Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kimera yapıcam evet, edwardın dudakları, emmettın gözleri , jacobın burnu ,behlülün saçları boyu posunu aldık mı tamamdır işte benim mükemmel erkeğim opuyorumnanaktan

edwardın koltuk altı dicektin galiba, zira dudakları benim :dilcikar:
gerisini albilirsin canım :sinifsinif:, norveçlini de unuttun bu arada, yazık kalbindeki ömrü kısa oldu çocuğun :gitme:

edwardın koltuk altı dicektin galiba, zira dudakları benim :dilcikar:
gerisini albilirsin canım :sinifsinif:, norveçlini de unuttun bu arada, yazık kalbindeki ömrü kısa oldu çocuğun :gitme:

belki ödünç verirsin demiştim neyse :kedi: tamam o zaman kellanın dudakları da işimi görür opuyorumnanaktan
norveçlinin öyle mükemmel bi fiziği olmadığından kategori dışında tutuyorum lülülülülülü
dediğin gibi kısa ömürlü oldu sepetledim onu istemiim artık :umursamaz:

Good night Cullens..

Artık Cullen ların pek havasını bırakmadınızya neyse

Okypete cim hoşgeldiinkaydirigubbakcemile5

Bende beğenirim charlie'yi vede carlisle'ı..
Gerçek halleri süpeerr..Asıl adam onlarda işte biz takıldık rob'a..Yani ben yalnızca:roflol:

Nazarboncuk hoşgeldiin..

Tucem seni unutmadım canımmmmopuyorumnanaktanDemişinya böyle karşılanmak falan ayıpsın yaniizemuszemus

Baileysim orda dur artık:mymeka: geliyi sana okkalı bi dene:mymeka:
Anamm ne saymış yaa onun orası bunun burasıı:roflol:
Bence onların parçalarını bir araya getirsek pek iyi birşey çıkmaz:1closedeyes:
Onların herbişeyi kendilerinde güzelkaydirigubbakcemile5

nehirim bak birini sepetledim kalbimde yer açıldı :kedi:
haklı olabilirsinde olmayabilirsinde bi denemek lazım belkide kusursuz bir parça çıkacak ortaya deneyelim görelim :sinifsinif:
sen ne kadar geç giriyosun nete ya bende tam çıkıyordum şimdi
+18 lik halim bile kalmadı düşün o konumdayım mirmirmirmir
öperim rüyanda beni gör boşver robı falan zemuszemus görüşürüssssss opuyorumnanaktan

Seni mi kıracam baileysim...Yapalım beğenirsek bi dene daha yapalım kimseyede vermeyelim:roflol:

Yok yok bende çıkıyorum şimdi..Telefonuma bir kaç bişe atmak için girdimdi..Benimde çook uykum geldi.
Bu akşamda seni göreyim yawrum..Ama güzel görün:jeyyar:

Çoook öpüyorum canımm iyi gecelerrŞeniz

kızlarrrrr gunaydın gune bomba bir haberle baslıyorum.
"Robert Pattinson Wins Vanity Fair Most Handsome in the World"

adamımız Johnny Depp,Brad Pitt akla kim gelirse silmiş süpürmüşşşşşşşşşş ve ilk sırada yerini almış..vay bee!!!

alacakaranlık filmi harika yaaa benim gibi düşünen çok kişi varmış çok sefindim kaydirigubbakcemile3filmdeki ismi beni çok etkiliyo edwarda bayılıyorummmopuyorumnanaktan

Göçebe ye geçtim ben ziraa iğrenç geldiş henzüğ başlarındayım ama.
hala 12 bölüm elimde ama ben neden ise inanmıyorum yada inanmakmı istemiyorum stefaninin yazdığına.
onun için bekliyor..hem edwerd bellaya aşık olmamış önce ona şaştım ben ya.koruma içgüdüsü ile davranmış ama bellanınkiler kadar açık değildi duyguları
pehh.

eger yanlı bilmiyorsamm
göçebenin bu seri ile ilgisi yok

böyle sazanlamış gibi olucam da henüz 3. kitabı okuyan biri olarak göçebe 6. kitap falan mı bi de nasıl bellayı sevmemiş yaa çok fena spoiler oldu benim için bu(

merhaba şekerler. Yurtdışından ailem geldiği için evimiz fullhouse. pc ender girebiliyorum. geçmişe baktımda süper süper süper.. ya bende kıskançlık başladı ya.bellaya daha doğrusu kristene karşı. robla resmen oynuyor. iki adamı birden idare etmeye çalışıyor. rob demiş ya o ya ben. yaza kadar düşünme fırsatı vermiş. off bu kadın çok üzüyor edfırtımızı. bu kadar kız kadın çocuğa hasta. bu kız dalga geçiyor. bide yeni film için saçlarını kestirmiş beğenmedim. içim acıyor resmen. öff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…