Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Yaaa barzeycim çok büyük yanılgı içindesin yaa..
Edward Bella'ya onun aşık olduğundan daha çok aşık oluyo..
ınsanın içini titretecek derecede aşık oluyor hemde...Bunu zaten biliyoruz ama Midnight Sun'da anlatılan bu.
Ne büyük bi ikilemde kaldığını görüyoruz..
Böylece New Moon'da (yaptığı en büyük yanlış olsada ) neden Bellayı terk ettiğini anlıyoruz.

Hemen okumalısın bence...
Başında öyle düşünebilirsin ama Bellanın odasına gece ilk gittiğinde geçirdiği değişim....Ağlatıyor insanı....

Selam kızlar bu arada..

Daliah çım resimler süper gene..Taylor gene bebe bebe:ecrin_bebek:

Bu arada artık yakışıklılığı elden bıraklma zamanı geldi zaten özellikle Bratt'in..
Yeni nesil onu bizim kadar beğenmeyecek..
Herkesin bir dönemi var işte
Sıra robdaopuyorumnanaktan

edwardmafoldumben

Biri soruma cvp versin arkadaşlar ya
bu bella ile edwerd gerçek hayatta aşkmı yaşıyolarmış??

EN SON Bİ HABERE GÖRE filmin setinden çıkar çıkmaz bella kendini sevgilisinin kollarına atıyomuşş
yapımcıı yasaklamış görüşmelerini sebeb isee
seyirci sadece edwırd bella aşkına inanıyo sarsılmasın diyerektenn
ama bir duyuma görede rob kristinaya resç çekmiş sevgilinden ya ayrıl gel yada onla kal diyee

üfff be şu film girsede bir an ömce izlesek opuyorumnanaktan

Bencedemafoldumben

edwardmafoldumben

Offff:çok üzgünüm:

"Sonsuza kadar kalabilirdi; ama yeterince uzun olmazdı..."Edward"

"Ölü donmuş bir kalp atabilir miydi...Benimki atacak gibi hissediyordum..."Edward"

"Edward'ın yapamayacağı tek şey ondan uzak durmak. Bu kaybedilmiş bir dava..."Alice Cullen"

"Hayatım bitmeyen, değişmeyen bir geceydi. Her zaman, gereksinim olarak, benim için gece olmalıydı. O zaman şu anda, gecemin yarısında, güneşin doğuyor olması nasıl mümkün olabilirdi? " Edward"

Kitaplarin Türkiyede fiyatlari ne kadar? Ben almanca okudum ama Türkiyeye gidince mutlaka almam lazima.s

offff offfffff içim bi tuhaf oldu yinemafoldumben

Ayy helede Ewdwardın Mike Newton hakkındaki düşünceleri beni gülmekten öldürüyor yaaa..
Sürekli onu öldürmeyi düşünüyordu.
Bide kendi kendine. " Kendime Mike Newton ı öldürmenin hoşgörülebilir bir seçenek olmadığını hatırlatmam gerekti..." Bu sözleri beni öldürüyooo yaa

:roflol::roflol:
mike az değil hani lmaz: düğünde bella hakkında neler düşünüyordu kimbilir :roflol:

^^Hiç kimse kimseyi benim seni sevdiğim kadar sevmedi
Hatırlamanın yasak, unutmanın korkunç olduğu zor bir çizgide yürüyorum.
Ve sonunda, aslan kuzuya aşık olur... Ne aptal bir kuzu, ne hasta ve mazoşist bir aslan^^

offff offfffff içim bi tuhaf oldu yinemafoldumben

Ehh yani 108 yaşındaki bir adamın aşkıda kolay olamazdı zaten...
Onca sene sonra buldu..
Esme'nin dediği gibi.. "Aşk herzaman kullanışlı paketlerde karşına çıkmaz"

Baileysim aynen ya bencede..Sapık herif kız evleniyo kim bilir neler düşündü...Edward ona hep sinir olduopuyorumnanaktan

Neyse kızlar ben kaçar akşam gelirim inşallah ...Öpüyorum hepinizi..

görüşürüz canımmmmmmmmmm :gitme:
Cevap Edward'dan : "Bir istisna biliyorum..."

opuyorumnanaktan
bu adam deli ya opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…