Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Robert paristen fıldır dıldır kaçıyormuş. öyle duymuştum kaydirigubbakcemile3. herşeyi parayla satın alamazsın pariscimlmaz:

nasıl bozulmuştur paris..kadındaki herşey çok itici.. roba en iyileri layık.( ya ben kristeni beğenmiyorum) sanki çok değişti. nerde bella nerde kristen. belki tek benzerlikleri sakarlık.(mtv ödülleri derim).çok havalandı çokkk

Nasılsınız fıstıklarım görüşmeyeli opuyorumnanaktan
hoşgeldin didsim :):)
bella kazmasına koptum ya kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlar.
şu resme iyi bakın. robun arkasındaki kadınlar ne kadar vampire benziyor.:1shok:

sizce? yoksa roba gerçektenmi vampirlermi musallat oldu?:1shok::1ninca:yoksa robbu vampir olan!

bu çocuk hep böyle baksın ya hihoyyyt, rob olarak en yakışıklı gözüktüğü fotolardan birisi bu bence opuyorumnanaktan

Nasılsınız fıstıklarım görüşmeyeli opuyorumnanaktan

canım iiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar.
şu resme iyi bakın. robun arkasındaki kadınlar ne kadar vampire benziyor.:1shok:

sizce? yoksa roba gerçektenmi vampirlermi musallat oldu?:1shok::1ninca:yoksa robbu vampir olan!

bittim bu fotoya opuyorumnanaktanne bakıştır bu yahu aşırı seksiii sengözlerimebaksanab

benimkide ne yani ellerimle arabayımı parçalayım yada maymun gibi ağaçlaramı tırmanayım diyor.nedense hep fiziksel özelliklerinden bahsediyorlar. kadınlar romantizm, tutku, centilmenlik bekliyor oysa. gözlerinin içine bakınca o kıvılcımı o yakıcı aşkı hissetmek istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…