böyle sazanlamış gibi olucam da henüz 3. kitabı okuyan biri olarak göçebe 6. kitap falan mıbi de nasıl bellayı sevmemiş yaa çok fena spoiler oldu benim için bu (
böyle sazanlamış gibi olucam da henüz 3. kitabı okuyan biri olarak göçebe 6. kitap falan mıbi de nasıl bellayı sevmemiş yaa çok fena spoiler oldu benim için bu (
Canım Göçebe yazarın başka bir kitabı..İlgisi yok Alacakaranlık ile.eger yanlı bilmiyorsamm
göçebenin bu seri ile ilgisi yok
Başka alakasız bir kitap Göçebe canımböyle sazanlamış gibi olucam da henüz 3. kitabı okuyan biri olarak göçebe 6. kitap falan mıbi de nasıl bellayı sevmemiş yaa çok fena spoiler oldu benim için bu (
Yukarda yazdım hayatımbarzey dünyamı kararttın barzeynasıl sevmemiş yani yaa buna bir açıklama bulmadan nasıl masanın başına geçip çalışıcam ben şimdi söyler misiniz bana
:teselli:göçebe aynı yazaara ait başka bir kitapp kaydirigubbakcemile5
sevmemiş olayıda
edvırdın agzından 12 bölümlük bir kitap var orda edwırt kendi agzından bakış açısından anlatıyo olayları
ona göree ilk başlardaa öyleymiş ben henüz okumadım
zaten filimdede ilk edvırtla bellanın karşılaşmalarında edwırt herkesin düşüncelerini okuyor fakat bellanınkini okuyamadıgı için dikkatini çekiyo ve sonrada kokusuu
ee malumm aşkkkaçınılmazz
taylor bu fotolarda çok şeker mafoldumben
Göçebe ye geçtim ben ziraa iğrenç geldiş henzüğ başlarındayım ama.
hala 12 bölüm elimde ama ben neden ise inanmıyorum yada inanmakmı istemiyorum stefaninin yazdığına.
onun için bekliyor..hem edwerd bellaya aşık olmamış önce ona şaştım ben ya.koruma içgüdüsü ile davranmış ama bellanınkiler kadar açık değildi duyguları
pehh.
merhaba şekerler. Yurtdışından ailem geldiği için evimiz fullhouse. pc ender girebiliyorum. geçmişe baktımda süper süper süper.. ya bende kıskançlık başladı ya.bellaya daha doğrusu kristene karşı. robla resmen oynuyor. iki adamı birden idare etmeye çalışıyor. rob demiş ya o ya ben. yaza kadar düşünme fırsatı vermiş. off bu kadın çok üzüyor edfırtımızı. bu kadar kız kadın çocuğa hasta. bu kız dalga geçiyor. bide yeni film için saçlarını kestirmiş beğenmedim. içim acıyor resmen. öff
aaaa askolsun baileysim taylor hep seker dgeilmi tucemde sonunda farkına vardı kaydirigubbakcemile3
Selam ben geldim :1hug:
Ne var ne yok?
hoşgeldin cınım biz iyiyiz seni sormalıŞeniz
Hosbuldum :1hug:
Bende iyiyim. Okuldan geldim yemek yedim ve hemen buraya geldim :dance:
iyi yaptın cnm:1hug: biz bıraktığın yerdeyiz bugün pek bi hareket yok:sinifsinif:
Hm neden acaba ya?
Öf ya burada cok yagmus yagiyor simsek cakiyor
aaa süper keşke burda da yağsa mafoldumben
burası o kadar sıcak ki 10 dk.da 1 duşa girsen yeridir yani höffff :çok üzgünüm:
Ben size yagmur yollarim sizde bana günes yollayin :roflol:
:roflollur canım seve seve yollarım hemde istemediğin kadar kaydirigubbakcemile2
seksi kellan fotoları yok mu elinde kısss :kedi:
Yok maalesef :çok üzgünüm:
tüh ne var ne yoksa görmüşüz dimek
saol cnm benim zemuszemusEvet ama baska bulursam koyarim tabiki :1rolleyes:
Biri soruma cvp versin arkadaşlar ya
bu bella ile edwerd gerçek hayatta aşkmı yaşıyolarmış??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?