açmaya yöneldim, perdeyi açınca bir baktım aşağıda sarı Porsche :smiley-cool: Almaya geldiler beni haberiniz ola :dilcikar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:sm_cool:

:teytey:

:smiley-cool:

Bence mahsuru yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…