Yaaa barzeycim çok büyük yanılgı içindesin yaa..
Edward Bella'ya onun aşık olduğundan daha çok aşık oluyo..
İnsanın içini titretecek derecede aşık oluyor hemde...Bunu zaten biliyoruz ama Midnight Sun'da anlatılan bu.
Ne büyük bi ikilemde kaldığını görüyoruz..
Böylece New Moon'da (yaptığı en büyük yanlış olsada ) neden Bellayı terk ettiğini anlıyoruz.
Hemen okumalısın bence...
Başında öyle düşünebilirsin ama Bellanın odasına gece ilk gittiğinde geçirdiği değişim....Ağlatıyor insanı....
Selam kızlar bu arada..
üfff be şu film girsede bir an ömce izlesek opuyorumnanaktan
Biri soruma cvp versin arkadaşlar ya
bu bella ile edwerd gerçek hayatta aşkmı yaşıyolarmış??
üfff be şu film girsede bir an ömce izlesek opuyorumnanaktan
edwardmafoldumben
Bencedemafoldumben
Offff:çok üzgünüm:
"Sonsuza kadar kalabilirdi; ama yeterince uzun olmazdı..."Edward"
"Ölü donmuş bir kalp atabilir miydi...Benimki atacak gibi hissediyordum..."Edward"
"Edward'ın yapamayacağı tek şey ondan uzak durmak. Bu kaybedilmiş bir dava..."Alice Cullen"
"Hayatım bitmeyen, değişmeyen bir geceydi. Her zaman, gereksinim olarak, benim için gece olmalıydı. O zaman şu anda, gecemin yarısında, güneşin doğuyor olması nasıl mümkün olabilirdi? " Edward"
Ayy helede Ewdwardın Mike Newton hakkındaki düşünceleri beni gülmekten öldürüyor yaaa..
Sürekli onu öldürmeyi düşünüyordu.
Bide kendi kendine. " Kendime Mike Newton ı öldürmenin hoşgörülebilir bir seçenek olmadığını hatırlatmam gerekti..." Bu sözleri beni öldürüyooo yaa
Kitaplarin Türkiyede fiyatlari ne kadar? Ben almanca okudum ama Türkiyeye gidince mutlaka almam lazima.s
offff offfffff içim bi tuhaf oldu yinemafoldumben
^^Hiç kimse kimseyi benim seni sevdiğim kadar sevmedi
canım 10tl-20 tl arası fiyatları
Ucuzmus yani sevindim :teytey: Ben burada son kitabi 25 €ya aldim yani yaklasik 50 Lira...
Ucuzmus yani sevindim :teytey: Ben burada son kitabi 25 €ya aldim yani yaklasik 50 Lira...
görüşürüz canımmmmmmmmmm :gitme:
Ehh yani 108 yaşındaki bir adamın aşkıda kolay olamazdı zaten...
Onca sene sonra buldu..
Esme'nin dediği gibi.. "Aşk herzaman kullanışlı paketlerde karşına çıkmaz"
Baileysim aynen ya bencede..Sapık herif kız evleniyo kim bilir neler düşündü...Edward ona hep sinir olduopuyorumnanaktan
Neyse kızlar ben kaçar akşam gelirim inşallah ...Öpüyorum hepinizi..
bu adam deli ya opuyorumnanaktanCevap Edward'dan : "Bir istisna biliyorum..."
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?