Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

barzey dünyamı kararttın barzey nasıl sevmemiş yani yaa buna bir açıklama bulmadan nasıl masanın başına geçip çalışıcam ben şimdi söyler misiniz bana

böyle sazanlamış gibi olucam da henüz 3. kitabı okuyan biri olarak göçebe 6. kitap falan mı bi de nasıl bellayı sevmemiş yaa çok fena spoiler oldu benim için bu(

göçebe yazarımızın diğer kitabı,twiling saga ile alakası yok diye biliyorum
bence sen kitaplar bitene kadar burya uğrama,zira her yer spoiler doluzemuszemus

böyle sazanlamış gibi olucam da henüz 3. kitabı okuyan biri olarak göçebe 6. kitap falan mı bi de nasıl bellayı sevmemiş yaa çok fena spoiler oldu benim için bu(

göçebe aynı yazaara ait başka bir kitapp

sevmemiş olayıda
edvırdın agzından 12 bölümlük bir kitap var orda edwırt kendi agzından bakış açısından anlatıyo olayları
ona göree ilk başlardaa öyleymiş ben henüz okumadım
zaten filimdede ilk edvırtla bellanın karşılaşmalarında edwırt herkesin düşüncelerini okuyor fakat bellanınkini okuyamadıgı için dikkatini çekiyo ve sonrada kokusuu
ee malumm aşkkkaçınılmazz

eger yanlı bilmiyorsamm
göçebenin bu seri ile ilgisi yok
Canım Göçebe yazarın başka bir kitabı..İlgisi yok Alacakaranlık ile.
Başka alakasız bir kitap Göçebe canım
Elbette deli gibi aşık bellayada.
benim söylemek istediğim.5.kitapta,ilk okul günlerinde bella deli gibi tutkuyla bağlandı edwarda.
ama Edweard o kadar tutkulu değil ilk günler.daha ziyade korumacı..ama tabi sonra oda anlıyor bellayı tutkudanda öte sevdiğini...
barzey dünyamı kararttın barzey nasıl sevmemiş yani yaa buna bir açıklama bulmadan nasıl masanın başına geçip çalışıcam ben şimdi söyler misiniz bana
Yukarda yazdım hayatımlmaz:
:teselli:

Eferun

taylor bu fotolarda çok şeker mafoldumben

bunu söyleyen sen misin gerçektende :1shok:

canım göçebenin başları çok sıkıcı ama sonra süper şeyler oluyor (anlatmıyım şimdi)
bitirmeden elinden bırakamıyorsun inan...yarım bırakma devam et kaydirigubbakcemile2

kimleri görüyorum hoşgeldin cınım opuyorumnanaktan

aaaa askolsun baileysim taylor hep seker dgeilmi tucemde sonunda farkına vardı kaydirigubbakcemile3

aaaa askolsun baileysim taylor hep seker dgeilmi tucemde sonunda farkına vardı kaydirigubbakcemile3

bana göre hep şeker ama tucemin ağzından böyle şeyler duymaya alışkın değiliz ya, birden şok etkisi yarattı -tatlicadiarzu- sonunda tucemde team jacob :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…